Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 394
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
През 1993г, лятото в гр.Добрич случайно се срещнах с Ивелин Иванов.
Поводът бе курс  по радиестезия в спортен комплекс "Русалка".
Понаучих някои неща.
Иво при личен разговор ми каза някои неща, които за към момента ми бяха смешни.
Уви, във времето те се случиха.
Спомням си, че спомена по никой начин да не ходя при врачки и баячки,
ни за добро, ни за лошо, каквото и да ми се случва.
Някой посещавал ли го е?
Информацията за него към момента ми е от нета.

# 61
Казваше се Сево  и приемаше в дома си в кв.Казански  Peace

# 62
Ммм Thinking интересно живях там доста време,но за първи път чувам за него. Всъщност за първи път чувам,че там е имало човек,който да гледа newsm78

# 63
Всъщност не съм сигурна дали това е Казански там.Блока се намира до новия път под Руския пазар,около магазина на мебели Виденов. 24 блок е, по принцип приемаше само пратени от познати хора,може би за това не си чувала за него  newsm78 На мен така и не ми е гледал,ходила съм с мои познати и покрай тях и на мен без да му казвам рождена дата и имена много неща ми е казвал  Peace Жалко за човека беше много любезен и приятен

# 64
Живяла сам точно пред 24 блок, но все пак не сам чувала. Това е казански,имам и познати от този блок и сам ходила там, и те не са знаели newsm78

# 65
Консултирах се с Николета Йорданова.  Каза ми УЖАСНИ неща директно. Чак до смърт не се стигна но това, че детето ми ще бъде на границата на живота и смъртта и то не веднъж стига. Това щяло да го направи ясновидец, каквито заложби тя от сега вижда в него.
Аз ще се разведа и ще си сменя дома. Но не се казва кога - след година, 5, 10 или 20. Да бягам от мъжа си - много ми бил вреден.
И разни други "приятни" за ухото нещица.
Преценете си дали имате нужда от това

# 66
# 67
Консултирах се с Николета Йорданова.  Каза ми УЖАСНИ неща директно. Чак до смърт не се стигна но това, че детето ми ще бъде на границата на живота и смъртта и то не веднъж стига. Това щяло да го направи ясновидец, каквито заложби тя от сега вижда в него.
Аз ще се разведа и ще си сменя дома. Но не се казва кога - след година, 5, 10 или 20. Да бягам от мъжа си - много ми бил вреден.
И разни други "приятни" за ухото нещица.
Преценете си дали имате нужда от това

Все забравям дали беше добила чудните си умения след като татко й я бил праснал по главата с :
а/ тухла
б/ щанга
в/друг уред от селскостопанския им двор

При всички случаи ,не само дълбинно прозорлива и надарена, но и силно изискана дама с финес,която служи основно за клоунада в супер интелектуалния ефир на умницата В.Райкова и по собствените й думи - псува свещеници по църквите.Истинска находка !Страхотен е бил бащиният удар!
Никак не й се връзвай!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 14:09 от ryannn

# 68
Живяла сам точно пред 24 блок, но все пак не сам чувала. Това е казански,имам и познати от този блок и сам ходила там, и те не са знаели newsm78
Нямам никаква идея защо така  no Не,че е важно вече де,човека си е отишъл.
Днес ми казаха за някаква жена в блок около спирката на Чайка.Някой от града  да е чувал нещо за нея  Rolling Eyes

# 69
Не сам чувала,но и аз ще се радвам да разбера.Ако разбереш за някоя добра  гледачка в СТЗ били споделила. Иска ми се и аз да отида, има някои неща, за които се чудя как да постъпя.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 15:58 от sweetheart puppy

# 70
Аз само 2 пъти  досега съм ходила от любопитство при Деса в Казанлък и честно казано останах разочарована,говори ми само общи приказки и нищо конкретно.Единственото конкретно което ми каза и двата пъти беше,че вижда дете и сватба,но досега няма.Така,че нещо не и вярвам  Rolling Eyes
Ако разбера за някоя от града или наблизо задължително ще пиша  Peace

# 71
Много ти благодаря  bouquet

# 72
Здравейте.

Искам да Ви попитам за мнения за тароложката Илиана Смилянова. Наскоро една жена, много ми я похвали точно за предсказания сбъднали се напред във времето. Аз ѝ бях звъняла преди доста време, но до консултация не се стигна. Притесняваме това, че взима 50лв. за консултация, на която обстойно в рамките на час се разисква ЕДИН въпрос. Преди много време, когато попитах тук в темата имаше само един положителен отзив за нея. Моля, ако някой я е посетил (или чувал) да сподели.

Интересува ме и мнението Ви за Теди Куцева като ясновидка...Знам, че е голяма фенка на восъколеенето. Интересувам се как се справя с ясновидството.

И да Ви помоля да ми препоръчате някой от София, който гледа на таро...за Лили от Разсадника знам.

Благодаря предварително!

# 73

Интересува ме и мнението Ви за Теди Куцева като ясновидка...Знам, че е голяма фенка на восъколеенето. Интересувам се как се справя с ясновидството.

Благодаря предварително!
Тази Теди да е от Пловдив? Тъй като беше преди повече от 2 години се опасявам да не бъркам името.

# 74
"15-ина врачки, знахари и измамници пращали милионите на ромите от Долни Дъбник"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2866385
"Между 2010 и 2013 година те са получили 2 милиона и половина щатски долара от Палестинска окупирана територия.
....парите били заработвани от 15-ина души, които се занимавали с врачуване, знахарство и други измами."  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт