Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 646
  • В света на мечтите... ❤

# 647
# 648
  • В света на мечтите... ❤
Лека нощ и от мен и разкошни сънища на всички  Hug  smile3524 newsm46 smile3524  Hug

# 649
Добро утро слънчица Hug Hug Hug

Сервирам кафенце за всички Hug Hug Hug

Хубав ден ви желая Hug Hug Hug

# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug
Иве Hug честити дрешки  Hug Hug

# 651
Добро утро и от мен  Hug Иве,Ирка,благодаря за кафенцето  Hug Hug

Чета,разнищвали сте обецата снощи  Whistling и аз отначало си помислих,че Зейно може да я е дала на Керем,нещо от рода на разполовеното сърце,въпреки,че те си имат камъчета  Mr. Green обаче после се замислих,че ако е така,Керем нямаше да позволи да я изгуби или зареже някъде,дори и на леглото си...щеше да си я носи с него.  Peace Така,че остава варианта да са спретнали номер,за да я намери Мелис-но пък Зейно беше изненадана,когато Мелис и я показа...или наистина Зейно я е изгубила,но не е било от вечерта,щеше да забележи когато си спуска косата  Whistling

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нови били  Peace
Ани  Hug

# 653
  • Керодиспансера
ИВИ  Hug Hug,ИРКА  Hug Hug, АНИ  Hug Hug  ДОБРО УТРО!
Започваме деня с хубави снимки и с кафе за добро настроение!

# 654
  • Керодиспансера
Гледах снимки от сета на филма и ми направи впрчатление ,че Зейнеп почти я няма с Баръш ( може би 2-3), а само с Керем ,или ако е обща ,тя е до него. Баръш в повечето е с Мелис и до нея-  демонстрират странна близост  newsm78 newsm78 

# 655
  • Керодиспансера
ХУБАВИТЕ НИ СЛЪНЧИЦА !

# 656
Здравейте и добро утро момичета
Тенкю за кафето момичета аз излизам и не знам кога ще се върна затова ви пускам темичката сега  Hug Hug
Ох,тея фенки са се лепнали за Керо като гербови марки пу чии нахалници  ooooh! да не си известен направо  ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757779.0

Новата темичка  Hug

# 657
  • София
здравейте и от мен,

страхотни снимки от сет-а  Peace Фенките са го налазили през Новата година  Wink
Гледах и клипчета зад кадър. Голямо забавление е на снимачната площадка  Peace Явно всички са в добри отношения  Peace

# 658
Здравейте  Hug

Наистина прави впечатление,че се разбират,дано наистина е така и продължи до края на сериала,а защо не и след това  Laughing

# 659
  • София
А, пред коя къща са снимките?  newsm78 Там, където Керем пише нещо?  newsm78 На Демет ли е тази къща?

А, къде влизан с Джан  newsm78 В някакво заведение ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт