, съмнявам се. Както казах , ще снимам етикети със съдържанието . Още утре мога да публикувам , защото не пиша от мой комп. Не съм си го измислила за сусама и фурмите, утре ще снима и ще кача снимки , че не съм на мой комп. Сусамовия тахан ми е донесен от Турция , фурмите са внос от там в бг. източници не намирам това инфо , в чужди форуми е обсъждано.

Има и такива,ама надали ги използват за кокошките-а и без това тяхното зрение е различно от това на хората.Така или иначе при фабрично отгледаните вит Д. не е толкова колкото при свободно пасящи,ама все пак го има.
И аз има турски тахин,никакво инфо няма за вит Б12(то не че в магазина няма много видове),фурмите ми са ливански-също липсва..Може твоите да са дообогатени.
Поне пише ,че са натурални но дали са
. Тахана ми не е турски купен от бг. ,а от Турция , на него пише.
купувам ,защото примерно ми трябва черен пуловер и влизам там и виждам сумати нови дрехи захвърлени,щото не са последния моден писък за сезона.Има сумати хора,които си купуват от ей така.Дядо имаше хубава дума-купил го от узур и даже не са облечени и са хвърлени в коша.Що аз да не си го купя тоз пуловер(черния сещате се от примера