Къде в Бургас? (39)

• 70 747
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Белгийската торта беше голяма - 16 парчета, цялата е 38 лв. Иначе едно парче от нея беше 3,20 лв. Може да има и малка, не знам.
Maлка съм вземала от млекарница Добрев  -16лв. е. Между другото спокойно могат да се изкарат 10-12 парчета от малката торта. Тя е маслен , с орехови блатове и върви по-фино парче.

# 226
Благодаря ви. Утре ще видим от къде ще вземем. После ще пиша отзиви.

# 227
Някой може ли да ми препоръча фирма за разкрояване на мебели с изключение на Салекс,че ми е малко скъпичко там.Благодаря предварително!

# 228
Някой може ли да ми препоръча фирма за разкрояване на мебели с изключение на Салекс,че ми е малко скъпичко там.Благодаря предварително!
Питай в Баумакс и Практикер,мисля че там съм виждала...

# 229
  • Бургас

Брат ми си купуваше ПДЧ плоскости от Лесоцентъра и знам че му излязоха доста по-евтино. Ето сайта им, има тел. така че може да ги питаш дали разкрояват: http://www.lessocenter.com/

# 230
Здравейте, момичета,
Някой знае ли от къде може да си купувам прясно мляко - домашно?
До нас продаваше едно лелче, но я глобиха и до там, сега не мога да си намеря никъде, аз живея в Лазур, до Руската гимназия, ако може да ми помогнете, ще съм много благодарна.
Някой ми беше казал, че разнасяли по поръчка, но не можах да намеря телефон, за да си поръчвам

Ако питането е все още актуално: аз съм в Народен юмрук, в дните - вторник петък и неделя идва един чичко с кола в 7:00 , млякото му е хубаво аз взимам редовно. Колата е тъмно зелен фолксваген комби , между заведение Джони и контейнерите срещу 11 вход спира колата. Знам че около 5-10 минутки е тук после се мести другаде , но къде точно не знам

# 231
  • Бургас
И аз имам питане - къде в центъра може да вечеряме в заведение, където има и детски кът или стая за деца? Миналата година останахме силно разочаровани от ХЕПИ ДЕЙ в Славейков, а и децата ще са само 3, та не държим на детски център.

# 232
Нептун и Златна котва

# 233
  • Бургас
И аз с питане:
Къде мога спешно да купя детско термобельо в райони:Лазур,Възраждане,Бр.Миладинови и център?Нямам възможност да ходя по моловете.
Благодаря!

# 234
в комлука караш към кат и от лявата страна (преди да стигнеш КАТ) има една сграда беше преди Магика а сега маи нищо не е точно на ъгъла на сградата има един магазин за всякакви плоскости, за сега в Бургас той е най-евтин
Съжалявам че не мога да обясня качествено, дано сте ме разбрали   bouquet  bouquet

# 235
И аз с питане:
Къде мога спешно да купя детско термобельо в райони:Лазур,Възраждане,Бр.Миладинови и център?Нямам възможност да ходя по моловете.
Благодаря!
Зад сградата на Съда /бивш БСУ/ има магазин за немско бельо
Случайно някой да знае какви са цените на шейничките в Джъмбо? Не ми се дават много пари, защото в Бургас сняг повече от ден трудно се задържа

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 18:39 от Gianna

# 236
mariana900 , КАТ е на съвсееем друго място.  Peace Най-вероятно говориш за магазин "Роси" http://www.rosi.bg/ , но не бих казала, че е най-евтино.

# 237
mariana900 , КАТ е на съвсееем друго място.  Peace Най-вероятно говориш за магазин "Роси" http://www.rosi.bg/ , но не бих казала, че е най-евтино.
оооооо не не объркала съм се  ooooh! имах предвид ДАЙ нали то беше там в комлука където се явяваш на изпит за книжка, ох въобще ме няма в обясненията ще извинявяте  baby_neutral baby_neutral
 на родителите ми им предстой нова кухня и преди седмица обикаляхме магазините плоскостите към който се насочихме за кухнята бяха по евтини от Салекса

# 238
  • Бургас
Gianna  newsm20  хиляди благодарности! Купих всичко каквото ми трябваше.Много ти благодаря! newsm51

Ние скоро ходихме до Джъмбо и ми се въртят към 20 лева за тези като табла.Дори си мисля,че бяха и под 20 лв.За съжаление и на мен ми трябва  до петък,но изобщо няма начин да стигна до там.Тогава бях решила,че няма да купувам,а сега искам да купя,ама............

# 239

Общи условия

Активация на акаунт