Всички новородени с чипове от май 2014, край на отвличанията

• 12 277
  • 129
  •   1
Отговори
# 75
Според мен източника не е достоверен , но това не значи ,че темата ,която засяга   е за пренебрегване . Чипа рано или късно ще почука на вратата  и то по осбено противен начин .

Това е нарушаване правата на човека, на лично пространство, на свобода...и не смятам, че е смислен довод да се казва, че е с цел превенция на отвличания и изчезване. Защото на всички ни е ясно, че няма да са поставени само за тези цели.
Подкрепям . И ще добавя ,че това да не си съгласен да те чипират не значи ,че имаш страх от камери / следене или че криеш нещо . За някои въпроса е принципен .
" Беше време турско, дойде време мижитурско " - айде , нема нужда  Stop.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 05:43 от Брезичка

# 76
Като видях заглавието си викам - Как'Сийка пуснала първоаприлската тема по-рано Mr. Green
Пък то какво било - поредната простотия Stop

# 77
  • Оптимист по принуда
Sophie,грешно изписано default. Peace

# 78
Темата е много интересна и можехме да я интерпретираме по хиляди начини и да се забавляваме, но някак си сме свикнали да приемаме всичко буквално.

# 79
Никакво опипване не е. Просто поредният малоумен сайт, който търси посещаемост с евтини сензации.
Само за пример - друго заглавие от същия този сайт:
"Сензационно: НЛО довело Младенеца на Земята"  Joy
Е че какво? Опити за осеменяване от извънземни се извършват отдавна...  Mr. Green

# 80

"Сензационно: НЛО довело Младенеца на Земята"  Joy
Ах,само да знаеше колко си в 10-ката! Mr. Green

Ама то и тва вече не е сензация,а отдавна се знае... Crazy
Аз се учудвам,че и на чиповете им викате"новина"и"сензация"..
Ква новина,кви 5 лева..Нищо ново не е,а се разработва много отдавна..

# 81
Ох да и аз попаднах на тази статия във Фейсбук, но момичето, което я беше споделила твърдеше, че това било предречено още в Библията и тръгна да цитира някакво евангелие, където се говори за белег на ръката или крака, не разбрах логиката, но го споменавам като доказателство, че всеки интерпретира тази информация по различен начин.
Аз лично не и вярвам на 100%, защото 2014 чука на вратата, а никъде другаде не съм видяла подобна информация, а си е важна все пак. Аз новини не следя, да кажат тези, които следят, излъчвана ли е подобна информация в ефир? То не, че информацията в ефира не е също заблуда за масите, но поне се води, че казаното по нея е официално ...  Thinking

# 82
  • София
Ужас!  smile3511  Тежко на децата ни, които тепърва ще създават семейства и потомство!
Какво ли още предстои?  newsm78

# 83
  • Ямбол
О, горките бъдещи престъпници. Twisted Evil
Дали ще приемат историята на чипа да се използва в съда? Sunglasses

# 84
  • София
Ееееее,Лилянa, много силно казано - бъдещи престъпници. Престъпник се формира в средата, от хората с които общува.  Едно новородено какъв престъпник може да бъде??? newsm78 newsm78 newsm78

Защо така винаги много негативно се изказваш?  newsm78
Темата е за чиповете на новородените, а не за престъпниците!

# 85
Всички се раждат невинни, но по късно ангелчетата сами си избират пътя.
Или из между новородените няма да има бъдещи престъпници?
Да, но в друг живот.

Скрит текст:
Какво сте я подпукали Лиляна, във всяка тема била негативна.Ей, като ти излезе име, разправяй после, че нямаш сестра. Joy

# 86
  • София
Peace Точно така!

# 87
Не знам що за телевизия е, но преди малко докато си врътках по каналите го забелязах да тече като новина в надпис по Bulgaria On Air  Crazy

# 88
Това ми е любимата телевизия.
До сега не съм ги засичала в псевдо новини, но не знам.

# 89
  • Ямбол
Ееееее,Лилянa, много силно казано - бъдещи престъпници....
Мислиш ли, че сред новородените няма да има престъпници?

....
Защо така винаги много негативно се изказваш?  ....
А това положително ли беше:
Ужас!  smile3511  Тежко на децата ни, които тепърва ще създават семейства и потомство!
Какво ли още предстои?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт