Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 392
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Melissa, не мога да спра да плача откакто ти прочетох поста.
И аз загубих кучето си-Спайк. Горе-долу по същото време, когато ти си загубила Марк.
При нас беше, че той ни избра. Приятелско семейство го остави при нас за месец, после той оказа да си тръгне с тях.
Четири години ни е спал в краката. На 2-та година мъжът ми реши да купи вила с огромен парцел заради него. Спайки беше пясъчен боксер, от големите-42кг. Нуждаеше се от много тичане, което в София не можехме да му осигурим всеки ден. Вилата пък стана супер яка и така почнахме да живеем повече там. На 30 мин. от София.
След още 2г мъжа ми вика, бе дай да занесеме оръжието на вилата, кво да стои тук. И аз се съгласих.
Месец след това го застеляха в собстения ми двор на вилата.
Какво последва същата вечер, нощ , на др. ден не ми се обеснява.
Но, естествено аз обвиних мъжа ми, че защото е занесъл оръжие на вилата и Спайк го е застигнало оръжие. Той ме гледаше с недоумение, ама като луднеш...
Едва не го заклах след пореден скандал от моя страна колко е виновен. Добре, че съседа е хирург, та го заши преди да стане късно.
После спря да ходи на работа за да ме държи по 24 часа за полата та да не отида и гръмна изрода, дето ми уби кучето. След 2 месеца, таман се поосвестих и хоп 2 още по-страшни неща.
Е, не сме ходили нито по ходжи, ни по врачки.
Така че, не си мисли, че ходжата за ти направи добро ти е взел нещо любимо.
То ако магията можеше така да убива Китай е щял да направи магия на Тибет, а не да го превзема с оръжие.
Т.нар. курбан го има и в езичеството и в мюсолманството, а и при нас християните е останало.
Да не говорим за ацтеки, маи дето и хора са принасяли в жертви. И не само те.
А нашите ходжи(мюсюлмански свещеници), колко са мюсюлмани и колко свещеници??? Къде са се изучили за такива, кат не са и помирисвали повечто от тях граница?
Колко врачките са ни врачки!
Не знам дали си чела „Гробище за домашни любимци” от Стивън Кинг. Няма нещо, което не бих направила и през което не бих минала за да си върна любимите същества. Ама фантастиката е едно реалността-друго.
Спирам по тази тема, че ми дойде нанагоре!

Ryannn, това за котките дето го споделяш и аз съм го чувала и чела. Ама честно казано, повече ми прилича на прах в очите. Тоя човек ако въобще може да прави мръсотии, по-скоро би свързал мръсотията с мръсно животно според нас, хората. Примерно плъх, мишка, хлебарка, жаба. Нещо не ми идва да свързва гадории с котки. Повечето хора обичат котки, да не говорим, че техни стопани често споделят, че ако ги боли някъде нещо по тялото, те лягат точно върху болното място, след което им минава. Защо тогава да праща негативна енергия към животно, което може да я преработи в позитивна? А сега де! Хвърли ме в размисъл...

Май и аз трябва да ходя до Цеца ooooh!

# 616
09.03.14-TV 7, 13"30  ч, Светослава  Рудолф/бивша Тадъръкова/ изобличава локалните " магьосници", както и се коментират вреди, които можещите са в състояние да нанесат+ друга информация по темата,

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 14:49 от ryannn

# 617

Ryannn, това за котките дето го споделяш и аз съм го чувала и чела. Ама честно казано, повече ми прилича на прах в очите. Тоя човек ако въобще може да прави мръсотии, по-скоро би свързал мръсотията с мръсно животно според нас, хората. Примерно плъх, мишка, хлебарка, жаба. Нещо не ми идва да свързва гадории с котки. Повечето хора обичат котки, да не говорим, че техни стопани често споделят, че ако ги боли някъде нещо по тялото, те лягат точно върху болното място, след което им минава. Защо тогава да праща негативна енергия към животно, което може да я преработи в позитивна? А сега де! Хвърли ме в размисъл...

Върху котките има окултна проекция от векове.На него му трябва damage control-именно " чист" субект, който да понесе " мръсното" вместо него самият/точно както те лягат върху някаква  патологична зона/

# 618
  • София
Хайде, ако можеш, няколко думи за тази окултна проекция.
Че и това: чист и мръсен субект, нищо не ми говори! Hug

# 619
Melissa,моля те да споделиш впечатления след посещението си при Цеца Praynig

# 620

Нарекох ги "чист" и " мръсен"  субект в кавички, защото това е относително.Просто тук го ползвах за яснота в разговора, тьй като ти ги нарече  чисто и мръсно животно,според нас хората.
В конкретният случай с този тип, за когото споменах/когато коментирах смъртта на кучето, след намесата на ходжата и евентуалната връзка между тях/  котките наистина измираха  , заради неговите мръсни/ без кавички/ игри и той го правеше съвсем съзнателно.Както писах,когато му поставих въпроса,сам ми каза какво  се случва и защо.Противно ми е дори да си спомням.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:02 от ryannn

# 621
  • София

Нарекох ги "чист" и " мръсен"  субект в качички, защото това е относително.Просто тук го ползвах за яснота в разговора, тьй като ти ги нарече  чисто и мръсно животно,според нас хората.
В конкретният случай с този тип, за когото споменах/когато коментирах смъртта на кучето, след намесата на ходжата и евентуалната връзка между тях/  котките наистина измираха  , заради неговите мръсни/ без кавички/ игри и той го правеше съвсем съзнателно.Както писах-сам ми каза какво  се случва и защо.Противно ми е дори да си спомням.
Извини ме, че ти го напомних!
Ама и една тема тук подкарахме след 8 март???
Вместо да споделим кой, къде, защо се напил ; ние - за смърт!!!

# 622
Ами интересно е това за животните, хубаво е че засегнахме и това в тази тема ....

Сега се обадих на Цеца, вдигна внучката й...после тя й дръпна телефона и ми се скара, че звъня по това време в неделя следобед - почивала си...

Много неприятно ми стана... ooooh!

# 623
  • София
Я, и любимката ни се е появила вчера. Joy
И пак за да скара двама човека баш на празник!!!
Стихче, което посвещавам на мея:

И в делник и в празник
(амиамо, николина ник
пак е с наострен щик!

# 624
  • София
Ами интересно е това за животните, хубаво е че засегнахме и това в тази тема ....

Сега се обадих на Цеца, вдигна внучката й...после тя й дръпна телефона и ми се скара, че звъня по това време в неделя следобед - почивала си...

Много неприятно ми стана... ooooh!

Не се коси! И мен ме будят разни, като им дотрябвам. Simple Smile

# 625
  • София
За мен темата за животните е много интересна. По принцип трудно намирам интересуващото ме в нета. Може би някой специалист по история на религиите трябва да се пита.

# 626
Абе какви са тези звезди от София из анкетата, дето не съм ги чувала и чела... Shocked

Много ми е случно, чудя се вече какво даправя и къде да отида да послушам и експериментирам  Crazy

# 627
  • София
Нямам представа кои са новите и какви са.
След 2-та ми безумни опита миналата година, хич нямам желание да слушам още глупости.
Само ако са минали поне 20 човека и са само с позитивни отзиви бих се дотъркаляла.

# 628
Привет и от мен, мисля че темата отдавна се изчерпа, и вече не е предмет на интерес от моя страна. Освен това, новият интерфейс на форума е меко казано - ужасен!

Искам да поясня нещо, па дано ме разберете. При Светлана съм ходил само веднъж, в самото начало на 2012г. Имах доблестта да споделя с вас, част от нещата които ми каза тогава, защото смятам че когато си говорим за врачки, впечатления от типа - много съм доволна, позна ми и т.н. , не вършат работа на никого. Когато хвалим някого, е редно да подкрепим мнението си с факти, а не с емоции, предчуствия и прочее. Вярно е, че голяма част от нещата които Светлана ми наговори тогава, бяха откровени глупости, но пък и видя някои неща важни за мен в онзи момент, които в рамките на няколко месеца се случиха едно към едно. Виждам че тези от вас, които са я посетили, не са останали с добро впечатление. Съжалявам за което! По-повод на предишен пост, в който се спомена че взимала 20лв. трябва да бъда обективен, и да кажа че Светлана не е държала да и заплатя! Т.е. съвсем спокойно можех просто да стана и да си тръгна.

По-повод на заплащането, смятам че ние потребителите на подобни услуги сме виновни, за това че т.нар. оператори стават все по-алчни. В крайна сметка, щом усетите че въпросният ясновидец ви говори неверни неща, и се опитва да овърта, смятам че няма нищо лошо в това, вие да отвърнете със същото т.е. да не заплатите. Просто защото няма за какво! Ако не желая да заплатя, няма сила която да ме накара да го направя. Защо трябва да ви е неудобно? Те разчитат именно на това.

Истината е, че от гледачките които съм посетил тук от форума, всички са държали да им бъде заплатено. И всички те : Латина, Цеца, Пепа - са гола вода. Мина повече от година, а предсказанията им, не се покриха дори на 0,1% какво ви говори това? Не разбирам, защо отново ги предъвквате, и им пълните джобовете, честно!

От тези които съм посещавал отделно от форума : Диди, Светлана, Таня Христова - никоя не е настоявала да и плащам. Казват "ако нямаш пари, не се притеснявай" Така че, нека бъдем обективни все пак.

Що се отнася до това има ли ясновидци, или не, трябва да кажа че аз вярвам в този феномен. Станал съм свидетел на достатъчно много случили се конкретни неща. Но за съжаление, досега до този феномен е ограничен и е въпрос на късмет и бог знае още на какво. Т.е. ако трябва да срещнете човека, който да ви "подскаже" малко, т.е. ще надигне леко завесата на незнанието, ще го срещнете. Но това става не по-наше желание, във всички останали случай трябва да разчитаме на собствената си интуиция, и акъл (доколкото го имаме, разбира се).

# 629
Привет и от мен, мисля че темата отдавна се изчерпа, и вече не е предмет на интерес от моя страна. Освен това, новият интерфейс на форума е меко казано - ужасен!

Искам да поясня нещо, па дано ме разберете. При Светлана съм ходил само веднъж, в самото начало на 2012г. Имах доблестта да споделя с вас, част от нещата които ми каза тогава, защото смятам че когато си говорим за врачки, впечатления от типа - много съм доволна, позна ми и т.н. , не вършат работа на никого. Когато хвалим някого, е редно да подкрепим мнението си с факти, а не с емоции, предчуствия и прочее. Вярно е, че голяма част от нещата които Светлана ми наговори тогава, бяха откровени глупости, но пък и видя някои неща важни за мен в онзи момент, които в рамките на няколко месеца се случиха едно към едно. Виждам че тези от вас, които са я посетили, не са останали с добро впечатление. Съжалявам за което! По-повод на предишен пост, в който се спомена че взимала 20лв. трябва да бъда обективен, и да кажа че Светлана не е държала да и заплатя! Т.е. съвсем спокойно можех просто да стана и да си тръгна.

По-повод на заплащането, смятам че ние потребителите на подобни услуги сме виновни, за това че т.нар. оператори стават все по-алчни. В крайна сметка, щом усетите че въпросният ясновидец ви говори неверни неща, и се опитва да овърта, смятам че няма нищо лошо в това, вие да отвърнете със същото т.е. да не заплатите. Просто защото няма за какво! Ако не желая да заплатя, няма сила която да ме накара да го направя. Защо трябва да ви е неудобно? Те разчитат именно на това.

Истината е, че от гледачките които съм посетил тук от форума, всички са държали да им бъде заплатено. И всички те : Латина, Цеца, Пепа - са гола вода. Мина повече от година, а предсказанията им, не се покриха дори на 0,1% какво ви говори това? Не разбирам, защо отново ги предъвквате, и им пълните джобовете, честно!

От тези които съм посещавал отделно от форума : Диди, Светлана, Таня Христова - никоя не е настоявала да и плащам. Казват "ако нямаш пари, не се притеснявай" Така че, нека бъдем обективни все пак.

Що се отнася до това има ли ясновидци, или не, трябва да кажа че аз вярвам в този феномен. Станал съм свидетел на достатъчно много случили се конкретни неща. Но за съжаление, досега до този феномен е ограничен и е въпрос на късмет и бог знае още на какво. Т.е. ако трябва да срещнете човека, който да ви "подскаже" малко, т.е. ще надигне леко завесата на незнанието, ще го срещнете. Но това става не по-наше желание, във всички останали случай трябва да разчитаме на собствената си интуиция, и акъл (доколкото го имаме, разбира се).

Привет!

Не си съвсем прав. След поста ти за Светлана и аз я посетих. Доволна съм от нея, което споделих тук няколко пъти. Личните ми впечатления са че тези които имат дарба познават първият път. Може би не трябва да се ходи прекалено често, а през големи интервали от време. От хора който не се занимават професионално с това знам че не на всеки може да се предсказва, че  една врачка може да има дарба и да види какво ти предстой, друга която също има да не може точно за теб да го види, както и че на хора с външна намеса не може да се предсказва вярно бъдещето.
Може и така да е, нямам представа, но поне така казват:)

Както и да е, исках да споделя отново че съм доволна от Светлана.

Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт