Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 841
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Незнам дали е тук мястото, ако не е моля ви насочете ме къде да търся. Трябват ми координати на някой добър ясновидец от Русе. Благодаря!

# 166
  • бургас
Здравейте момичета!прочела съм почти всички теми и чак сега се реших да ви пиша.Ходя на гледачки от 16 годишна.За първи път ходих при една близо до моя град ,от която наистина съм била много доволна .След това започнах да ходя и при почти всички в моя град..,след това в околността...,и после все по далеч...Ходих в Карайесен ,в Левски ..,после звънях на Ники Узунов Сирма,Хайрие..и обърквах живота си все повече и повече,докато не стигна до пълен срив и абсолютно пристрастяване.обърквах се все повече и повече и тотално се побърках когато преди 3 седмици,трите гледачки които най често посещавам ми казаха едно нещо което твърдяха през цялото време през което съм ги посещавала, а след 1 седмица коренно различно...Това ме срина тотално.не искам по никакъв начин да се налагам на никой но искам да споделя че трябва да се внимава много с тези неща,за да не се обърка живота ви тотално ,както става с моя...изпаднах в пълна депресия,заради която ходих и при али шуган и сега изпълнявам неговите сеанси.Та исках да ви кажа не се влияйте прекалено много защото може да ви объркат още повече.аз самата  все още продължавам да ходя,защото не мога да спра изведнъж дори скоро звънях и на този бобо за когото сте писали,много приятен мъж,надявам се да ми е познал...Предварително се извинявам за дългия пост ,желая успех на всички

еми то е ясно,колкото повече и често ходиш ти се обърква съдбата и живота,и самите гледачки вече не ти познават от честото посещаване и то все при различни,моето мнение да се обръщаш и да търсиш помощ от тях само ако наистина имаш много сериозен проблем,а не за щяло и не щяло  Peace

# 167
Здравейте, и аз се регистрипах съвсем скоро.
И аз търся отдавна помощ за нещо конкретно, което е направено Wink

Към sukrovishte - става по-зле, защото всички, при които си ходила са "вампири". Освен твоите си проблеми, те ти прехвърлят и техните.

По-горе имаше диалог на тела ясновидство и телепатия.
Ще кажа своето мнение по въпроса. попринци всичко, което е свързано с даден човек, той самият го носи като информация. Дори ако направена предметна магия, ивформацията за нея се записва веднага веднага върху самия човек. Ако след 5 години ще има проблем с някой орган, това също е записано - по някакъв начин този орган има отклонение в момента.
Но понеже човек не може да види сам себе си от всички страни, както хирурга не може да се оперира сам, е нужен, ако мога така да се изразя "четец", който ще те погледне отстрани и ще прочете написаното върху теб. Така че да - ясновидците са телепати. Въпросът е дали са добри "четци", дали коректно ще прочетат написаното. Повечето от тях гледат като в огледало и вместо да видат написаното за теб, виждат информацията за себе си.
Това е от мен за сега.
И аз съм ходила при доста от тях:
Сирма вижда някой неща, но не може да помогне - сладкодумна е и просто започва да ти иска пари. Елка Стефанова, Боряна Тотева, Гергана Лозанова, Станка димитрова, Божидар пророка, Гьокчен, отец Гелеменов ... това са все хора, които с лъжи си изкарват прехраната. - за съжаление има доста в този списъс.
Единстевните, които не са ме лъгали са Ангел Илиев и Искра от село Бистрица - те просто ми казаха, че не могат да помогнат и не знаят къде да ме изпратят.

Бях помолила за телефона на Иванка от с.Пчелник - ако някой го има, много го моля да ми го прати.

И ако някой иска нещо конкретно да ме попита, ще отговора на всеки въпрос.

# 168
По въпроса с добрия четец , имах предвид не само ясновидец - такива са психолозите, психоаналитиците, на развитите страни ги наричат и медиуми / те ти помагат да разговаряш с душата си /.
Но в България силно е собственото егото на човека при когото отиваш, затова вижда своите неща като в огледало. Той не мисли за теб, да това, за което си отиваш при него а за себе си, за прехраната си, колко ще изкара днес ....

Али ми разказа как помага на един човек, който мисля живееше във Виена или Германия. как през 6 месеца ходи до там да го чисти. Е, това е вампиризъм - намираш някой, който да цицаш Wink

Извинявам се за правописните грешки Simple Smile

# 169
  • София
За медиумите знам, че контактуват с мъртвите. Ако има компетентен, да се включи с мнение. Simple Smile

# 170
здравейте ,аз ходих ,защото наистина имам проблем,бях  много години с един мъж,чувствах че ме обича но и чувствах че нещо ни пречи да сме заедно ,за това започнах да обкалям гледачките за да разбера дали всъщност той ще е мъжа.обичам повече от всичко и това обикаляне сякаш предизвиках лошото и преди два месеца се разделихме.още не мога да повярвам и продължавам да се съсипвам,и друг път сме се разделяли но никога за толкова дълго ..,и не е имало намесена жена,а сега вече май има.за това писах че преди 3 седмици едно след това друго...години наред ми казваха че ще съм с него,а сега щял да има връзка с тази жена и не се знае дали ще се върне при мен.много ми е тъжно ,наистина:( .довечера ще вляза за да ви споделя и моето мнение за ясновидците които съм посещавала и с които съм говорила.

