NEXTDIRECT.COM - 6

• 51 492
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Те за това ли ми пратиха два- един по пощата и друг с последната поръчка  Laughing

# 166
  • варна
Здравейте,следя темата с интерес и реших да  направя малка поръчка.Та поръчката ми пристигна вчера,но се оказа,че съм поръчала доста по-големи дрешки за сина ми.Не ми се занимава да ги връщам,а мисля да си поръчам нови по-малък размер,че много ми харесват и не ми се чака до като му станат Embarassedта ако на някой му харесват и са подходящия размер-3-4 години:http://bg.nextdirect.com/en/x53882s4#896314

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 16:34 от zewa

# 167
  • варна
А ето я и другата блузка:http://bg.nextdirect.com/en/x53882s4#896314

# 168
  • на земята
Може ли някой ако е купувал детски (бебешка номерация) UK 4 и UK 5 INFANT,да измери стелката отвътре.Много благодаря  Hug

# 169
  • на земята
Доста е назад темата,май много не се пазари от този сайт,аз пуснах поръчка,но вече мина седмица няма нищо,мислех да пускам втора,но ще изчакам..))За колко дни пристигат?Мерси

# 170
няма кодове и може би за това е замряла, а и няма нова колекция.
моята последна поръчка беше на 20.02 и пристигна на 25.02

# 171
  • на земята
А кога се очаква нова колекция,в другия сайт на Некст и там няма нова колекция..)))Почти едно и също има (за децата)..)))по принцип какви кодове има?

# 172
За нова колекция не знам кога пускат. Кодовете бяха за 10% намаление за нов клиент.

# 173
Непрекъснато пускат нови неща, а и не смятам, че тези кодове играят чак такава голяма роля. Лично аз се въздържам за момента, защото накупих много дрехи на детето  и няма нужда, не могат да се износват. Иначе 95 % от гардероба на дъщеря ми е на Некст. Харесват ми, пристигат бързо, няма доставка, цените са приемливи, качествени са.
На мен съм си купила само три пуловера, една чанта и едни кецове. Харесах си дънки, това ще е следващата покупка.

# 174
И аз засега изчаквам, защото пролетни имаме/стават ни от есента/, направо на лятно ще се меткам  Mr. Green

# 175
  • на земята
Мерси момичета   bouquetА уголемени ли са детските дрехи или си отговарят на размерите..)))

# 176
Мерси момичета   bouquetА уголемени ли са детските дрехи или си отговарят на размерите..)))
Много зависи модела Simple Smile
Някои са уголемени
Някои са умалени
Но като цяло си отговарят Simple Smile

# 177
  • на земята
Мерси,питам защото от английския некст са малко уголемени ,става въпрос за 12-24 месеца..)))

# 178
Мерси,питам защото от английския некст са малко уголемени ,става въпрос за 12-24 месеца..)))
Ами те са едни и същи. Няма английски, няма азербайджански Некст - абсолютно едни и същи са дрехите, всички се изпращат от Англия.
Уголемени - не бих казала - отговарят си на ръста. За моята дъщеря са уголемени, но тя е по-малка..
Има дечица, за които поръчвам по-голям с 1 р-р, но са по-едри.
Затова казвам, че като цяло си отговарят, но понякога самите модели нещо не са ги доизмислили..

Например гащеризони за 0-3 м. съм получавала колкото за 6-9 от друг модел.
Или китайците здраво менкат етикети  Crazy

# 179
  • на земята
Май последното да ти кажа..)))
Аз като родих декември 2012г. взех 0-3 месеца зимен екип(ескимос)дойде огромно нещо за към 6 месеца така и не го сложихме,зимата си отиде и още и беше голям,та затова   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт