Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Под Сините камъни
Хай и от мен.
Вясвам се на бързо да не ме забравите  Mr. Green и пак изчезвам че трябва да пишем домашни вече със синчето  ooooh!.По късно пак ще се вясна  Hug

# 661
  • Керодиспансера
А, пред коя къща са снимките?  newsm78 Там, където Керем пише нещо?  newsm78 На Демет ли е тази къща?

А, къде влизан с Джан  newsm78 В някакво заведение ли? newsm78
  MИШИ Hug  , Къщата е на Демет и Зейнеп , а заведението където правиха новогодишното парти. Те нали ходиха да оглеждат преди партито  Heart Eyes

# 662
  • София
А, пред коя къща са снимките?  newsm78 Там, където Керем пише нещо?  newsm78 На Демет ли е тази къща?

А, къде влизан с Джан  newsm78 В някакво заведение ли? newsm78
  MИШИ Hug  , Къщата е на Демет и Зейнеп , а заведението където правиха новогодишното парти. Те нали ходиха да оглеждат преди партито  Heart Eyes

Hug Мерси, значи Керо ще ходи у тъщата  Laughing

# 663
http://video.kanald.com.tr/GunesiBeklerken/27Bolum-Fragmani-3/22054

Fragman 3

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 13:28 от Dandel

# 664
  • В света на мечтите... ❤
Привет слънчица  Hug Hug Hug

Влади мерси за линкчето към фрагмана  Hug Heart Eyes Hug

Тайфун предлага брак на Демет  Laughing  Жале се завърна,супер  Party  а някъде бяха писали,че повече нямало да се снима в сериала,добре,че не е истина.И най-накрая се сетиха след 12 серии да разкрият мистерията около Гюнеш  newsm09  коя ли ще е тя и по какъв начин ще е свързана с Демет и Джихан  Thinking  Интересен ще е епизода  Peace  Иначе ми е малко кофти фрагмана,защото нямаше и един кадър с нашето момче  Crossing Arms ,ама нейсе  Joy

Пожелавам ви прекрасен слънчев и усмихнат ден,слънчица  Hug   love001   love001   love001  Hug

# 665
  • София
Хайде, край с надеждите за Зейкерска серия  Rolling Eyes Гюнеш се появява, а З. и Мелис се забавляват. Сега З. ще започне да чувства вина  ooooh!

Дани, това май не е Жале, а Гюнеш  newsm78

# 666
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,тя самата беше написала в туитър,но явно са решили чрез нея да разкрият за Гюнеша  Thinking

# 667
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето я и на сета  Peace

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето и в тубата  Peace

# 669
  • В света на мечтите... ❤
Не Мишенце,във фрагмана показват Жале,но тя ще отиде при Гюнеш и ще се разкрие вече тази мистерия коя е Гюнеш

# 670
  • София
Да Мишенце,във фрагмана показват Жале,но тя ще отиде при Гюнеш и ще се разкрие вече тази мистерия коя е Гюнеш

Ааа, ясно  Peace

# 671
# 672
Каква е тази Гюнеш???

# 673
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джихан:Ти каза,че имаш 2 сцени и ще свършиш в 6 часа.Нали щяхме да празнуваме заедно Нова година?Какво стана?
Т:Демет,ще се омъжиш ли за мен?
Т:Не викай.Опитай се един път да пробваш да поговорим и да ме разбереш,не можеш ли?
Д:Слушай,опитвах се да разбера ,но не се получава .
Т:Много добре.
Жале:Здравей,Гюнеш.
Джихан:Мисля,че скоро Мелис ще свикне с Зейнеп.Отношенията им са много добри ,и ние създаваме
нашата собствена "група".
Ж:Върнах се,мога ли да остана за малко при теб?
Джихан:Ако това писмо,беше дошло в моите ръце ,аз никога нямаше да те оставя,знаеш това нали?
Жале:Вече съм готова,може да започваме Гюнеш.

# 674
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нищо няма да се разкрие,а напротив става все по-оплетено.Жале,някаква интрига върти с тая Гюнеш,направо ми е една тъмнина,нищо не мога да измисля,какво може да ни очаква,защо отсяда там Жале,защо не си отива в тях при Демет,за какво е готова вече и да започват  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт