ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 086
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 335
Брей, не знаех, че антропологията и археологията са били такива големи конспирации. При това не от днес, явно.
И все пак, кои са другите, разумни и логични теории за произхода на човека? Свърхразум, космически прах, концентрация на вселенски интелект? Иска ми се да се запозная поне с една теза, която обаче да не е свързана с кал, ребра и ябълки. И да има поне някакво подобие на доказателство.

# 1 336
  • София
Да, сега се сетих, навремето съм го учила в училище. Беше ми доста чудна тази работа, някак твърде много се опира на външното сходство.

# 1 337
Брей, не знаех, че антропологията и археологията са били такива големи конспирации. При това не от днес, явно.
И все пак, кои са другите, разумни и логични теории за произхода на човека? Свърхразум, космически прах, концентрация на вселенски интелект? Иска ми се да се запозная поне с една теза, която обаче да не е свързана с кал, ребра и ябълки. И да има поне някакво подобие на доказателство.

Искаш, но няма такова нещо.

# 1 338
  • София

Искаш материалистична теория. (Не случайно от библейския разказ помниш само кал, ребра и ябълки, които са само метафори). Затова и повечето хора приемат еволюционната теория, защото е крайно материалистична, въпреки че е пълна фантасмагория, неподкрепена с никакви доказателства.

# 1 339
В друга свещенна книга  е описано по-точно-човек е създаден от капка семенна течност.

# 1 340
А калта е научно доказана?

# 1 341
Не е нужно нещо да е научно доказано,за да може да съществува или да се случва.

# 1 342
В друга свещенна книга  е описано по-точно-човек е създаден от капка семенна течност.

Корана !

# 1 343

Корана !

Именно! Хората още преди векове са знаели,че не е неоходима цялата семенна течност,а само частица от нея (сперматозоид) , за да се зачене нов живот. А нашата съвременна наука в последните години напредва в познанията в тази област. За това нещо ,което не е доказано от науката,не бива да се отхвърля изцяло.Може пък след 5 века,да се докаже ,че е било ....

# 1 344
В друга свещенна книга  е описано по-точно-човек е създаден от капка семенна течност.

А семенната течност от къде е?

Хептен оплетохте теориите с вярата.

# 1 345
В друга свещенна книга  е описано по-точно-човек е създаден от капка семенна течност.

От Аллах? Осама?

# 1 346

Айде сега,ново 20 !  Laughing А кое е първото-кокошката или яйцето,или петела ?

# 1 347
От последния ми пост тук спрях да следя "дискусията" ,та ако някой нещо ме е споменавал ( понеже имаше такива личности дето много обичаха да ме нищят  Flutter) дайте на лична цитатите  Laughing .

Разписвам се само да кажа , я вземете отворете отделна тема за верско-научните въпроси  Laughing

# 1 348
В последните десетилетия има находки, които показват, че човека е много по-древен, отколкото се е смятало преди.

Аха, предимно фалшификати.

# 1 349
Хайде сега познайте кое е това животно което си прави "клизми"?

Аз не знам. Кажи, дее.

Е,изложихте се.Ужким филмчета се гледат, любители на животните всякакви,професионални занимания-животински и хуманни,пък не се знае клизмата по подобие на кое животно е направена...За произхода и използването и...пълeн мрак и дезинформация,ама инак за Луната можем да говорим,което е по-важното...
Давам жокер-има клюн.

Оr, кажи си! Не ме мъчи.

Това ,че и растенията били живи . Да, но едно дърво не умира когато си откъснеш ябълка . Растенията не могат да се движат .
Това , че растенията са живи и е същото като да ядеш агне или ябълка , е някакъв нов вид революционна  теория за растителноядно хищничество , което е за повече от Нобел.

Може ли да се самономинирам, докато не ме е изпреварил някой. Wink Каква ще е наградата? Joy

Общи условия

Активация на акаунт