ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Близначе, хотел във Варна не съм ползвала, но всеки към който евентуално се насочиш, мога да ти обясня на какво място се намира и за какво е удобен. Мога да отида до него лично и да го огледам също. Само в стая няма да ме пуснат, предполагам, да я видя. Изобщо съм насреща за всичко, питай!

От рекламата най- ме кефят първите 10 секунди с разликата в интериора  Mr. Green  У нас не е баш тъй, но не е и това, което беше.

# 571
Момичета, да ви задам един малко неудобен въпрос  Embarassed
Скрит текст:
Каква е консистенцията на акото на вашите дребосъци  Rolling Eyes
Скрит текст:
На Е. по принцип му е оформено и понякога са барабошки. От около 5 дни му давам пробиотик Лакто 4 , защото понякога го болеше коремчето като пръцка, и днес сутринта консистенцията е като каша. И сега на обяд пак. Иначе вчера яде картоф, ама той нали по скоро запича. Та се чудя кое е нормално- кашесто или оформено
Скрит текст:
Скрит текст:
На малкия от самото начало са му кашести, на моменти направо течни, но той още е само на кърма

Ох,Глупи, съчувствам ти за зъба. И аз така счупих един по празниците и докато измисля къде да отида на зъболекар, взех че се разболях, та още ми стои кратер в устата.  Cry За упойката и аз се чудя, макар че обикновенно ми работят без упойка в устата. "стискам зъби" hahaha стоически.

# 572
  • София
Браво, дано си изкарате незабравимо с Калина. А кой ще гледа Боян, докато те няма?
Скрит текст:
Толкова ми харесва името Боян, че не мога да си пречупя езика, пардон пръста и да напиша Боци. Извинявай!

Мисти, още колко точки ще има да печелят за наша сметка, нали знаеш. Това да са ни ядовете.

# 573
Много се смях с клипа на Сандалка!  Mr. Green  Някак ми напомни за писмото на запорожките казаци, знаете ли го? Аз не го знаех, преди няколко години научих за него. Ако има и други като мен, моля заповядайте!

Писмо на запорожките казаци

Първо трябва да се прочете писмото на султана, за да има още по- ярък контраст. И бързам да съобщя, че съм туркофил и русофил  Wink

# 574
Пине, благодаря от сърце  Hug Лека-полека ще се организирам и ако има нещо ще питам.

Весе, предполагам че Боян (права си за името !) ще го гледат баща му и някоя от бабите.  Той е толкова лесен за гледане, че и дете би се справило.

Само искам да организирам перфектен рожден ден за дъщеря си и се заемам здраво.
Пък и...ей сега ще дойде 7 март.

# 575
Тъй, освен веселбата, да взема да стана полезна с нещо:

Урината трябва да се занесе в лабораторията до 2 часа!

И аз си счупих зъб още бременна, изчаках да родя и бях на 20 дни, когато ми го правиха, без упойка, кърмех. Никак не боля, само дето ми се разчекна устата  Confused  Но 20 дни след раждането е възможно да ми се е видяло неболезнено в сравнение с раждането  Laughing

За акото тази статия със снимки ми е била полезна
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

# 576
  • Бургас
Луйза, имаш ЛС!

# 577
Близначе, хрумна ми, дали не искаш да я заведеш на басейн, открит, до плажа? Работи вечер до 21ч. и е евтин - 2-3лв ли беше... Мога да проверя, до нас е. Само вечер е отворен за граждани, денем има тренировки.

# 578
Включвам се само да ви кажа нещо,което открих за зъбките и е прекрасно Simple Smile

казва се Bite & Relax Phase 1 на МАМ.

# 579
Жалинка, това изглежда доста интересно. Тук не съм го мяркала, ако някоя мама го види, нека пише. Аз бих взела такова чудо Simple Smile

Консултацията мина добре , не помня колко тежи малката ,към 7800 и 67 см. Наддала е 300 гр, доки каза ,че е добре, но може и повече. Също така ми каза да й включвам вече месо в менюто. Биха й ваксина и поплака, а после взеха кръв ( там не се обади ) . Не успях да й взема урина, та ще пробвам отново и отново, докато не се получи.

