За политическите протекции и некадърниците, които стоят зад тях...

• 1 817
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • В тъмната гора.
Е и?
По-добре честно изкарани тройки и четворки, отколкото купена шестица.

Все пак виж за коя година става въпрос..1974, аз съм била в пелени...Невярвам тогава да са имали възможност да пазаруват в университета, както се прави сега. Въпросната госпожа си е била просредствена до държавния изпит, никаква градация.

# 16
  • В тъмната гора.
http://www.md.government.bg/bg/ministry_deputy_minister2.html

Бивш състудент ми е, заедно се прибирахме към нашия край, бяхме в една специалност и един поток. С бая зор завърши, спечели и от това, че 4,5 години обучение му се признаха за магистратура. Ей го сега зам. министър.

# 17
  • на брега на морето
"Владее английски, руски и турски език."

Ми турският му е майчин, какви пет лева.

# 18
  • Ямбол
Не бих нарекла някой некадърник само по оценките му в дипломата, както и кадърен, ако е бил отличник. Така само друг некадърник може да разсъждава.
За мен пък университетът е от значение.
3,5 в СУ е равно на 6,00 в НБУ и БСУ, че и доста отгоре, като ги знам какви са неграмотници във всякакви отношения.

# 19
~Мишел~, а коя година е завършил магистратура? Забелязвам, че често се изпускат годините на дипломиране в българските биографии. Със сигурност не е случайно.

Този Неджми Ниязи Али, според сайта, кариерата му почва "От 2001 г.  до 2003 г. е член на надзорния съвет на Агенция за приватизация".   Wink

# 20
  • В тъмната гора.
~Мишел~, а коя година е завършил магистратура? Забелязвам, че често се изпускат годините на дипломиране в българските биографии. Със сигурност не е случайно.

Този Неджми Ниязи Али, според сайта, кариерата му почва "От 2001 г.  до 2003 г. е член на надзорния съвет на Агенция за приватизация".   Wink

Магистратура не е завършвал, доколкото знам. Ние учихме в периода 93/97, когато още със закон не бяха уредени степените във висшето образование - бакалавър, магистър, доктор. Преминахме 4,5 годишен курс на обучение и когато влезе в сила новия закон, накрая на обучението ни приравниха на магистри. Издадоха ни допълнително удостоверение, че степента ни на образование се равнява на магистърската по хорариум.
Ами трябва да е завършил през 97-ма, но дали е завършил тогава незнам. Аз лично не съм ходила на абсолвентското събиране.

# 21
Абе истината е, че отличната диплома не е гаранция за професионализъм и знания, но ниската диплома е сигурна гаранция, че студентът не си е давал зор и с нищо не е блестял.
В СУ също се пишат високи оценки и на неграмотни хора. И все повече ще е така.

# 22
  • Galaxy 13197853088
Титанични некадърници пробутват партиите.
Въпреки че имат и добри попадения някога.

# 23
  • видин
Ей, забравихте ли онези ,дето се оказа, че и дипломи нямат!

Общи условия

Активация на акаунт