ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 62 898
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 305
Хайде сега познайте кое е това животно което си прави "клизми"?

Аз не знам. Кажи, дее.

Слон?
 Joy

smile3535 smile3535  261uu  261uu

# 1 306
Само не ми казвайте, защото има хобот Wink

# 1 307
Аз все още чакам някой, невярващ в еволюцията, да отговори:Откъде се е появил човекът?

Дори в училищата вече произходът не се обяснява само с теорията на Дарвин като на нас при соца,
синът ми е 11 кл,
преди известно време го обсъждахме, значи нищо категорично не им се налага и натрапва ,
теориите им са три:
1.на Дарвин
2. божественото начало
3.извънземни

Ако друг има 11 класник,да сподели,как са им го обяснили произхода.

# 1 308
Аз все още чакам някой, невярващ в еволюцията, да отговори:Откъде се е появил човекът?

Дори в училищата вече произходът не се обяснява само с теорията на Дарвин като на нас при соца,
синът ми е 11 кл,
преди известно време го обсъждахме, значи нищо категорично не им се налага и натрапва ,
теориите им са три:
1.на Дарвин
2. божественото начало
3.извънземни

Че какво пречи да са врени всички заедно .

# 1 309
Една готина веганка от Британия признава, че децата не могат да растат вегани, дава доста инфо по въпроса и дава на своето дете масло и яйца.
Да, след като си продаде суровоядната книга под надслов кухнята на дъщеря ми, където няма масло и яйца.
Прави са хората за лицемерието в тези среди...
изобщо темата е дълга, а на мен не ми се подхваща...

# 1 310
Само не ми казвайте, защото има хобот Wink

Не знам, ама на второ замисляне стигнах до такива висини, че  Embarassed Embarassed Embarassed

# 1 311

синът ми е 11 кл,
теориите им са три:
1.на Дарвин
2. божественото начало
3.извънземни

Те може да са написани всички хипотези, въпроса е коя е написано, че е приета за правилна и на коя теория най-много се набляга. Изучават се съвременните схващания. Има дори уроци с доказателства за еволюцията. Теорията на Дарвин се изучава отделно, синтетична теория, микро и макроеволюция. Има и уроци за еволюцията на човека.

Това е накратко от учебници за биология 10-ти, 11-ти, 12-ти клас ЗП и ПП на Анубис, Булвест 2000 и Просвета.

# 1 312
Ако хората наистина произлизат от маймуните,до ден днешен щяха да излизат австралопитеци и тем подобни от пещерите .   Mr. Green Еволюцията е в застой  hahaha

# 1 313
  • София
Някой знае ли дали в учебниците по биология все още присъства прословутата манипулация на Хекел с ембрионите? Тя мнооооооооого отдавна е опровергана, но няма да се изненадам ако все още се изучава като "доказателство" за еволюцията.

# 1 314
Ако хората наистина произлизат от маймуните,до ден днешен щяха да излизат австралопитеци и тем подобни от пещерите .   Mr. Green Еволюцията е в застой  hahaha

Кита е бил бозайник , после се е върнал в морето , това значи ли ,че още го има това животно, което е седяло по бреговете и  е плувало и се е хранило основно с риба ? Опровержение на теориите ,на принципа : не са верни защото не ми харесва, с нъц и тропане с крак са детински .

# 1 315
Ха и кита вече не е ли бозайник  Shocked

# 1 316
  • София

Кита е бил бозайник , после се е върнал в морето ,

Joy

# 1 317

ама колежке, как може?
четете аделинчето
бил е, вече не е, щото се върнал в морето
постигнал е обратното на еволюция
революция може би?  Joy

# 1 318

ама колежке, как може?
четете аделинчето
бил е, вече не е, щото се върнал в морето
постигнал е обратното на еволюция
революция може би?  Joy

ИНволюция; РЕволюцията е когато промените се извършват бързо. Както със слона и хобота му.  Laughing

# 1 319
Просто е изпуснала думата сухоземен, голема работа... Tired

Общи условия

Активация на акаунт