Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новите техники за отстраняване на сливиците?
Какво е мнението за хомеопатията и нейното приложение при деца с астма?
Какво е мнението за лечението със Сталорал при алергия и астма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новите техники за отстраняване на сливиците?
-
Какво е мнението за хомеопатията и нейното приложение при деца с астма?
-
Какво е мнението за лечението със Сталорал при алергия и астма?
-
Какво е мнението за вентолин и пулмикорт при астматични пристъпи?
-
Какво е мнението за използването на Новифилмин?
) и е добре. Отдавам го на зьасиленият й имунитет - с бета-глюкан и фреш всяка сутрин, рибено масло (но не през целия период). Наясно съм, че ще боледува, но да ти кажа - всички малки дечица боледуват, със съвсем малки изключения. Имам късмет с работодател (който ми се явява и 1-ви братовчед), никога не съм имала проблеми с болничните. А в нашето семейство и мъжът ми ползва болничи за малката,когато се наложи, така, че не са ни особен проблем - както впрочем би трябвало да бъде навсякъде, но не е 
Аз друг избор нямам
Строполих се на болничното легло, до нея (а тя беше на кислород, друголегло нямаше налично) и мъжа ми ни гледаше двенките известно време, докато дойде майка ми. Сега ми е смешно, обаче толкова ми беше зле тогава - повръщах, въобще не знаех къде съм, даже лекарите се загрижиха какво толкова ми е станало
Ужас....
Имайте предвид, че от многото (и не винаги необходими) АБ също доста пада имунитета 
А пък аз се чувствам - все едно са откъснали нещо от мен 
Но сега се чувствам прекрасно, а малката още по- . Имахме късмета да нямаме никакви проблеми около адаптацията (имам предвид психическата), и сега виждам, че и за нея, и за нас градината е добро решение