Отговори
# 615
Честито! От сърце желая на всички останали същия резултат по най-бързия начин  Hug

# 616
здравеите,моми4ета!някой може ли да ми каже дали от противоза4ата4ни изтанява лигавицата?този месец сам на регулон и на в4ерашния преглед(последно хап4е регулон)лигавицата ми беше 3мм.сега 4акам да ми дойде и после-трансфер на замразени ембрион4ета.надявам се вси4ко да ми е наред и да им осигуря най-добрите условия за да се задържат.ама тая тънка лигавица нещо ме плаши.....дали като спра противоза4ата4ните,6те се оправи?!

# 617
  • София
tikvi4kata,
не съм 100% сигурна, но мисля,че я изтънява. Мен са ме подлагали на регулон преди хистероскопия с цел по-тънка лигавица (така ми беше обяснено) .

Dea Sunshine,
честито и сега го карай по-спокойно, за да не те дирим из темите и да ти даваме съвети да се кротнеш  Mr. Green

# 618
 Hug Grinning дейче честито, дано следващите 9 месеца минат по-спокойно от процедурата  Wink Laughing

Thinking като пих преди противозачатъчни, такова въздействие върху лигавицата нямаше

# 619
Здравейте!
Може ли да ми кажете за подаване на документи за втори опит по фонда правят ли се някакви допълнителни изследвания?

# 620
Здравейте!
Може ли да ми кажете за подаване на документи за втори опит по фонда правят ли се някакви допълнителни изследвания?
Не, поне на мен неса ми правили. Правиха ми етапна епикриза там се описва какво  се  е случило с първия опит.

# 621
Здравейте!
Не, поне на мен неса ми правили. Правиха ми етапна епикриза там се описва какво  се  е случило с първия опит.
Много благодаря за отговора   bouquet!

# 622
Здравейте!
Много благодаря за отговора   bouquet!
Моля,моля и успех на всичките ни !

# 623
Здравейте, момичета.И ние сме пациенти на тази клиника.ММ си направи микробиология, по препоръка на гинеколожката ми.Някой може ли да ми помогне с разчитането на резултатите:
 Изследване за патогенни микроорганизми
(аеробни)   -Не се изолират

Изследване за Candida -Не се изолира
Candida spp.

Микроскопски препарат-4 - 5 левкоцити на
поле

Благодаря ви предварително!

# 624
Според мен е добре микробиологията!

# 625
И според мен е ок микробиологията - подобен е и резултата на мъжа ми и лекарката не каза, че има някакъв проблем!

# 626
Според мен е добре микробиологията!

Благодаря, много за бързия отговор.

# 627
Много ви благодаря, момичета.Желая на всички ни  newsm30 в най-скоро време!

# 628
здравейте,моми4ета!след няколко дни ще правим зет и пак съм се вкарала в едни филми..... ooooh!лигавицата ми на 11 ден беше 7мм,доктор Савова каза,4е е добре(явно смятя,4е ще порасне още),но ми увели4и естрофема на 4 по 1.аз сам си самоназна4ила и вит.Е,слагам греика на корема и се Praynigот таси сутрин си слагам и утрогастан 3 по 2(мразя го!).дано вси4ко това даде резултат.колко според вас трябва да я докарам тая лигавица?! newsm78И Още едно вапрос4е:мнения за ползата от ананас за имплантация :hahaha:4удя се дали да пробвам,някои да е опитвал?кога и по колко?

# 629
Ананасът е само първите три дни, после се спира.

Общи условия

Активация на акаунт