Интелектуален кръг - ФИНАЛ на Мис ''БГ МАМА''

• 8 335
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
  • Монреал
A -+10 точки  - искрени и непринудени отговори
F - минус 5 точки - малко агресивни отговори

# 16
10 точки за въпросник С - най-прям и искрен ми се стори.
- 5 точки за Е - не можа да ме впечатли с нищо.

# 17
+ 10 за въпросник F - непринуден, същевременно забавен и задълбочен според въпросите.
- 5 за  Е въпросник-  не ми допада, че индиректно показва самоличността си при определен въпрос и става ясно кой е участника.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 16:03 от Julia_21

# 18
Въпросник А: +10 т. - доближава се до моето светоусещане и успях да й изчета всички отговори докрай, без да задремя

Въпросник Е: -5 т. - имаше начин и по-фино да даде жокер, самите отговори на места ми бяха прекалено клиширани. Няма как от самото представяне в конкурса съм снимки и интелектуален кръг да разберем коя претендентка обича азиатско кино и котки и коя - шкембе чорба с чесън.

Забележка към Катрала - можеше да включи във въпросника и някои от по-хумористичните въпроси, които бяха дадени в темата преди това (естествено, без тези, които си бяха откровено заяждане към самата нея), религиозният и политическият въпрос бяха недобре зададени и не предполагаха интересни отговори.

# 19
Най-много ми харесаха отговорите на въпросник C.

# 20
  • София
А: +10 точки - Отговорите изглеждат искрени и свежи. Добре формулирани са. Личи си, че има обща култура и различни интереси.

G: -5 точки - Отговорите са "едносрични". Не си е направила труда да помисли, да потърси в гугъл и съчини нещо повече. Текстът не е форматиран добре и има доста пунктоационни и граматически грешки.

# 21
Давам (+10) точки на ВЪПРОСНИК ''C''. Цитираните мнения ми допадат най-много:
Цитат
смятам, че общото състояние на обществото е резултат от особеностите на всеки отделен индивид т.е.  повече отделни щастливи хора - по-добър свят.
Цитат
Ако помогнеш на едно дете да израстне щастливо и обичащо живота, това ще се отрази на цялата общност.
Цитат
11)Съществуват ли ангели без крила?
- Има, аз познавам няколко такива. Дори имам възможност да им помагам - според възможностите си - в добрите им дела!
Цитат
- Пожелавам на всички да са здрави, защото щом човек е здрав, всичко останало е в неговите ръце и зависи от него самия! 

Давам (-5) точки на ВЪПРОСНИК ''Е''
Цитат
Не вярвам в Бог или Аллах, нито в безкрайните други божества.
Аллах е арабската дума за Бог.

Цитат
3)Ако трябва да направиш благотворителна кампания в коя сфера би я насочила, какъв ще бъде нейния призив и към кого ще отправиш посланието?
- Би била в сферата на труда като е насочена към откриване на нови работни места, обучения, изобщо даване на шанс на хората да работят.
Това не е благотворителност.

Цитат
Конкурсите за красота и моделите не са толкова виновни, колкото обикновения човек.
Аз, като обикновен човек, отказвам да ми се вменява вина за каквото и да е.

Цитат
Повечето модели са бездушни закачалки, а някои са ми откровено грозновати.
Интересно твърдение.

Цитат
8 )Патриот ли си? И аз вече не знам.
Вече?

Цитат
Форумното общество не трябва да действа толкова първосигнално към потребителите.
Аз съм част от това общество, също съм и потребител. В какво се изразяват първосигналните действия?

Цитат
ССФ има всичко и не ѝ трябват хорските пожелания  На всички други пожелавам здраве, щастие, късмет и нека силата бъде с вас.
Можеше и на ССФ да пожелаеш здраве. Wink

# 22
  • out of space
10 т. за А
- 5 т. за G

# 23
  • гр. София
+ 10т. за С - звучи ми искрено, непринудено, а и доста от отговорите ми допадат
- 5т. за F - не знам защо, но някак не можа да ме грабне никак

# 24
  • Другата България
+10 точки за С
-  5 точки за Е

# 25
Въпросник D 10 точки - в него открих най-много мои отговори, макар да не е на 100% Simple Smile Изчерпателен и искрен е, и си личи, че авторката се е постарала, отделила е време  Grinning

Въпросник G  -5 точки - написан за да се отбие номера, много лаконичен. Знам, че не е по вина на авторката, но постнатата снимка с умрелите дечица ме потресе, което устави у мен едно неприятно чувство за цялостния въпросник. Снощи четох отговорите на всички, днес поглеждайки, че снимката е още там, дори не пожелах да чета отново  Tired

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 15:51 от Кашпичка

# 26
А: +10 точки - Отговорите изглеждат искрени и свежи. Добре формулирани са. Личи си, че има обща култура и различни интереси.

G: -5 точки - Отговорите са "едносрични". Не си е направила труда да помисли, да потърси в гугъл и съчини нещо повече. Текстът не е форматиран добре и има доста пунктуационни и граматически грешки.
Напълно съвпада с моето мнение и гласувам по този начин Peace

# 27
Въпросник В +10 т. искрени и сбити отговори, без преиграване

Въпросник А-5т. -не обичам, когато някой ползва англицизми, независимо от целта на изказването.

# 28
  • София
B +10
E -5

# 29
10 т. за А
- 5 т. за G

Общи условия

Активация на акаунт