Това е от мен, прегръдки  Hug

# 580
С риск и тук да ме натирят,но малката иска само на ръце и ли да е в движение.Та мисълта ми е мога ли вече да я слагам в проходилка.Не  да прохожда,а да си седи и да играе в нея.Вече не издържам от разнасяне пък и ме е страх,че ще свикне само да я разнасям , а аз сама я гледам  Whistling На 17-ти ще навърши 6 месеца.Все си мисля,че дали ще виси в кенгуруто или в проходилката все тая.

# 581
  • Бургас
Евето и мойта е същата работа, все иска в някой да е и да се занимава с нея, аз я слагам от време на време в бънджито, за да си починат малко ръцете ми....

А колкото до храненето: Алекс суче сутрин към 7-7:30 после към 10-10:30, после около 13ч, после 16ч, после към 19ч, вечерно към 20:30-21ч, после нощно към 3-3:30, а понякога и към 12ч през нощта когато си лягаме ние и тя се разбужда та бутам цица отново....май ние и Мисти оглавяваме класацията по най-много хранения Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 16:59 от *Таничка*

# 582
Айде и аз да се включа най-накрая за първи път тази година. Да сте живи и здрави и прекрасна 2014 та ви пожелавам.
Аз ви чета непрекъснато, като изляза на терасата да пуша, докато малкия си играе, докато го приспивам, после като си легна, абе постоянно съм с вас ама пусто от тоя телефон ми е изнервящо да пиша /Дени ти как го правиш, че и такива дълги постове браво, нямам толкова търпение/
Близначе радвам се, че си започнала да осъществяваш изненадата за дъщеря ти. Ще ми е интересно после като разказваш как е реагирала на изненадите. Пине студенко ще е още за открит басейн. А Боцинко е прекрасен  Heart Eyes дори и с розов памперс си е мъжкар  Laughing
Таничка Алекс е супер щастлива на бънджито, чак и на мен ми се доскача. А това, че е все на ръце още малко и като започне да лази и с паяка да се движи лека по лека и този период на носенето ще мине.
Жалинка, Лили и тук има такива залъгалки ли как се казват, поне тук из магазините съм ги виждала.
Ох Сандалка много се смях с клипа ама дали е истина  Thinking

Вики е добре папка вече пюрета, от два дни включих и месото. Аз му ги приготвям засега имам успех. Плодови не съм включила и мисля да давам пресни плодове без пюрета. Малко ни наплашиха защото левия му бъбрек задържа урина и изследванията на урината не бяха добри, но при последвалите още две изследвания на урината се оказаха без левкоцити и кристали, та засега нещата са наред.
Ставам, че баткото се върна от градина и настана смут.

# 583
  • Бургас
Моргана, ние още нямаме паяк, и се чудех дали да не я пропуднем тази покупка...ама ще видим...

# 584
  • София
Ай, стига писахте, де! Не насмогвам!  bouquet

Таничка, искам и аз ЛС, пък!  Mr. Green Ти взела ли си профишънсито? Аз предния не съм го поглеждала, за да не взема да се изкуша на него да се явявам... Седя си кротко и нещастно, решавам тестове от стари години и се депресирам колко нищо не знам Simple Smile

Данче, мила, все забравям да ти отговоря дето ме беше питала дали се будят една - друга бебките. Ми будят се, но не винаги. Ели кърти по-здраво и е по-трудно, а на Дени само да й шукнеш и вече се е ококорила.

Момичета, у нас нощно време настана някакъв кошмар. Снощи ги сложих да спят по нормален график в 22 ч. и си легнах. В 23:30 Д. се събуди с писъци и не можахме да я успокоим, докато не й дадох да посуче. После се изака и докато й сменим гащите, вече беше кукуряк и искаше да играем!  #Crazy Ей, казвам ви, видях се в чудо. Цяла нощ след това се будеше на 30 мин! Изобщо не съм мигнала!  Не вярвам да са зъби, още нямат обичайните симптоми.

Нашият график за хранене е следният:

08:00 - кърмене
11:30 - зеленч. пюре между 140 и 200 гр, с кърма, без дохранване
15:00 - кърмене
18:00 - кърмене
21:00 - къпане и кърмене
22:00 - лягане

Общи условия

Активация на акаунт