Отговори
# 90
  • София
Джиджи, пожелавам ти по естествен път да се реши проблема с бройката  Simple Smile
И до ревящ финал да го докараш  Hug

# 91
Djiji, браво на теб  за решението, което си взела  Hug
Пожелавам ти бързо и успешно решаване на въпроса с бройката и за финал здрави едно или две бебета  Hug

# 92
истината е някъде по средата,  Wink всичко идва от главите ни. така че пускайте по малко пердето  Laughing и от смяна на клиника не видях особен смисъл  Tired, всички предлагат едно и също вече.

Djiji  Hug Peace дано всичко е наред, моя приятелка наскоро прави редукция  Grinning от 3 сега е с 2

# 93
Ех, как искам и аз три! Като казах това на Андреева и попитах дали мога да направя директно in vitro за многоплодна бременност, тя направо се ужаси. За малко да ме изгони от кабинета Mr. Green

# 94
  • София
Момичета благодаря ви  Hug Hug Hug
Кристи внимавай какво си пожелаваш, че може да ти се сбъдне. Износването на три е много трудно изпитание.
Аз също съм при Андреева и честно казано доста се същиса като се появиха еднояйчните, преди това си бяха само двечки  Heart Eyes
В понеделник съм на преглед и аз се надявам нещата да се решат по естествен път, но според док. така се развивали, че няма шанс. Дано понеделник я опровергаеме док.  Hug

# 95
Здравейте мами ! Simple Smile
Някоя от вас знае ли дали има някъде вече график за учлилището за родители към Клиника Щерев София за 2014 ?

# 96
Emalfy, училището за януари започва от 25.01 и продължава три поредни съботи. Темите са публикувани на сайта на клиниката.
Мисля, че конкретните дати се определят месец за месец. На регистратурата могат да ти дадат повече инфо, напр. ако има вече и други дати за февруари.

# 97
Djiji, зная. А и аз сега имах неуспешна бременност, така че ме е страх дали дори и едно ще мога да износя. Ама това не ми пречи да искам! Твоята бременност асистирана ли беше или всичко си стана естествено?

# 98
  • гр. София
Кристи, аз имах 2 неуспешни бременности преди третата ми успешна (а и тя щеше да приключи без време в един момент, но овладяхме нещата). Не се отчайвай, ще успееш! Няма причина да не успееш! Hug

# 99
Зимна роза, благодаря! Не съм се отчаяла, иска ми се да вярвам, че е било просто случайност. Но реших да пусна генетични и имунологични изследвания, за да съм по-спокойна. Мога ли да попитам при теб какви бяха причините за неуспешните бременности?

# 100
  • гр. София
След направени всички възможни изследвания на мен и мъжа ми не излезе нищо. Само лекичко завишени НК клетки при мен, но на много места съм чела, че не е сигурно какво е точно влиянието им при неуспешна бременност. Първият път бебето спря да се развива в 9 г.с. Вторият път беше кухо яйце.

# 101
Благодаря за отговора Hug

# 102
  • София
cristi хубаво е че сте пуснали изследванията, дано всичко е наред с тях. Следващата бременност ще бъде успешна до края  Praynig.
Този опит беше със замразени ембриони, а ние сме с мъжки фактор  Hug

# 103
Djiji, много се надявам да си права. Последната една година си мислех, че драмата ще е докато забременея и това ми дойде доста стресиращо.

# 104
  • гр. София
Кристи, драма, уви винаги има. Първо докато се забременее, после докато се устиска до края, после докато се роди, обаче след това идва най-голямата драма - като се прибереш у дома с едно дребно и ревливо и те завърти въртележката  Laughing
Най-важното е човек да се бори и да е силен. Другото се нарежда от самосебе си.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт