Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
би ли ми казала поне къде да трансформирам DHL номера в този UPU/match код, за да проверя и в нашите пощи какво излиза?

antea, ето от тук.

Обяснението на БГ пощи - "За пратките от Германия е валиден вътрешен идентификационен код на DHL, който се състои от 12 цифри (оцветеното в червено). Той може да бъде трансформиран в 13-символния международен код тук:  въведете в полето "Shipment tracking" 12-цифровия код на DHL и след натискане на бутона "Search" 13-символният международен код ще бъде показан в нов прозорец - "UPU code/matchcode".

благодаря! но при мен не свърши работа, тъй като от DHL Global Mail са ми дали два номера - единият се води DHL GM # и е с 16 цифри, а другият - Customer Confirmation - GM и после още 18 цифри, така че никаква трансформация не ми се получава...

# 436
  • София, Манастирски ливади
Момичета, развали ми се индикаторчето за вода на кана Брита,смених батерията но пак не работи някой знае ли дали мога да си го купя от някъде?
Скрит текст:

На моето също му свърши батерията.
Регистрирах се в сайта на Брита и от там си поръчах. Напълно безплатно ми изпратиха ново (до английски адрес), че даже преди няколко дни го получих.

# 437
Момичета, тези джаджи да сте ги виждали по евтини в сайта на английския амазон? А лично мнение за тях да имате?

http://www.amazon.co.uk/Karcher-WV50PLUS-Window-Cleaning-Microfi … rhf_sc_p_t_2_KCNW

С този уред се мият прозорци ли? А дали пръскаш сам препарат или той дозира? Изобщо моля за подробности относно начинът му на работа!
Тук ще излезе на същата цена, но ще се вземе директно от България.

# 438
Да ви питам нещо. Бях пуснала една поръчка, която я разделиха на две 4асти. Стол4е за хранене беше единия артикул, което ще изпратят 4ак да 16.01. Мога ли да добавя още нещо към него и дали ще се промени цената на доставката? Продава4 Амазон.

Веселото, на мен са ми добавяли артикули. Писах им в чата. И то беше в лудницата около Черния петък. Много са любезни, на момента ми ги добавиха артикулите. Пробвай  Peace

Едно малко оранжево чанте за 13 евро http://www.amazon.de/Contempo-Umh%C3%A4ngetaschen-Handtaschen-Sc … keywords=contempo   Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 13:39 от divka

# 439
Моля тези, които си купиха от безжичните прахосмукачки АЕГ да споделят как са като мощност спрямо 'посестримите си" с кабел.

# 440
  • Пловдив
Stefoni, къде провери най-ниската стойност на количката? Има такава опция ли?

Да, в сайта camel. Пействаш адреса на артикула в полето горе и излиза графика как се е движила цената - цък. Има движение на цената когато продавач е Амазон или друг, когато продуктът е нов или "used", т.е. от склада.

Можеш да си го инсталираш и като приставка към Мозила. С един клик ти излиза статистиката  Peace

Златна си! Инсталирах си приставката в Хрома Simple Smile
То и аз я инсталирах,но за каквото и да проверя историята на цените все ми дава най-ниската цена,че е била октомври или ноември.например за същата тази количка,която си показала дава най-ниска цена в амазон £29.50   Oct 30, 2009,а има някакво 3rd Party New Price History,когато е била £25.69   Jun 27, 2013.Моля те Praynig,обясни ми какво е това 3rd Party,друг сайт ли е,какво е точно?

# 441
  • София
Поръчвали ли сте бебешки пюрета от Амазон? Дали ще оцелеят?

# 442
Поръчах в последните дни на декември, сега очаквам да тръгнат с ggbg. Ще мога да кажа след около седмица. Бях си писала с една мама, която ги е получила и не е споделила за проблем.

# 443
Момичета, развали ми се индикаторчето за вода на кана Брита,смених батерията но пак не работи някой знае ли дали мога да си го купя от някъде?
Скрит текст:

На моето също му свърши батерията.
Регистрирах се в сайта на Брита и от там си поръчах. Напълно безплатно ми изпратиха ново (до английски адрес), че даже преди няколко дни го получих.

Drunda-благодаря,сега ще се регистрирам   bouquet

# 444
  • София
Мерси. Аз поръчах вече, също с посредник. Ама се чудех какво да очаквам. Дано няма проблем, че цените са много добри.

# 445
  • София
много пъти, много добре са пакетирани, в 3 опаковки  Crazy

# 446
Балли, 3rd Party би трябвало да е продавач, различен от Амазон. Т.е, делят нещата на такива продавани от Амазон, и такива които се продават от други търговци. Поне така го разбирам аз  Hug

# 447
  • София
Бамба, мерси.

# 448
  • София
Antea, с теб сме направо аналогичен случай. И моята пратка за последно е отразена на 19-ти декемви някъде в щатите. Обърнах интернет и никъде няма трансформация към UPU код. Питай продавача си дали може да ти го даде, моя не ме отрази!

# 449
Може ли да споделите от кой пюрета поръчахте, че аз нещо не се справих с търсенето.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт