Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 363
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
  • София/Горна Оряховица
Сещам се и за процедурата по извиване на миглите, нещо като къдрене за мигли е  Laughing .

Иначе аз съм се замисляла за слагане на мигли на снопчета, в края на окото. Да бъдат с една идея по-дълги от моите собствени мигли, но не драматично. Спира ме процедурата по свалянето им, страх ме е да не си отидат и част от моите мигли.

Иначе при мен ключовия елемент за придобиване на дълги мигли е четката.
Отритнах вече силиконовите четки, установих, че за мен по-добри са старите, космати четки.

Покрай Коледа се сдобих с една спирала на Classics, мисля, че тази. Със сигурност опаковката ѝ беше бяла  Blush .  Бях доста доволна от нея, просто я загубих някъде.
В момента съм със спирала на Estee Lauder и тя май не се класира за тази тема, но честно казано - горната спирала за около 3-4лв извиваше по-добре от тази за 50+ лв  Laughing .

# 346

Покрай Коледа се сдобих с една спирала на Classics, мисля, че тази. Със сигурност опаковката ѝ беше бяла  Blush .  Бях доста доволна от нея, просто я загубих някъде.
В момента съм със спирала на Estee Lauder и тя май не се класира за тази тема, но честно казано - горната спирала за около 3-4лв извиваше по-добре от тази за 50+ лв  Laughing .

Това продукт на Golden rose ли е или на мен така ми се струва?  newsm78

# 347
Има спирали с удължителни власинки + за обем и извиване и няма нужда от изкуствени мигли .Ако е и водоустойчива и е "бетон ".

# 348
  • София/Горна Оряховица

Това продукт на Golden rose ли е или на мен така ми се струва?  newsm78

То си пише - на Classics. На мен лично много ми напомнят продуктите и опаковките им на ГР, освен това също са турски, но не знам дали са еднакви.

adelinda, така е, но всяка спирала се държи различно върху различни мигли  Peace .

# 349
общ производител имат

# 350
общ производител имат
А така.
Значи, по пътя на логиката, мога да ги търся на едно и също място .
Тенкю Simple Smile

# 351
  • София/Горна Оряховица
Предполагам, че да.

Ако искате по-късно ще дам снимка със спиралата на Класикс на едното око и спиралата на estee lauder на другото.

Иначе classics съм виждала в елитис, обаче golden rose на същото място - не  newsm78 .
Обаче си мисля, че и ГР имат подобни спирали.

Като цяло много се бях отплеснала и в последните години ползвах основно спирали с гумени/силиконови четки, очаквайки чудо от всяка една.
След като се върнах на добрите, старомодни космати четки се чудя какво ли съм си мислела че правя със силиконовите  Laughing .

# 352
Aз съм изключително доволна от спиралите на Мiss Sporty  Heart Eyes
Миглите ми са много дълги и прави и трудно се поддават на каквото и да е.. и тези две спирали са безценни..и евтини  Mr. Green (около 2 лв май бяха)

Miss Sporty Pump Up Lash Mascara Booster
Скрит текст:
Miss Sporty Pump Up Booster Curve It! Mascara
Скрит текст:

# 353
  • Стара Загора
Не знам спиралите на Мiss Sporty да са толкова евтини... По-скоро да са около 5-6лв. Не съм ги пробвала, но следващия път, когато трябва да си купувам спирала, мога да пробвам някоя тяхна.

# 354
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

След като се върнах на добрите, старомодни космати четки се чудя какво ли съм си мислела че правя със силиконовите  Laughing .

smile3521

# 355
Между 5 и 6 лева са точно тези спирали на Miss Sporty.И аз ги ползвам,много съм доволна. Mr. Green

# 356
  • София
Classics има в "Тити".

# 357
Между 5 и 6 лева са точно тези спирали на Miss Sporty.И аз ги ползвам,много съм доволна. Mr. Green

Не знам защо съм запомнила 2 лв, моя грешка Grinning Може би, че на фона на спиралите, които ползвам за 13 лв+  и тез на Мис ми изглеждат прекалено евтини, че чак съм се увлякла  Mr. Green

# 358
От така да се каже по-скъпите спирали продължавам да съм си фен на Bourjois, макар че отвреме-навреме ги зарязвам да експериментирам (или както се беше получило миналата година, тъкмо да си започна новата спирала, наведнъж да ми подарят още 2, та да се чудя как да ги опазвам ooooh!). Сега даже често-често откривам комплекта спирала + 16-часова очна линия на Bourjois за ок. 15 лв, докато само спиралата в Елитис е 18. Не знам дали влиза в евтиния диапазон, но офертата е страшна. Crazy

Моята питанка е дали някой знае за крем за лице за смесена кожа, който да има подобни ефекти на Vichy Norma Derm или на серума на Oriflame Optimals (беше по-приемлив като цена, но го спряха миналата година)? Търся матиращия ефект и най-вече скриването на несъвършенствата, а от първия само от мостричката кожата ми се изравни тотално и беше мека и приятна на допир. Flutter

# 359
  • На острова
И от мен един глас за тези спирали на Мис Спорти (за втори пореден път си взех лилавата, даже не съм се и замисляла за друга).

Общи условия

Активация на акаунт