Мъхче, ноо кърмене, ноо нещо. Дай по едно кебапче да разберат децата кво е храна.
Напоследък Ого заспива към 20ч (което е нормално) и се буди на всеки час. Така до сутринта. Тази сутрин сънувах, че съм на гости на гърлчето във Варна и се видяхме с Пина и ходихме да ядем пица. Чувствах се страхотно и ми беше много хубаво
Сънувах и някакви глупости, които не помня вече, но помня, че бяха тотални простотии.

Забелязах обаче,че той не е готов още да бъде захранен. В смисъл не знае как да яде от лъжица. Иска да смуче. То явно затова не ни се получават нещата. Ще стане с много търпение от моя страна.

Това нямаше да го повярвам, ако не ми го бяха видели очите!
Само да ми падне в скута, такова мачкане ще му направя, няма да помирише повече физиотерапевти! Апропо, как стои въпросът с тях? Приключи ли се?
Ние ходим зиме в един хотел във Велинград, с 2 открити басейна. В големия Т е ок. 34", а в детския - 37" постоянна температура. Децата не изли-зат! А ако излязат, то е за да направят снежен ангел някъде наблизо. По цели нощи сме изкарвали, и няма подобно блаженство! Стига да няма вятър, че тогава не е приятно...
Само дето при нас е по бабина линия и за това сме с БГ фамилия (сме, защото, аз съм си с добавка, тази на мъжа ми). 

Пиша аз през телефон, но само с грешки!
Та ти не намираш време за ядене, как го счупи? 
Ето днес наобяд след консултацията дадох първото пилешко, изяде половината бурканче и почна да мрънка, викам ОК, ще й додам мляко - да ама не, захърка си като пич и отхвърли биберона, за сметка на това изцока 150 мл чайче. Следобед въведох плодовото пюре, което пък така го омоцка, че чак облизвах буркана с пръст да й додавам, че не спря да отваря уста, ама после да иска мляко пак йок - само правя и хвърлям мляко за 26 лв егати. А кажете ми сега как да спазвам указанията, че и да дебелее - абсурд, отказвам се, колкото тя си иска, толкоз. 
Много е смешен. 
След множество хипотези и чуденки от какво може да се буди, най-накрая се убедих, че това са зъби и нищо не остава, освен да ги изчакаме да поникнат. 

Препоръчани теми