Интелектуален кръг - ФИНАЛ на Мис ''БГ МАМА''

• 8 344
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
1О точки за D- с повечето ѝ отговори съм съгласна, добър изказ
-5 точки за F-с малки изключения нейните отговори ме оставиха със следното впечатление: кратките отговори ме издразниха защо са кратки, многословните ме изнервиха защо са дълги. Явно са ми далече от сърцето. Peace

# 31
# 32
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 F -  10т., заради греяното вино.  Mr. Green
G - (-5)т., много незаинтересувано звучи.

# 33
  • Пловдив
F - 10т. - отговорите й са най-близки до моя светоглед
G - (-5) не усетих емоция и индивидуалност, като че ли е отговаряла по инерция...

# 34
Въпросник E - 10 точки, защото отговорите са сериозни и се припокриват най-много с това което аз бих казала по дадени въпроси. Хареса ми и идеята за работни места.

Въпросник А - минус 5, защото не знаела нищо по въпроса за Палестина. Това директно поставя авторката в графата невежи.

Допълнителна критика към други въпросиници: Интересно ми е как на Антарктида на тези минусови температури ще търси някой прозрение? Там най-много да й замръзнат и последните мозъчни клетки на авторката. А въпросник ''G'' , така е претупал въпросника, че чак е срамно да й четеш глупостите. Ако не бяха снимките сигурно нямаше да има и 3 изречения текст сборно с отговорите. Дано се дължи на крехка възраст всичко това.

# 35
10 т. за А
- 5 т. за G

# 36
  • София
A - минус 5 точки, заради повърхностния опит да изглежда чаровно небрежна, прикривайки голямо желание за победа и пропуски в общата култура.

Е- 10 точки, защото не се усеща (себе)надценяване

# 37
ВЪПРОСНИК Е - 10 ТОЧКИ
ВЪПРОСНИК G - минус 5 ТОЧКИ

# 38
Въпросник A - 10 т.
Въпросник G - (-5) т.

# 39
Въпросник F - 10 т. Отговорите са най-близки до моя светоглед и тотално ме спечели с рецептата за греяно вино Grinning
Въпросник А - (-5) т. Някой от отговорите ѝ не ми допаднаха, други - напротив, чудих се между няколко човека, на които да дам минус 5 т. и просто накрая се спрях на единия. Във отоговрите на всяка намерих по нещо, което да ми допадне и ако можех, нямаше да давам минус точки, но такива са правилата.

# 40
# 41
  • Бургас
А +10 Добър изказ, краткост и яснота на мисълта. Лек и шеговит тон, приятен за четене.
G - 5  Просто не знам защо не се е отказала, вместо за отговаря с по една дума на въпросите.

# 42
Въпросник А +10 точки. Приятен изказ, добре аргументиран, с нотки на хумор, който ми допада  Peace
Въпросник G       - 5 точки. Въпросите са претупани, колкото да отбие номера.

# 43
  • somewhere over the rainbow
Е - 10 точки. Отговорите се доближават до моите евентуални. Реализъм, без над или подценяване на нещата.

А - минус 5 точки. Макар че и в другите въпросници срещнах доста опити за наивно оригиналничене, определено тук беше малко вповече - "лексиконско" ми звучаха отговорите.

# 44
C - 10 точки. Звучи ми искрено, хареса ми.
B - минус 5 точки. Тук се колебах, спокойно бих могла да номинирам още поне два въпросника.

Общи условия

Активация на акаунт