Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Нищо няма да се разкрие,а напротив става все по-оплетено.Жале,някаква интрига върти с тая Гюнеш,направо ми е една тъмнина,нищо не мога да измисля,какво може да ни очаква,защо отсяда там Жале,защо не си отива в тях при Демет,за какво е готова вече и да започват  ooooh! ooooh!
Тази Гюнеш споменавана  ли е някъде, аз за първи път я чувам #Crazy newsm78

# 676
  • София
Ирка, мерси за превода   bouquet

Става голяма каша  ooooh!

Dandel, нали в единия епизод Джихан (когато се разделиха с Тюлин) отиде при нея и дадоха как врата се отваря и той казва: "Здравей, Гюнеш"  Peace

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥

Dandel, нали в единия епизод Джихан (когато се разделиха с Тюлин) отиде при нея и дадоха как врата се отваря и той казва: "Здравей, Гюнеш"  Peace
И то това беше,нищо повече не дадоха ,мъж ли е ,жена ли е ,какво е,не се знае  #Crazy

# 678
javascript:void(0);

Явно съм го проспала този момент..... Embarassed

Ирка , много благодаря за  превода

# 679
  • София

И то това беше,нищо повече не дадоха ,мъж ли е ,жена ли е ,какво е,не се знае  #Crazy

Да, и после все едно не е било  Peace

# 680
Здравейте от мен!  Hug За много години на всички, с които не сме се засекли - желая ви здрава и щастлива нова година!  Hug

РЕНИИИ, честита нова година!!! Желая ти здраве, късмет, хубави емоции и по пътен вятър за всички цели, които си си поставила!   love001  love001  love001

# 681
  • В света на мечтите... ❤
Ирче  Hug  Heart Eyes ,много благодаря за превода  newsm51 newsm51 newsm51

Киарче,привет  Hug Heart Eyes Hug

Според мен пък ще започне да се разплита мистерията,щом ще я покажат вече тази Гюнеш,но ми е чудно по какъв начин ще е свързана с Демет и Джихан,или може пък да е свързана само с Джихан,защото той ходи при нея,може Демет да не я познава  Thinking  Сега като взе да се оправя проблема със ЗейКер макар и минимално де,защото все още не могат да са заедно както искат,но пак е нещо.Та затова решиха нов проблем да вкарат за разплитане.

# 682
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е аз нали ви казах,да не се надявате на ЗейКер много,сега ще се върти действието около Жале и Гюнеша,а и ето Тайфун брак ще предлага,нашите там някой и друг кадър и стига ни толкова,няма да се пренасищаме сега пък  ooooh!
Киарче Heart Eyes Hug

# 683
  • Керодиспансера
Според озета какво излиза , че Керем ще притисне Аксел , след като той е заплашил Зейнеп? newsm78 newsm78

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега ще ви преведа озета  Peace

# 685
Е аз нали ви казах,да не се надявате на ЗейКер много,сега ще се върти действието около Жале и Гюнеша,а и ето Тайфун брак ще предлага,нашите там някой и друг кадър и стига ни толкова,няма да се пренасищаме сега пък  ooooh!
Киарче Heart Eyes Hug

Как ще ни дадат цял Зейкерски епизод #2gunfire

# 686
  • Под Сините камъни
 Crossing Arms

# 687
Момичетата от фейса предполагат,че Гюнеш е или много висока жена или мъж.  Peace

# 688
# 689
  • София
Според озета какво излиза , че Керем ще притисне Аксел , след като той е заплашил Зейнеп? newsm78 newsm78

Ха, според мен К. разбере ли, че Аксел е заплашвал Зейно, ще му счупи главата, хич няма да го притиска  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт