Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 370
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Искам и аз отново да изразя мнението си за Светлана - доволна съм и то много.... не ми се пишат отново фактите и причините за това. Но... един човек е доволен от "една" друг от "друга", за съжаление е така.

# 631
Днес както си ровех в интернет и отново попаднах на статия за Божидар Караджов.И понеже е много възхваляван,реших да си напиша мнението в сайта му.Та пописах си аз-че за една година две  коренно различни предсказания и нищо от тях не стана.
Познайте какво-мнението ми не беше публикувано.Явно се публикуват само хвалебствията.

# 632
Разбира се, че няма да ти публикуват отрицателното мнение, иначе как хората ще го посещават и той ще изкарва пари. Ходих при него преди около 3-4 години. Въпреки, че имах записан час чаках дълго, след което разговора ми с него беше 10 минути, от които нищо конкретно, а това, което ми предрече бяха 2-3 неща и нищо не се сбъдна.

# 633
Ами интересно е това за животните, хубаво е че засегнахме и това в тази тема ....

Сега се обадих на Цеца, вдигна внучката й...после тя й дръпна телефона и ми се скара, че звъня по това време в неделя следобед - почивала си...

Много неприятно ми стана... ooooh!
Между другото Цеца като и се обадих ми се стори много....селски тип...Говори едно високо...първо помислих,че има нещо циганско в тая жена...Уж от София ама така говори,че аз се шашнах малко. А гледай сега Melissa как е навикала...Е много просташка постъпка при положение,че правиш пари от тия хора...Баси и селската постъпка...почивала си...като чели се е уморила много да хвърля картите и да прибира пари...Бирници станаха тия гледачки, ей!!!

# 634
Днес както си ровех в интернет и отново попаднах на статия за Божидар Караджов.И понеже е много възхваляван,реших да си напиша мнението в сайта му.Та пописах си аз-че за една година две  коренно различни предсказания и нищо от тях не стана.
Познайте какво-мнението ми не беше публикувано.Явно се публикуват само хвалебствията.
Сега като чета мненията за този господин да споделя и аз моя опит с него...Звъня му аз да ми гледа по телефона или да изпратя mail...И както казваше моя шеф: Йокмуш тодурма...дръж се куме кравата е мъжка...Вдига ми секретарка някаква и ми обеснява как тои ВЕЧЕ не гледал по телефона. Викам ама аз ще си изпратя парите и ще ви сканирам документа и ще ви го изпратя...Не та не като съм се приберяла от чужбина да съм си запишела час...Викам ей ся...поредния бирник със слава дето ще ме претупа за 20 мин. и ще лапне 50 лева дето аз ги изкарвам за 4 часа и ми късат задника от работа. Сега като прочетох този пост...тотално се отказах да го посетя. Щом има и секретарки...добре върви бизнеса...Може и да е познавал някога ама вече се е увълчил...

# 635
някой има ли впечатление от анка маринова от бургас

# 636
Искам да попитам по кое време е удобно да търсим Бобо на телефона.Благодаря предварително!!!

# 637
Аз съм му звъняла по всяко време но познаваемостта при мен беше 0 за жалост.

На свой ред искам да попитам дали някой се е консултирал с Галина Георгиева чрез карти таро

# 638
  • София
MayyaI, очарована съм от вниманието! Благодаря много!

# 639
bobo почисти си кутията!

# 640
Не  е пряко свързано с темата, но онзи ден стана дума за животните...,а,всъщност и за хората.Би било толкова ценно и важно сред тях да имаше повече  човеци в условията на безобразния дефицит в това отношение, сред който живеем!Тази история/крайно нескопосано преведена на български, но не това е важното в случая/ ме развълнува силно и я споделям с тези, които имат сетивата да я усетят и разберат.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/07/bik-se-razplaka-sa-s- … -vodyat-na-klane/

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 01:27 от ryannn

# 641
Не  е пряко свързано с темата, но онзи ден стана дума за животните...,а,всъщност и за хората.Би било толкова ценно и важно сред тях да имаше повече  човеци в условията на безобразния дефицит в това отношение, сред който живеем!Тази история/крайно нескопосано преведена на български, но не това е важното в случая/ ме развълнува силно и я споделям с тези, които имат сетивата да я усетят и разберат.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/07/bik-se-razplaka-sa-s- … -vodyat-na-klane/
Много гадно се почувствах.Та нали и аз участвам в това като потребител.

# 642
Не  е пряко свързано с темата, но онзи ден стана дума за животните...,а,всъщност и за хората.Би било толкова ценно и важно сред тях да имаше повече  човеци в условията на безобразния дефицит в това отношение, сред който живеем!Тази история/крайно нескопосано преведена на български, но не това е важното в случая/ ме развълнува силно и я споделям с тези, които имат сетивата да я усетят и разберат.

Прекрасно е, ryannn! Изключително трогателно!
Благодаря, че ни го сподели!

# 643
здравейте,може ли някой от Бургас да каже има ли впечатления от маг Анка Маринова            http://skandalno.net/mag-anka-marinova-samo-detsata-razpozn-153993/                 

# 644
  • бургас
здравейте,може ли някой от Бургас да каже има ли впечатления от маг Анка Маринова            http://skandalno.net/mag-anka-marinova-samo-detsata-razpozn-153993/                 

не съм чувала за нея,но ми хареса това нейното изказване-относно ходжи

Лошият късмет за мен е временно понятие, което се поправя със силна вяра в любовта и в доброто. Дори сега да страдаме, не след дълго всичко се пренарежда и човек се оказва на върха на колелото. Такъв е животът – на принципа на цикличността. Съществуват и доста ритуали за избавяне от лош късмет. Аз например използвам стари български ритуали и съветвам хората да не ходят при ходжи. Винаги преди да започна да работя с даден човек, го съветвам да пости поне една седмица, да се причести, да се отърси от всички зли мисли, да прости, да се помоли, да се покая и едва тогава пристъпваме заедно към решаването на конкретния проблем.

Общи условия

Активация на акаунт