Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
кака_сийка   bouquet мерси много
Голяма съм бяла птица значи  Embarassed ooooh!

# 151
За нищо  Simple Smile

# 152
Чоки мерси за темата  bouquet чакам още хубави намаления.

# 153
  • София
Получих тази четка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029Z9XPM/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 , моля някой да ме упъти от кои накрайници мога да поръчам.
Трябват ми за чувствителни зъби. Благодаря предварително.

И Честита Нова Година, нека да е по-успешна от предходната.   bouquet

# 154
Записвам се при вас   bouquet

# 155
  • Бургас
Успешна година на всички!
Чакам намаления Twisted Evil

# 156
  • София
Получих тази четка http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029Z9XPM/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 , моля някой да ме упъти от кои накрайници мога да поръчам.
Трябват ми за чувствителни зъби. Благодаря предварително.

И Честита Нова Година, нека да е по-успешна от предходната.   bouquet
http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Sensitive-Replacement-Rechargeabl … =Oral-B+sensitive Може би тези? Въпреки, че и аз съм с чувствителни зъби, но харесвам по-твърдите накрайници, като реално чувствителността ми изчезна от както ползвам просто сенсодин.

Защо не видиш като дойде евентуално четката, да пробваш накрайниците , с които идва и да видиш с кои ще ти е най-комфортно.

# 157
Момичета, хубави сделки за днес при бижутата Rolling Eyes

http://www.amazon.co.uk/s/?_encoding=UTF8&camp=1634&crea … %2Cp_8%3A30-& 

# 158
Момичета, на 24.12 поръчах пюрета на Хип на адреса на ggbg, от Амазон са разделили поръчката на 3 и виждам, че на 31.12 в склада на ggbg ни двете части, а третата се е върнала в Амазон newsm78 Сега какво следва? Ще пробват ли отново да доставят и останалата част? Дано тръгнат в една поръчка, че ги избрах уж заради големите килограми, а то...

# 159
...
Какъв е този хобот???
За обектив ли имаш предвид?
И съответно DSLR апарат?

Марки колкото искаш, зависи какво търсиш и каква цена те устройва.

Да,обектив.  Никон и Канон ли да гледам ? Цена не съм се ориентирала,но абсолютния ми максимум е 1000 лв. Ще се вместя ли в нещо читаво  Rolling Eyes

# 160
Трапезица, ще се вместиш, да. Но виж и офертите в БГ.
Преди 2месеца купувахме Никон Д 5200 от БГ, цената му нямаше особена разлика с тази в Англия и Германия.
Можеш също и Олимпус, Сони (но на сони добрите модели мисля са доста скъпи).

# 161
  • Бг
Какви фотоапарати с хобот ( нали се сещате) си купувахте,каква марка...Срам ме е да питам във фотографския  Embarassed Никон и Канон ли  newsm78

И хобота ,ако е сменяем върви ли с апарата,или отделно  newsm78

Трапезица ако искаш хубав огледално-рефлексен апарат се насочи към марки като Никон и Канон. Този Канон в момента е добре намален, в комплект е със стандартния обектив.
Този Никон също е на добра цена, в комплект със стандартен и още един обектив.
Имай предвид обаче, че тези фотоапарати са тежички, и както и друг път съм казвала инвестицията започва след това, чантичка, обективче, сенници, филтри, и т. н., и т. н.  Mr. Green.

# 162
Благодаря ви за съветите.  Hug  Евентуално по човек от Щатите мога да го поръчам,ако има разлика в цената.затова разучавам.Ако е колкото в Бг ще си трая,засега.

Благодаря още веднъж !   bouquet

Лего бетоновоз 8,99 п. РЕД,Качиха го на 19 П. за минутки.

още едно намалено 8.99 p.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 17:23 от Трапезица

# 163
  • Wolwedans
Благодаря ви за съветите.  Hug  Евентуално по човек от Щатите мога да го поръчам,ако има разлика в цената.затова разучавам.Ако е колкото в Бг ще си трая,засега.

Нашият апарат е купуван от щатския амазон. Мъжът ми често пътува до там и го поръча. Имаше значителна разлика в цената с тази в България. Нашият е Никон Д5100. Прави уникални снимки Peace

# 164
Здравейте,
Има ли код за дрехи в амазон.де? Имах 2 ама на 31.12 изтекоха пък сега ми поръчаха нещо да взема  Thinking и се чудя има ли как да намаля цената.

Мерси

Общи условия

Активация на акаунт