Отговори
# 105
  • София, Бургас
Да, наистина драмата като се прибереш след раждането е най-голяма Simple Smile И продължава докато си жив Simple Smile Дай Боже на всекиму да го изпита, най-малко по 2 пъти  Laughing

# 106
Еееееее, вие пък, какви драми, какво нещо...!  Mr. Green

За мен от ЧХГ-то на 10-ти ден до днес си е романтична комедия!  newsm76 Flowers Sunflower

# 107
  • София
Здравейте момичета,
Бих искала да попитам дали някой е правил цветна снимка в щерев и ако да моля да ми дадете ако може повече инфо в кои дни,колко струва и горе долу как протича всичко.Решила съм да си направя,защото ще ми е трети опит тази година,а нямам такава.

Предварително ви благодаря.  bouquet

/Пускам въпроса си и тук,извинявайте/

# 108
"Браво" на твоите лекари, tanyalv.
Три опита без цветна снимка? Shocked
Заслужават те да покрият разхода за четвъртия.

# 109
tanyalv, три опита за какво? newsm78 Да не говорим, че тази година едва започна...Не се заяждам, просто се опитвам да разбера какво имаш предвид Hug

# 110
Опитите са за ин витро.
При кой лекар си, tanyalv?

# 111
  • София
Тази година ще е трети тепърва,затова искам,да направя каквото са пропуснали за да не стигам до 4.Въпроса ми е дали някой е правил в Щерев-София и кои дни,защото знам,че се прави специални дни,така чух.Ще си я направя по моя инициатива.При Савова съм,тя е много добър лекар,не знам защо не е направила до момента,може би защото сме с мъжки фактор знам ли.
Ако не искате да ми отговорите ок.

# 112
Нищо, че сте с мъжки фактор, трябва да се знае какво е със тоянието на тръбите. Много хубаво си решила....Аз съм правила хидротубация 2 пъти около 100лв струва, за цветна снимка незнам въобще дали правят...

# 113
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=327&lang=bg

Tanyalv
, тук е описано подробно. В сайта е обявена цена от 180 лв.
Аз като, че ли имам спомени, че беше около 130 лв. преди 3 месеца.

# 114
Въпроса ми е дали някой е правил в Щерев-София и кои дни,защото знам,че се прави специални дни,така чух.

Таня, не знам какво имаш предвид по специални дни - графикът в болницата или твоят МЦ?
Мога да ти отговоря само за второто - прави се в първите истински чисти дни след МЦ, пред овулация, обичайно след изследвания ПКК, СУЕ, микробиология и тест за хламидии.

# 115
  • София
Въпроса ми е дали някой е правил в Щерев-София и кои дни,защото знам,че се прави специални дни,така чух.

Таня, не знам какво имаш предвид по специални дни - графикът в болницата или твоят МЦ?
Мога да ти отговоря само за второто - прави се в първите истински чисти дни след МЦ, пред овулация, обичайно след изследвания ПКК, СУЕ, микробиология и тест за хламидии.

Първо,благодаря за отговорите,на всички.  bouquet
Margaritka имах предвид и двете,но ти благодаря.Понеже си е моя инициатива,а не на лекаря,няма да пускам предварително нищо.А колкото до деня,в който се правят цветните снимки,ми казаха,че идва лекар по график ако не се лъжа само в сряда,но това ще видя в линка който ми даде Чудо на чудесата за което благодаря много.  bouquet

Лошо,ще трябва да се консултирам с лекарката си,защото поради тази причина явно не ми е предписала цветна снимка:
Причините поради които не се извършва изследването са: бременност, менструация, тазово възпаление или нелекувана полово-предавана болест, сериозни бъбречни или сърдечни проблеми, чувствитеност към контрасното вещество, скорошен кюртаж или безпричинно вагинално кръвотечение.

Аз имам проблеми с бъбреците,наскоро установих,че възпалението преди години е прерастнало в хронично и затова не знам дали е редно на своя глава да правя това при положение,че е упоменато да не се прави. newsm78

# 116
tanyalv, мисля, че е хубаво да пуснеш микробилогия, преди да направиш ЦС. Ако има някаква инфекция или бактерии, рискуваш да се качат нагоре и да причинят усложнения по тръбите в дългосрочен план.

# 117
  • София
tanyalv, мисля, че е хубаво да пуснеш микробилогия, преди да направиш ЦС. Ако има някаква инфекция или бактерии, рискуваш да се качат нагоре и да причинят усложнения по тръбите в дългосрочен план.

Определено мисля да си говоря с лекаря,предвид това което прочетох.

# 118
Margaritka имах предвид и двете,но ти благодаря.Понеже си е моя инициатива,а не на лекаря,няма да пускам предварително нищо.А колкото до деня,в който се правят цветните снимки,ми казаха,че идва лекар по график ако не се лъжа само в сряда,но това ще видя в линка който ми даде Чудо на чудесата за което благодаря много.  bouquet

Лошо,ще трябва да се консултирам с лекарката си,защото поради тази причина явно не ми е предписала цветна снимка:
Причините поради които не се извършва изследването са: бременност, менструация, тазово възпаление или нелекувана полово-предавана болест, сериозни бъбречни или сърдечни проблеми, чувствитеност към контрасното вещество, скорошен кюртаж или безпричинно вагинално кръвотечение.

Аз имам проблеми с бъбреците,наскоро установих,че възпалението преди години е прерастнало в хронично и затова не знам дали е редно на своя глава да правя това при положение,че е упоменато да не се прави. newsm78

Правилно! Не можеш да направиш снимката сама, без назначение от лекар и без изследвания. Поне никой лекар, извършващ тази процедура, не би трябвало да я направи при тези обстоятелства!  Peace Говори с д-р Савова, кажи й, че държиш да я направиш, попитай я има ли някакви противопоказания за това и ако не - насрочете предварителните изследвания и деня и часа за самата снимка. Това разбира се не може да стане по телефона, а като си запишеш час за нея.
Успех!  fingerscrossed

# 119
Тази клиника ли препоръчвате като най-добра ?

Общи условия

Активация на акаунт