Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 342
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Честита Новата 2014 година! Пожелавам много здраве, благоденствие, късмет и любов на всички!

Виждам, че годината започва добре за много хора, а за останалите ще подновя експеримента от понеделник на познатия адрес.
  Лека и спокойна вечер. newsm78

# 76

Интересува ме и мнението Ви за Теди Куцева като ясновидка...Знам, че е голяма фенка на восъколеенето. Интересувам се как се справя с ясновидството.

Благодаря предварително!
Тази Теди да е от Пловдив? Тъй като беше преди повече от 2 години се опасявам да не бъркам името.

Да, от Пловдив е, но приема от София. Моля те сподели тук или на лични, ако имаш впечатления.

# 77
  • бургас
"15-ина врачки, знахари и измамници пращали милионите на ромите от Долни Дъбник"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2866385
"Между 2010 и 2013 година те са получили 2 милиона и половина щатски долара от Палестинска окупирана територия.
....парите били заработвани от 15-ина души, които се занимавали с врачуване, знахарство и други измами."  Rolling Eyes

къде Палестина,къде Долни Дъбник....чудна работа newsm78

# 78
Аз съм ходила при няколко гледачки. При едната ходих на скоро,тя се намира в някакво село,близо до Хасково.
      Ако някой се сеща за тази жена,нека да напише дали познава    newsm03

А селото как се казва? Че села до Хасково....има! Peace  bouquet

Да не би да става въпрос за с.Боян Ботево и Хайрие?

Разбрах,как се казва жената,която ми гледа в Хасково. Казва се Хайре. Някои знае ли дали познава

# 79
  • бургас
Аз съм ходила при няколко гледачки. При едната ходих на скоро,тя се намира в някакво село,близо до Хасково.
      Ако някой се сеща за тази жена,нека да напише дали познава    newsm03

А селото как се казва? Че села до Хасково....има! Peace  bouquet

Да не би да става въпрос за с.Боян Ботево и Хайрие?

Разбрах,как се казва жената,която ми гледа в Хасково. Казва се Хайре. Някои знае ли дали познава

последно време доста негативни отзиви за нея,доста момичета писали тук за нея

# 80
# 81
# 82
Благодаря на bobo08 за това,че гласът му ме зареди с надежда,позитивизъм и вяра,че доброто съществува!Дали казаното от него ще бъде така няма значение,а това,че се почувствах след убийствена депресия изведнъж по-лека ,по-добра и чиста!Желая ти експеримента да те осъвършенства повече,да засили сензитивността ти и да бъдеш в помощ на хората,а дай Боже пък те да  я търсят по-рядко ,за да има повече щастливи хора! Hug  bouquet

# 83
Някой беше питал за някаква Росица(ако не бъркам името) от Калояново.  1-сигурно има такава жена,но със сигурност е някоя от многото песъчинки ,които се мислят за камък.Гадателки в Калояново няма,а доколкото си спомням само един отзив имаше за нея и той бе доста негативен,основавайки се на факта,че въпросната жрица на паранормалните способности я е убеждавала в имане или нямане (не си спомням ) на дете.

# 84
Някой да е ходил скоро при Себа?Мнения?

# 85
  • София
Малеее, изпуснах ви  #Crazy кога навъртяхте толкова страници?
Чудя се дали има някоя нова звезда около София или в София.Омръзна ми да ходя по врачки и да ми говорят общи приказки и да ми обещават розово бъдеще , а все нищо хубаво да не ми се сучва ooooh!Искам да попадна на някоя , която да ми каже истината , такава каквато е , а не само хубави неща да ми говори.Кажете от позицията на времето на някоя от вас сбъднаха ли се предсказанията2

# 86
Малеее, изпуснах ви  #Crazy кога навъртяхте толкова страници?
Чудя се дали има някоя нова звезда около София или в София.Омръзна ми да ходя по врачки и да ми говорят общи приказки и да ми обещават розово бъдеще , а все нищо хубаво да не ми се сучва ooooh!Искам да попадна на някоя , която да ми каже истината , такава каквато е , а не само хубави неща да ми говори.Кажете от позицията на времето на някоя от вас сбъднаха ли се предсказанията2

За много години!

на мен първото, най-не хубаво:)) от Светлана  се сбъдна.

поздрави

# 87
  • София
[За много години!

поздрави
[/quote]

За много години и много успехи и на теб!Жалко , че това което се е случило не е хубаво.Май съм пропуснала за Светлана, може ли малко повече информация /може и на лични/

# 88
[За много години!

поздрави

За много години и много успехи и на теб!Жалко , че това което се е случило не е хубаво.Май съм пропуснала за Светлана, може ли малко повече информация /може и на лични/
[/quote]

Привет!

То е свързано с пари, така че е от малките лошотии:) Не е страшно. Сега чакам останалите, които са хубави:)))

Та за Светлана мога да кажа че според мен има дарба, но на място се чудех дали не е телепатия просто. Имах чувството че ми чете мислите. Обърка се там, където и аз бях объркана... За останалите неща беше безпогрешна. Надявам се да са ясновидски способностите й и да е познала за бъдещето. Все пак това което беше с най-близък срок вече е факт.

Успех на всички:)

# 89
Някой да е ходил скоро при Себа?Мнения?

И аз се интересувам от Себа. Да е излекувала скоро някого? Кажете нещо за нея.

Общи условия

Активация на акаунт