За пореден път концерта на на Пайнер в новогодишната програма.

• 4 869
  • 60
  •   1
Отговори
Докога ще мъчат зрителите с този концерт?

# 1
  • Варна
У вас дистанционно няма ли?

# 2
  • Galaxy 13197853088
В сговор са с Белана.
Гледам има промо пакети салфетки за новогодишната нощ ...

# 3
  • България Сливен
Отврат! Но сигурно ще има много доволни зрители.

# 4
  • гр. София
Какво се учудваш? Пазарна икономика е - търсенето определя предлагането. 10 може да не искат, но 100 искат.

# 5
  • София
Което означава, че за пореден път няма да го гледам.  Peace

# 6
  • София
Нова Година може да се посрещне без телевизионни програми, нали?

# 7
  • Ямбол
Кой пък я гледа тая програма?
Ти май си от програмата? А?
Събираш ли още хитове за новогодишната нощ:
Най-яките ретро чалги!

# 8
Тоя концерт го чакам като Евровизия! Намам търпение, нямам търпение да не гледам!

# 9
  • София
Тоя концерт го чакам като Евровизия! Намам търпение, нямам търпение да не гледам!
Флип, да не забравиш да си приготвиш шалчето с пайетките за около кръста за по-виртуозни гьобеци.  Mr. Green

# 10
  • ❌❌❌
Най-яките ретро чалги!
hahaha
Това ми напомня за история на моя "приятелка" от (времената, когато имах) ФБ. Мацката всеки божи ден публикуваше я чалга клипове, я снимки в чалготеки, я се снимаше с някакви "звезди" от бранша,  ама една Коледа беше отишла на почивчица в Мароко (май там беше) и беше написала пост от типа на: "bezobrazie da otide6 v maroko i da im kaje6 4e si ot Bulgariq, a te da ti kajat: "Aaaa, Azis, Preslava................." boje gospodi s kakvo se slavim.............." Crossing Arms Mr. Green

# 11
  • София
Най-яките ретро чалги!
hahaha
Това ми напомня за история на моя "приятелка" от (времената, когато имах) ФБ. Мацката всеки божи ден публикуваше я чалга клипове, я снимки в чалготеки, я се снимаше с някакви "звезди" от бранша,  ама една Коледа беше отишла на почивчица в Мароко (май там беше) и беше написала пост от типа на: "bezobrazie da otide6 v maroko i da im kaje6 4e si ot Bulgariq, a te da ti kajat: "Aaaa, Azis, Preslava................." boje gospodi s kakvo se slavim.............." Crossing Arms Mr. Green
Joy Joy
А за програмата хич не се чудете. Щом го дават концерта и не за първи път, значи много се гледа. Телевизията все пак търси рейтинг.

# 12
не гледам и не слушам тази музика ,освен ако не съм някъде извън къщи където звучи такава .Не се кефя на чалгарките ,избирам заведения където не се слуша това , но ми се е случвало да ходя и по чалготеки. На мнение съм че съм че са прекалено пошли.

# 13
  • гр. София
Не се кефя на чалгарките

Когато навремето в първи курс трябваше да се организираме за първия си 8 декември, колежките, самоопределили се като орагнизаторки, предложиха някакво заведение, не помня вече кое. Попитах каква музика се пуска там и дали е чалга. Казаха, че е чалга. Аз се отказах да празнувам заедно с курса (то и без това не ми се ходеше, та не драпах много) и веднага ме обявиха за капризна. Отговорът им беше "Ееее пък и ти, то като си пийне човек и музиката спира да му е проблем". Веднага предложих да ги заведа на метълска кръчма.  Mr. Green

Та и ти така - като си пийнеш ще започнеш да се кефиш на чалгарките  Laughing

# 14
Да се чуди човек кой ли ги слуша. Когото и да питаш , не може да ги понася, пък после рейтингът им най-голям  newsm78 Joy

Общи условия

Активация на акаунт