Отговори
# 780
Ми айде да изчакаме до събота и ако ми е положителен теста аз ще я пусна  Mr. Green

# 781
Айде Вили, хак да ти е,че последно време нещо се дънят с успешната статистика. Стискам палци новата темичка да тръгне с високо ЧХГ.

# 782
Момичета,
нека някой друг да пусне темичката.Аз сега съм най-неподходящия човек  Cry
Успешна борба на всички!

# 783
Момичета,
нека някой друг да пусне темичката.Аз сега съм най-неподходящия човек  Cry
Успешна борба на всички!

Ехххх, аз толкова бях убедена, че се е получило! Кръгла 0 ли е резултата?

# 784
Е,не е кръгла  Mr. Green
0,1 е !
Иначе съм много добре,не очаквах,може би защото имаме 4 снежинки.Мисля да почина месец-два и да опитаме със ЗЕТ.
Сега вече мисля какво да изследвам преди това.Не знам къде да човъркам при липса на имплантация?!? #Crazy
Ще си подам и документите за 3-ти опит по фонда,лошото е ,че бях решила за последния опит да сменя клиниката.Не ми се иска,но нямам причина да си променям решението.Като чета обаче за лудницата в Надежда ,просто се чудя имам ли алтернатива?!?
Ужас!
И те така

# 785
Ами провери първо най-елементарното колко ти беше прогестерона преди овитрела или каквато ти е била таймиращата инжекция. След това получи ли се макар и лека хиперстимулация. Другото за което се сещам имунологични и тези НК клетки, които обаче доста лекари отричат. По-добре отивай в Надежда, там ще ти назначат изследвания тат, мат, фт3,4. В Щерев вероятно просто ще ти предложат нов опит. Но преди това си направи ЗЕТ-а там и дано е успешен.

# 786
Е,не е кръгла  Mr. Green
0,1 е !
Иначе съм много добре,не очаквах,може би защото имаме 4 снежинки.Мисля да почина месец-два и да опитаме със ЗЕТ.
Сега вече мисля какво да изследвам преди това.Не знам къде да човъркам при липса на имплантация?!? #Crazy
Ще си подам и документите за 3-ти опит по фонда,лошото е ,че бях решила за последния опит да сменя клиниката.Не ми се иска,но нямам причина да си променям решението.Като чета обаче за лудницата в Надежда ,просто се чудя имам ли алтернатива?!?
Ужас!
И те така

Да, аз затова попитах-дали е имало имплантация Wink Но при този резултат явно не е имало. Аз съм сигурна, че и в Щерев ще ти пуснат изследвания Wink Дано да с хване някое от замразените!

# 787
Аз забременях в Щерев. Но моя близка по-заплетен казус направи три неуспешни при Савова и забременя от втория път при Персенска.

# 788

Да, аз затова попитах-дали е имало имплантация Wink Но при този резултат явно не е имало. Аз съм сигурна, че и в Щерев ще ти пуснат изследвания Wink Дано да с хване някое от замразените!

Здравейте, при последния ми опит имах 1.38 ЧХГ , което разбира се после спадна. Мислите ли, че е имало някакви опити за имплантация?

# 789

Здравейте, при последния ми опит имах 1.38 ЧХГ , което разбира се после спадна. Мислите ли, че е имало някакви опити за имплантация?

Незнам...май над 5 се води че е имало имплантация, но не съм сигурна. Много зависи и кога е направен теста и дали е слагана инжекция с ЧХГ.

# 790
Прегнила беше 15 дни преди теста.

# 791
Прегнила беше 15 дни преди теста.

Значи не би трябвало да влияе прегнила. Но наистина незнам дали при тази стойност може да е имало имплантация. Дано се включи някой по-компетентен!

# 792
Здравейте,
ТСХ-то го следим и контролираме,имах вливания на интралипид за малко завишени НК клетки,но...ДА имах хиперстимулация,Естрадиола ми беше в космоса ,а преди Овертрила Прогестерона ми беше 6,98.
Някъде четох,че не трябвало да е над 3,обаче не съм сигурна и изобщо не знам как да го тълкувам.Иначе именно заради хиперстимулацията ми върнаха само 1 ембрионче.
А плана е такъв да,ЗЕТ-а тук и после вече не знам  #Crazy

# 793
  • гр. София
Момичета, пуснах НОВА ТЕМА

Hug

# 794
С този прогестерон имплантация не може да има. Трябва да е макс 2. Следи си прогестерона преди ЗЕТ-а.

Общи условия

Активация на акаунт