ДЕКЕМВРИйки 2013

• 30 489
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Оф и мойто мъниче храним се с кърма, но като се започне едно охкане, пъшкане и надуване. Вече ненам колики ли са, иска да ака ли незнам какво е, но днес цял ден след като се нахрани го прави това , после се успокоява ии заспива за малк Sad
При нас есъщото ,мисля ,че са колики...

# 526
Оф и мойто мъниче храним се с кърма, но като се започне едно охкане, пъшкане и надуване. Вече ненам колики ли са, иска да ака ли незнам какво е, но днес цял ден след като се нахрани го прави това , после се успокоява ии заспива за малк Sad
При нас есъщото ,мисля ,че са колики...
Точно това имам предвид. Не мисля, че е запек, защото не е твърдо, а е по - скоро течно... Това надуване проваля и съня му и храненето му. Confused
 Вие слагате ли ги на шезлонг бебенцата ви? Имаме за подарък 2 шезлонга и ме е страх, защото нямат пълно легнало положение. От кога трябва да се използват?

# 527
Момичета, здравейте, аз пак се включвам ей така без да ви чата и много съжалявам, но наистина не мога да смогна. Като седна на компа във фейса все имам време да попрегледам нещо, но за тук нямам време да чета. Правихме питка в събота, всичко мина чудесно, много хубаво беше. Вчера пък водих Криси на ортопед и там всичко е наред. Имахме проблем с пъпчето, но уж се оправи, нещо беше излязла някаква вътрешна кожичка и като рана чак стана, но мина бързо  . Също така през нощта не спи, а аз едвам гледам, а през деня гледам да излизаме и навън винаги кърти и то здраво  . Сега използвам, че е много хубаво времето, през другото време гледам да спя с нея, че не издъжам иначе. Дано да сте добре, целувки на всички 

# 528
За мушкатото точно днес една приятелка ми каза, като й споделих за акането, че листо от мушкатото се слагало на дупето...и имало ефект уж.
За памперсите виждам, че не съм само аз с този проблем, ама направо си мислих дали не го слагам някак неправилно. Иначе колко народ ми казваше "не купувай много дрехи за първите 1-2 месеца, бързо растат".Да, да, като сменя 5 пъти през деня след мокрене...направо си трябват повечко дрешки и това е ooooh!

Вилхелм Тел е споменала мъжа си в поста си по-напред, та по този повод да питам вашите мъже помагат ли? Моят - в къпането, той го къпе, аз асистирам. Много добре се справя и с масажа след баня, на бебока видно му харесва. И това е... Ако му кажа нещо да направи, да донесе - прави го, ама няма да прояви самоинициатива...или да вземе, да го подундурка малко... Иначе през нощта, към 2-3 ч., като много се плаче и мрънка - редовно взима си юрганчето и отива в хола да си отспи  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 23:41 от bugsy

# 529
оуу моя мъж пък е болен  smile3515 smile3513 изгоних го в другата къща,дано не се заразим  Praynig същата работа с помагането,инак взима я да я дондурка,като му омръзне айде пак мама,инак готвеше и чистеше по едно врем,та много ми помагаше само ми остава да изпера и да гледам малката newsm07

# 530
И моята Роси много ръмжи, надявам се да отмине.

За шезлонг ние си ползваме още от началото, когато я взимаме при нас в хола, но нашия има легнало положения.

Нашия тати помага в къпането, почти той я къпе, а също и в обличането. Когато трябва да я кърмя или плаче през деня я гушка. А за памперси само веднъж е сменял  Laughing

Може ли да ви попитам на вас още тече ли ви кръв? На мен ту ми спре за 1 ден и после пак процапва. Не знам до кога трябва да е така.

# 531
  • София
Странно. Изразходих от Премиум Кеър  и Либеро (и двете единички) по една опаковка и досега не е имала изпуснат памперс. На мен са ми еднакви и нямам предпочитания.

Иначе с мъжа ми се редуваме да гледаме бебето. Понякога ни отменя и бабата за деня, за да можем да излезем за няколко часа.

# 532
На нас за коликите ни помага повиването,веднага го успокоява ,а относно памперсите  ни се е случвало да пропускат.мамчета един  въпрос вашите бебчета правят ли паузи в съня ,моя вече няколко дни бодува по 4 часа следобед  и после през нощта спи по толкова непробудно?

# 533
Здравейте мами, да се включа и аз малко най-накрая  Grinning
Ние пробвахме Пуфис, обаче хич не ми харесаха, та минахме на Памперс Премиум Кеър и за сега съм доволна.
Инъче за шезлонга, и аз започнах да го ползвам още първите дни и нямаме проблеми, въпреки, че гледам много да не я държа в него, предпочитам да си спи в легълцето.
Гледам, че сте писали и за мъжете си, ММ много ми помага, сменя памперси, стерилизира шишета (малката е изцяло на кърма, но се цедя и даваме от шише, понеже са ми разранени гърдите), даже през нощта става на първото хранене той да я храни, къпем я заедно, дундурка я като е неспокойна, даже се опитва да и пее, въпреки че не му се получава много добре  Laughing , но пък се старае човека.
Ходихме на преглед онзи ден, педито ме зарадва, че малката е качила 680 гр. за 2 седмици  newsm44 newsm44 , дано продължава с тези темпове.
Тези дни все ми се искаше да изкарам малката малко на разходка, обаче като се спусна една мъгла, ужас, с нож да я режеш. Дано поне днес малко се пооправи времето, че на малката много и хареса като я изкарвах на терасата, спа като къпана. Само се чудя с тая количка как ще се справям, че сме чак на 5-ия етаж, асансьора един минималистичен.... ще видим как ще е

# 534
На нас за коликите ни помага повиването,веднага го успокоява ,а относно памперсите  ни се е случвало да пропускат.мамчета един  въпрос вашите бебчета правят ли паузи в съня ,моя вече няколко дни бодува по 4 часа следобед  и после през нощта спи по толкова непробудно?

София също будува, даже вчера 6 часа сутринта не спа, после голям сън му удари. Мисля, че е нормално по малко да почват да будуват, поне така ми казаха. Даже някой път като се нахрани и само лежи и си гледка някъде, та чак след 30мин. че и повече заспива.

# 535
  • UK
Добро утро Hug

и аз да си похваля мъжа  Mr. Green всичко, което правя аз, го прави и той Peace Вечер ме сменя, дори, става заедно  с мен и аз като я накърмя, я поема той за да я дохрани с бибата и АМ Crazy
Иначе е нормално мисля, бебетата да не спят вече постоянно и нон-стоп Flutter
За шезлонга незнам ние нямаме ама аз мисля и да не купувам сякаш, то и ще ми трябват цели два де hahaha По-скоро се заглеждам по люлките тип шезлонг, които са с вибрации и музикални newsm78
Незнам и аз, още сме толкова мънички за тези пособия, ние сме само 2500 кг (Стефани е това, само тя е у дома Rolling Eyes), имаме си везна у дома и се мерим голям мерак, преди ядене, след  Joy
Много е хубаво времето във Варна, като е пекнало едно слънце, но ние не сме излизали, все още, малката ми се роди недоносена и не смея да я извеждам все още, а отделно си нямаме и количка още исках да изпишат Теичка и тогава да я купувам (пък и тя, ще е и двойна Mr. Green) и как да я изведа с празна количка, без другото ми бебенце Cry

# 536
Спокойно Коконче, ще видиш Теичка колко бързо ще качи килограмчета  и ще си прибереш вкъщи и ще си ги разхождаш двечките принцеси. Даже ако искаш компания някой път, обаждай се да ги разхождаме бебоците заедно  Peace

# 537
И ММ много ми помага.  Баткото той го оправя и за градина и вечер се къпят. За бебката помага в къпането и я дундурка ако трябва нещо да свърша или да изляза някъде. Само памперс още не е сменял. Иначе и готви и чисти, абе огън  Heart Eyes ММ. И аз още тека, нищо че минаха почти 40 дни. И паузи си правим между храненията, понякога и цял ден не спи. #Crazy

# 538
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Признавам си - прочетох само последните 3 страници, но си викам да взема да пиша, че след малко като стане моята мома и с четенето ще си остана  Laughing

За пъпчетата - пазя ги и на баткото и на малката и ще ги хвърля някъде заедно - още не съм решила къде  Confused  И аз се чудя дали изобщо да е в БГ иначе съм голям патриот - малкия го приспивах само с "Кой уши байряка" и др. революционни песни  Crazy  НО вече съм загубила надежда в та'я държава, затова и в крайна сметка я кръстихме Емма - защото в цял свят така се изписва името, само в БГ е Ема, но някак си не ми се иска да оставят в БГ и тя и Борис  Rolling Eyes Но това е друга тема....

За памперсите - сега пробвам Baby Love от DM - за сега нямаме пропуснал памперс, а нашата така ака на всяка смяна памперса е пълен до горе  Crazy и тежат - явно и доста пишка  Rolling Eyes  а с Памперс имахме най-редовно пропуснал пищо покрай крачетата -това за обикновенния. Иначе взех и Премиума и къде от Бейби лов, къде премиум - общо взето който хвана, но и от него нямаме пропуснал  Peace

Сентидо, да ти кажа моя приятелка от Сф какво ми разказа като беше в Бс по празниците - имало някакъв известен педиатър в Сф не му запомних името, който всяка година ходил в някакъв 5 звезден хотел във Велинград (аз се сещам за кой иде реч...той пък е един хотел ама хайде), за сметка на една фирма за АМ. Така че прави си сметката колко са искренни педиатрите когато препоръчват АМ пред кърма...всичко е за парички  Money
Вярвай само на инстинкта си, ако детето ти е гладно, ти първа ще го разбереш, няма нужда някой да ти го каже  Peace

И да си поФаля и аз моя мъж  Laughing  Освен, че много работи, много ни угажда  Mr. Green  от работа прави вкъщи се прибира и така я гледа малката вклюбено, явно е вярно това за бащите и дъщерите - приберели се вкъщи поема я - памперси, разнасяния, говори й и... аз обаче да не мислите, че си почивам  Naughty  с малкия дзвер се занимавам  Crazy всеки ден аз го взимам от градина, после вкъщи се занимавам с него  Flutter 
Бабите също започнаха да се включват, изобщо живота е хубав  Party

За спането щях да забравя да кажа - ние заспиваме в 22ч. и се будим чааак в 3:30-4 и после спим до 7  Party
През деня обаче си имам задачки - до сега прибирах коледната украса (малко късно)  Embarassed , след малко като я оправя мадам и ще трябва да сготвя, праха да забърша...не ми е скучно де  Crazy

Сори за дългия пост - исках по всички теми да се ключа и то какво стана  ooooh!

Иии да не забравя още веднъж да благодаря на ЛЛЛ и най-вече на Ivy - дните с висене по циците отминаха и сега се храним на 3 - 3,5 часа, явно нещата се регулираха, а бях започнала да губя надежда - още веднъж благодаря, защото да си призная аз не обичам да ми е трудно и да я бях отбила.  Embarassed

# 539
  • UK
Спокойно Коконче, ще видиш Теичка колко бързо ще качи килограмчета  и ще си прибереш вкъщи и ще си ги разхождаш двечките принцеси. Даже ако искаш компания някой път, обаждай се да ги разхождаме бебоците заедно  Peace

Hug С най-голямо удоволствие  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт