Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Керодиспансера
момичета, сега влизам и чета някакви клюки, но нищо не разбирам.Може ли някой да каже какво пише  там?

# 91
Добре, ако Керем тръгне да доказва некви неща пред Плужека, за какво трябва и Зейнеп да гледа  newsm78 newsm78 Определено няма да го понесе  Rolling Eyes Rolling Eyes
И все пак не вярвам на тая клюка... #Crazy

# 92
  • Керодиспансера
Не вярвам да целуне Мелис , той толкова време беше с нея и дори не я погали. Или ако направи нещо такова , то ще е по бузата, челото или нещо такова , но не и по устните. Не , не мога да си представя толкова да нарани Зейнеп> #Crazy #Crazy #Crazy

# 93
  • София
Е, защо? Те нали веднъж се целунаха, когато Мелис му налетя, но пред З. ще е просто разстрелващо на нея  Embarassed
Той направо ще я закопае  ooooh!

# 94
Не вярвам да целуне Мелис , той толкова време беше с нея и дори не я погали. Или ако направи нещо такова , то ще е по бузата, челото или нещо такова , но не и по устните. Не , не мога да си представя толкова да нарани Зейнеп> #Crazy #Crazy #Crazy
Абе той не й дава да го пипне по лицето, чак ще я разцелува и то пред Зейнеп. Глупости са тия клюки за мен .. ooooh! ooooh! ooooh!

# 95
  • София
Абе той не й дава да го пипне по лицето, чак ще я разцелува и то пред Зейнеп. Глупости.. ooooh! ooooh! ooooh!

Според мен ще го направи заради Баръш  ooooh! Той заради него й каза "битти" и хем видя това до какво състояние я доведе  ooooh!

# 96
Е, защо? Те нали веднъж се целунаха, когато Мелис му налетя,
Е, също целувка  Joy Joy Беше свил тия устни и  после се избърса  Joy Joy Joy

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми викайте си глупости,ама после да не се изненадате  Naughty То може и да са,аз за това не ви ги и написах,но Даниел беше разбрала друго и за това поясних  Peace

# 98
  • Керодиспансера
Абе той не й дава да го пипне по лицето, чак ще я разцелува и то пред Зейнеп. Глупости са тия клюки за мен .. ooooh! ooooh! ooooh!

Тери, какво пише в поста на Жанито на 3 стр., на англ. newsm78 newsm78

# 99
Ми викайте си глупости,ама после да не се изненадате  Naughty То може и да са,аз за това не ви ги и написах,но Даниел беше разбрала друго и за това поясних  Peace
Аз не смятам, че трябва да вярваме на всяка клюка, която излезе, защото да са били верни 1 на всеки десет.. Tired Tired Tired

# 100
  • София
Е, защо? Те нали веднъж се целунаха, когато Мелис му налетя,
Е, също целувка  Joy Joy Беше свил тия устни и  после се избърса  Joy Joy Joy

Вярно, че се избърса  Joy Joy Joy

# 101
Иве Hug как си мила Heart Eyes
Добре де, защо трябва да доказва и показва вси4ко това на плужека #Cussing out Майната му Crossing Arms
ай сектир и на глиста и на депресираната #2gunfire кво като му се разсърди Whistlingда се сърди, много важно.Да не му зависи живота от глисто #Cussing out оня се да е доволен и никой да не го настъпва, а Керо кво, се той да е подтиснат #2gunfire #2gunfire #2gunfire пуууу Sick

# 102
  • Керодиспансера
В крайна сметка в корейския вариант накрая събират ли се  newsm78 newsm78 newsm78

# 103
Тери, какво пише в поста на Жанито на 3 стр., на англ. newsm78 newsm78
Че режисьора на сериала нарекъл 27 епизод "Силата на Зейкер" Peace

# 104
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз не смятам, че трябва да вярваме на всяка клюка, която излезе, защото да са били верни 1 на всеки десет.. Tired Tired Tired
Да за това и аз не ги споделям,защото не им вярвам хич  Peace

Общи условия

Активация на акаунт