Всички новородени с чипове от май 2014, край на отвличанията

• 12 277
  • 129
  •   1
Отговори
# 120
Говорим за захранване в продължение на приблизително 80г човешки живот, а наличната технология в момента позволява до около 10г, след което чипът трябва да се подмени.

На мен това изречение ми е достатъчно, за да разбера, че се разработва технология за чипове, която дори е стигнала до едно доста добро ниво.
Laughing Laughing

# 121
То ,че се разработват - разработват се . Единственото което ме изненадва е бройката на хората , които биха си го причинили доброволно  Mr. Green В моите представи те бяха ... няма и процент.  Laughing

# 122
Ами..ха да ни е честито.Онова което до скоро смятахме за научна фантастика Whistling
Чипирането вече е факт при това..Задължително.Точно както и с ваксините..

Теория на конспирацията,крайният етап от налагането на НСР или кво?

Мен лично практиката ме е убедила,че никое правителство не цели,добруване на индивида.
Та да не ми пробутват тая боза"край на отвличанията"...
Шото..Край на отвличанията и официално начало на глобалният биг брадър!

http://frognews.bg/news_63310/Vsichki_novorodeni_s_chipove_ot_ma … a_otvlichaniiata/
На мен ми е по-странно защо започват от бедните, но сигурно защото те по-лесно могат да бъдат манипулирани! Друго обяснение не намирам. newsm78
Край на отвличанията друг път, по-скоро край на свободата! Peace

# 123
  • В.Търново
Не знам до къде сте стигнали с темата, но чипирането за мен са първите стъпки към по-сериозното контролиране на населението на Земята.Явно до сега не се справиха много добре, за това идва ред на чипирането.
Аз съм категорично против.

Малко късно се включвам в темата, но с полезна информация, надявам се. Както вече на всички ни е ясно - чипове няма да има, поне не тази година. Няма закон в нито една европейска държава, няма подготвена система, която да функционира, а тези неща изискват време.
Друго, което ми направи впечатление, е че медиите отново набъркаха понятията, тъй като просто не са им ясни. Говори се за уж "пасивен" чип, който ще излъчва GPS сигнал, че може и да повлияе на мозъка и мисленето. Ами такъв чип се нарича АКТИВЕН! И според специалисти, с които се консултирах, няма измислена технология, която да го захранва през целия човешки живот, т.е този чип има нужда от презареждане, смяна на батерии или изобщо някакво захранване. Или по - простичко казано: излъчването на GPS сигнал харчи ток.
А ПАСИВЕН е чип, който носи и излъчва статична информация - номер, кръвна група, ЕГН и подобен род информация. Пасивният чип наподобява чиповете, слагани на кучетата.

Да не забравяме, че не всичко изглежда така, както ни го представят. За всяко нещо се изисква време, закона може да бъде променен и в рамките на месеци, така че до година по това време може да стане и задължително.Но какво точно ще съдържа чипа, ще знаят само тези , които са го проектирали.

# 124

Да не забравяме, че не всичко изглежда така, както ни го представят. За всяко нещо се изисква време, закона може да бъде променен и в рамките на месеци, така че до година по това време може да стане и задължително.Но какво точно ще съдържа чипа, ще знаят само тези , които са го проектирали.
Абсолютно! Peace

# 125

Абсолютно! Peace

За съжаление е така.

# 126
Днес има новина, че са измислили микрочип, който се имплантира на кожата като татуировка.
http://msnvideo.msn.com/?channelindex=8&from=en-us_msnhpvidm … 79e2-2b91998b39fe

# 127
Това го чух скоро. Чипа ще се поставя на новородените в меката част зад ухото и мисля, че самия чип беше 2мм. Не знам защо ще се прави, но след 20 години, когато всички са с чипове едва ли ще им прави впечатление както на нас сега...   Peace

# 128
И аз да се намъкна в темата.Като ги слагат на бебетата те и татковците ще поискат проследяващи устройства да следят майката.Ако не е до бебето да му мисли.
На днешно време да се сдобиеш с дете има хиляди други варианти.
Ами осиновените?Предполага се ,че номера ще е записан на осиновителите.
Ако ти трябва дете за други/лоши/ цели пак можеш да си осиновиш.Пък може да удрежеш на детето ухото и пак да направиш това което искаш.
"Лошите" хора няма да спрат.Да почнат тях да маркират.За всяко провинение.За педофили един код.За шофьори убийци друг код....Защо невинните да се бележат?
Освен ако не е масово проследяване на населението..То хубаво ,че искат да няма престъпност ,ама хубаво и лошо са относителни понятия за всеки..Кой точно ще решава кое е хубаво и кое е лошо?

# 129

Освен ако не е масово проследяване на населението..То хубаво ,че искат да няма престъпност ,ама хубаво и лошо са относителни понятия за всеки..Кой точно ще решава кое е хубаво и кое е лошо?
Е да..... нема начин. "Крадеца вика: Дръжте крадеца!"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт