Нова седмичка любовна /13.02 - 19.02/

• 3 236
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
  • Varna
Lea, радвам се че не си се предала.Само така давай напред, следващият път ще стане Grinning

# 31
  • Враца
Честит празник момичета!
Весело купонясване довечера. Аз вече подарих една валентинка и съпруга ми беше приятно изненадан.
Леа, може би просто е рано е още.

# 32
Честит Свети Валентин момичета! Желая ви много любов и повече  EFP!   bouquet

Лея съжалявам  Sad. Хубаво е, че не се предаваш. А дали не е било рано за теста? Какво казва доктора по въпроса?

# 33
  • София
Тестът го направих на 29 ден от цикъла, 13 ден от инсето. Не мисля, че е рано. На доктора нищо не съм казала, защото още ни ми е дошъл М. А и смятам следващият месец да си почина, а по-следващия ще правя нова инсеминация, ако имам фоликул вдясно.

# 34
Лея, извинявай за въпроса, но на теб какво ти предписа доктора за лутеалната фаза? Утрогестан или друго? И ако е утрогестан трябва ли да го спираш при отрицателен тест?  Питам, защото и аз скоро правих инсе при същия доктор, а забравих да питам за тези подробности.

# 35
Тестът го направих на 29 ден от цикъла, 13 ден от инсето. Не мисля, че е рано. На доктора нищо не съм казала, защото още ни ми е дошъл М. А и смятам следващият месец да си почина, а по-следващия ще правя нова инсеминация, ако имам фоликул вдясно.

Леа според мен прибърза. Може да е рано още, знаеш за случаи, къдете до 10 ден закъснение дава отрицателен. Не искам да те навивам, но мисля, че независимо какъв е резултата ти, той не е все още обективен  Crossing Arms . Ей дори да е такъв резултата  spoko

# 36
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН, момичета.
Пожелавам ви най-вълшебната вечер.
И... нека скоро се реализират съвместните планове с половинките. Hug

# 37
Здравейте и от мен   bouquet
Малко късно, но все пак искам да ви пожелая много любов и сладки, пухкави бебчета!!!
Леа, аз продължавам да ти стискам палци Peace
Пета, дано образуваш още фоликули  Hug
Лилия, продължавай да се бориш   bouquet

Аз пък рано-рано приключих с надеждите за успех от инсеминацията, но не ми се пишат подробности. Просто чакам следващия цикъл, за да продължа със следващите опити.

# 38
Леа, рано е за тест. Докато не ти дойде - надежда има.

# 39
  • София
Здравейте момичета Grinning Първо да отговоря, че за лутеалната фаза ми предписаха Утрогестан вагинално, но аз го слагах докато ми свърши опаковката, т.е. до 8-ия ден след инсето. После спрях. Не виждам смисъл, след като нямам доказан прогестеронов дефицит. А и получих страхотен запек. Не знам дали е от него. Днес ми е 31 ден, 15 ден от инсето. Още ме болят гърдите, гади ми се, но си знам, че утре или най-късно в петък ще ми дойде. За мен не е необичайно цикълът да е 32 или 34 дни. Както и да е. Не съм се отчаяла. Даже напротив. Чувствам се много спокойна и уверена. Благодаря за подкрепта ви, милички Heart Eyes

# 40
Благодаря за информацията Лея. А не е ли опасно да спираш изведнъж утрогестана, ако има бременност?  Rolling Eyes
Стискам ти палци все пак да се окаже, че си бременна fingerscrossed

# 41
  • Враца
Леа, аз знам, че след инсеминациа предписват утрогестан на всички.
Не мисля, че има връзка меду него и запека, аз не съм имала такива проблеми.
Според мен е добре да си го пиеш докато ти дойде!
Аз явно отглеждам някакви гъби #Cussing out, в петък ще пътуваме за Пловдив, да видим, за цитонамазка ако става и да говорим какво ще правим по-нататък!
Весел ден на всички

# 42
Леа, аз знам, че след инсеминациа предписват утрогестан на всички.
Не мисля, че има връзка меду него и запека, аз не съм имала такива проблеми.

Ами и аз нямам такива проблеми. Явно причината не е в утрогестана.  Rolling Eyes

А може ли все пак някой да ме осветли по въпроса какъв трябва да е теста след инсе - домашен или кръвен?  newsm78

# 43
  • Враца
При повечето жени уринните тестове отчитат правилно, но ако примерно има закъснение и отрицателни тестове според мен е добре да се направи и кръвен тест

# 44
Няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт