ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 342
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 650
...

Съотношението на омегите не е 1:1, a ако е 1:1 има голям проблем.

би  ли се пояснила, благодаря!

# 1 651
.
Съотношението на омегите не е 1:1, a ако е 1:1 има голям проблем.
би  ли се пояснила, благодаря!

Става конкуренция по между им.

# 1 652
Оптималното съотношение е 1:1 или 2:1 в полза на омега-6. Най-бързият и сигурен източник на омега-3 е рибата. Тя ги получава от водораслите, но има как да ги разгради, за да стигне до тези вещества. Човешкият организъм не разполага с такива агресивни белтъци, затова не може да разгражда целулозата.

# 1 653
Това объркване в съотношението идва от друго място-някои препоръчват да се смесват равни части от различните омеги,това обаче не означава,че количественото съотношение на омегите е еднакво, а само че имаш равно количество от 2-3 различни продукта.

# 1 654
Мода или не, аз съм фен на спирулина, хлорела, афа. Grinning Всеки може да чете, да си преценява, да взема решения, негова си работа...
За ме е важно, че мноу от месоядните обичат животните, а и да не ги обичат, имат състрадание към тях. Те могат да купуват холандско мляко и да бойкотират американското Stop, да се ръснат малко повече за яйца от щастливи кокошки и да бойкотират тези от концлагерите...
Вярвам, че света ще се промени по този начин и очаквам да стане скоро. Peace

# 1 655
Това объркване в съотношението идва от друго място-някои препоръчват да се смесват равни части от различните омеги,това обаче не означава,че количественото съотношение на омегите е еднакво, а само че имаш равно количество от 2-3 различни продукта.

Хмм, това не е ли същото, само че казано по различен начин? Общото количество на омегите-6 е равно на това на омегите-3. Накрая пак излиза 1 към 1.

# 1 656
  • София
Тази седмица на обяд ям предимно салати и трябва да отбележа, че много се уморявам от това дъвкане на фураж. Mr. Green
Друго си е едно кюфтенце примерно.

# 1 657
# 1 658

Хмм, това не е ли същото, само че казано по различен начин? Общото количество на омегите-6 е равно на това на омегите-3. Накрая пак излиза 1 към 1.

Е,няма как да е равно-в един продукт никога няма равни количества от едно и също нещо-едното винаги е в повече от другото.

# 1 659
Тази седмица на обяд ям предимно салати и трябва да отбележа, че много се уморявам от това дъвкане на фураж. Mr. Green
Друго си е едно кюфтенце примерно.

ти остави умората
аз гледам да помня и зимата да не ям салата, че иначе после много мръзна
виж, ако зеленчуците са готвени и са с повече масло, даже ми е топло после
ама салата, зехтин, сирене и после цял следобед треперя

# 1 660
Салатата е салата .Може да ти е студено , защото не си се нахранила , а си останала гладна изяла си по-малко калории . Това го знам като се пази диета, същото се получава и от недоспиване . Но салата добавена към кое да е било ядене постно няма да му е студено на никой. Няма май да пропусна пак да иронизирам , че ако на кой да е учен да кажете , че от месото се стопляте ще получите откровен присмех .
Зеленчуците, кафето и черния хляб , от тях зависи добрата перисталтика на червата. Без тях ще получите чисто нови затлачени черва, нарушен метаболизъм , подут корем . Като подарък затлъстяване + проблеми със сърцето , диабет и тн. както е и описано в клипа.
Иронията е , че да може да смелите това месо което толкова много обичате е  с помощта на много зеленчуци , пък ако не ви се дъвчат си е ваша работа.

Една много месарска нация като гърците , ядат много зеленчуци , глухарчета и прочее , също и мъжете и си облизват пръстите дори . Тука се яде наденица и кебабче от 40 стотинки да се стоплели . Sick

# 1 661
Една много месарска нация като гърците , ядат много зеленчуци , глухарчета и прочее , също и мъжете и си облизват пръстите дори . Тука се яде наденица и кебабче от 40 стотинки да се стоплели . Sick

Защо си облизват мъжете пръстите?

# 1 662
Откога са месарска нация гърците? Откакто живеят назаем ли са почнали да се облажват и облизват пръсти? Щото в добрите стари времена са карали главно на черен хляб и маслини плюс риба по празниците..
Надявам се и сега да минат на по-здравословната диета, защото борча е голям и трябва да се плаща.
Виж да кажеш че немците и скандинавците са месари вече ще ти повярвам. Даже Меркел трябваше да ги убеждава че отвреме навреме трябва да се яде и вегетарианско, защото иначе ще вземат да се гътнат от подагра...

# 1 663

Е,няма как да е равно-в един продукт никога няма равни количества от едно и също нещо-едното винаги е в повече от другото.

Аз говорех за човешкия организъм, а не за продукт.

# 1 664
Аделинче, събуди се, че сънуваш наденици
 Joy

Сравнявах сурови зеленчуци със зехтин и сготвени с масло

И позволи ми по-добре от теб да знам какво ме топли на тукашните сурови зими и ми позволява на -20 да ходя с тънко яке
Набивай си фуража и вярвай на смешките, които си написала
Аз отдавна съм пробвала написаното от теб и знам докъде ме доведе
Сега е твой ред

Общи условия

Активация на акаунт