# 171
Работата с енергия е сериозна и  представлява висококвалифицирано  тайнство!
Следва картина по темата:

1.Актуален за сезона невероятен ритуал:

http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9141

2.Всесезонен невероятен ритуал:

http://www.youtube.com/watch?v=ADocJRYU9t0
6te padna

# 172
Искам още да напиша по темата за това, кои може да се истински ясновидки. Нова е дарба, която обикновено се предва по наследство. В тези случаи момичето /или момчето/, което е наследница се обучава до 12 годишна възраст.
В случайте, в които някой е паднал и си е ударил главата или е бил в кома- това са моменти, при които се явява възможност друг дух, който е "свързан" все още с този живот да влезе в тялото на човек и да живее заедно с него. Според това, какъв е духът, човек може да получи "ясновидски" способности, но те са ограничени до познанията на обсебващия дух или на самия ясновидец. Такива са духовете на наркоманите, пияниците, ревнивите - все хора със сериозни заболявания, за които е важно да изкарат повече пари /например за дрога или алкохол - когато са били живи/.
Няма да изброявам "ясновидците" в България с такива травми по главата - мие си направете изводите и защо не помагат Simple Smile

# 173
  • София
Да добавя към горния пост - много е важно дали духа е добре настроен или лош. Различните медиуми на един и същ въпрос дават различни отговори / в повечето случай /, защото духчето им шепне така. Simple Smile

# 174
бях ви писала,че ще споделя мнението си и впечатленията за ясновидците които съм посещавала.както бях писала ходя от 16 годишна,сега съм на 27.определено имам голям опит,за което признавам си съжалявам...Първо ще споделя от кои съм доволна.Много съм доволна от една жена в Дряново ,казва се Галя,не знам дали някой я е посещавал,общо взето съм доволна от Милка от карайесен,говорила съм с леля искра ,която в началото ми позна ,след това смени прогнозата ,но тя започна да се сбъдва,смея да кажа че от Сирма също общо взето съм доволна от разговорите ни по телефона,Ники Узунов също ми е познавал ,сега преди седмица ми даде пак прогноза надявам се да се сбъдне,говорила съм няколко пъти с Хайрие винаги едно и също но още не се е сбъднало.Ходих и на Шемшево,не харесах тази жена,може би защото и прогнозата и не ми хареса,а пък и беше рязка и припряна.Честно да ви кажа на мен повечето гледачки са ми познавали ,но според мен това зависи много  от аурата на човека,от това да ли се позволява да му се гледа...,и най вече може би от самовнушението.аз с  това внушение си обърках нещата.Много ми е любопитно за бобо,ще се радвам ако тези които са говорили с него споделят мнение,ще се радвам също ако някой сподели мнение за Али шуган.аз съвсем скоро си направих при него 2 процедури ,но о6те ни6то не мога да кажа.при мен правихме изчистване на негативна енерия  ,надявам се да е помогнал.Знаете ли..понякога си мисля че самата настройка е много важна...и дали наистина всичко ни е предначертано или ние сами си го предизвикваме...?ПРИ МЕН НЕщАТА И ПРОГНОЗИТЕ СЕ ПРОМЕНИХА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА КОЕТО МЕ ПОБЪРКА ,СЕГА ЧАКАМ ДА МИНЕ МАЛКО ВРЕМЕ ЗА ДА ВИДЯ НАКЪДЕ щЕ ТРЪГНАТ НЕщАТА И ТОГАВА БИХ ОТИШЛА ПАК НА ГЛЕДАЧКА..ЗАщОТО СЕГА ВСИЧКО И Е ГОЛЯМА КАША..

# 175
забравих спомена и за една в севлиево ,казва се Бела един път съм ходила,горе долу ми позна .моля ви ако някой я е посещавал да сподели.

# 176
# 177
Вижте на какво попаднах днес,направо настръхнах  http://www.youtube.com/watch?v=GJrJBYPLAPk

# 178
Здравей,на мен също ми изпращат непрекъснато писма.А относно прогнозата и аз в началото бях впечатлена и доста се зарадвах,но уви.Приятелят ми си пусна за него,моя приятелка също си пусна.Еми прогнозата за всички е една и съща.Сменят единствено името и някой цифри.
Прогнозата не е една и съща. 90% е едно и също, останалите 10% са най-съществената информация конкретно за всеки. Има 1-2 абзаца по средата, които се различават и са много точни за всеки. Обърни внимание на това. Естествено че за без пари, толкова информация ще се даде. За по-подробна и персонална информация беше ясно че ще се искат пари, а освен това и точен час на раждане, което тя не изисква в началото.

Това за Адем беше много интересен репортаж, за съжаление нищо ново не научавам, а тъжната действителност в момента. Но и това ще се промени. 

# 179
  • бургас

този е пълен шарлатанин,доста писано за него в нета   ooooh! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт