Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са моите възможности за възстановяване на предишния срок на договора?
Какви са моите възможности за връщане на стария срок на договора, ако съм подписал нов договор без да прочета условията?
Как мога да подам жалба за измама от оператор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са моите възможности за възстановяване на предишния срок на договора?
За да възстановите предишния срок на договора, можете да предприемете следните стъпки: първо, изчакайте отговор на вашето искане за отказ от бонус-екстра; второ, ако не получите положителен отговор, можете да подадете жалба до Комисията за защита на потребителите (КЗП). Трето, ако договорът ви е обвързан с покупка на телефон, можете да разгледате възможността за прекратяване на договора чрез плащане на неустойка в размер на 3 месечни такси.
-
Какви са моите възможности за връщане на стария срок на договора, ако съм подписал нов договор без да прочета условията?
Ако сте подписали нов договор без да прочетете условията, имате няколко възможности. Първо, изчакайте отговор на вашето искане за отказ от бонус-екстра. Второ, ако не получите положителен отговор, можете да подадете жалба до Комисията за защита на потребителите (КЗП). Трето, ако договорът ви е обвързан с покупка на телефон, можете да разгледате възможността за прекратяване на договора чрез плащане на неустойка в размер на 3 месечни такси.
-
Как мога да подам жалба за измама от оператор?
-
Какви са правата ми при подписване на договор с мобилен оператор?
-
Как мога да прекратя договор с мобилен оператор?