"Празнично звездите заблестяха–2 чертички те за мен огряха"Бъдещи мами над 35

• 24 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
другия път да снимаш писаната! Аз пък вчера с един много готин мопс се срещнах. Момиченце, на 7 месеца, така радостно ме обикаляше и проучваше.
И сънувах оня ден гаден сън с едно коте .... та още не мога да си го извадя от тиквата.

Ето такова искам!

# 76
  • В градината...
Скрит текст:
[/img]

# 77
не си устояла на мацата Simple Smile

# 78
Здравейте,
ще ми разрешите ли да се включа в уютната ви темичка? Отговарям на условията - над 35 години съм и съм бременна в 8 г.с. С доста проблеми и трудности протича събитието, но реших да се боря и да се моля съдбата да бъде по-благосклонна през 2014 година.
 Относно импровизираната кампания за подпомагане на многодетното българско семейство - адмирации за силата ви на духа, за способността ви да се организирате съвсем непринудено и за състраданието към ближните. Тук явно се познавате от много време. С радост и аз  бих участвала с каквото трябва - помагала за децата или парична сума.
  Поздрави от Бургас.

# 79
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастии Simple Smile ние сме си вече в къщи.

За децата - аз също бих се включила, все ще мога я тетрадки я нещо друго полезно да купя.

Мира, добре дошла при нас   bouquet

Бургаската група нараства  Mr. Green

# 80
Мира, добре дошла! Лека бременност ти желая!
Перу, питай хората, ако е удобно да ни напишеш на лични адреса им да им изпратим колети с играчки, помагала,книги кой каквото може. Аз дрехи имам за всякакви възрасти, вкл. и чисто нови, останали от един мой магазин преди години, но ако съвсем нямам нужда, няма да изпращам дрехи. По пощата един колет до 15 кг излиза от порядъка на 5-6 лв., много по-евтино е от куриерите /нали имам студент, та изпращам редовно Mr. Green/. Доставката е за 1 ден. Перу, ако така не е удобно, може и на теб да ги изпращаме, но според мен няма смисъл да те натоварваме толкова.

# 81
И аз имам желание да се включа,ама просто незнам с какво,финансовото ни положение не позволява,а и в в наличност нямам с какво.Имам някакви играчки при майка ми,които от месеци я карам да ги занесе в дом за деца в града и още нищо не е свършила,аз даже незнам какви са.Дано  разбирате  положението в което се намирам,предстоят ми контролите тия дни ,а те са ми цифра  ooooh!
Знам,че ще се справите достойно,вие сте добри хора.  Hug

# 82
Ето такова искам!
Скрит текст:
Даре,кой ще ти го скове тоя кош бре! Simple Smile
Скрит текст:
Аз днес реших, че вече нямам претенции за пола,само да стане ...бързо ( когато подновим опитите )
Новодошлите  Whaasup .Добре дошли Simple Smile
Перу,дано някоя институция ти обърне внимание и успееш да направиш нещо за семейството.

# 83
Перу, питай хората, ако е удобно да ни напишеш на лични адреса им да им изпратим колети с играчки, помагала,книги кой каквото може. Аз дрехи имам за всякакви възрасти, вкл. и чисто нови, останали от един мой магазин преди години, но ако съвсем нямам нужда, няма да изпращам дрехи. По пощата един колет до 15 кг излиза от порядъка на 5-6 лв., много по-евтино е от куриерите /нали имам студент, та изпращам редовно Mr. Green/. Доставката е за 1 ден. Перу, ако така не е удобно, може и на теб да ги изпращаме, но според мен няма смисъл да те натоварваме толкова.
[/quote]

Добра идея  Peace, насреща съм и аз да се включа  bouquet

Мира, добре дошла, лека бременност!

Hug

# 84
Жане, все ще се намери кой да скове коша! Важното е да осигурим маТРиал дето да тургаме в него Simple Smile

Ей тоя филм гледахме следобедно. Много ни хареса. И който е фен - излязла е новата серия на Шерлок, има и субтитри.

Звездулинке, ти сега мъти там яйцето. Ние ще ги оправим онези измътените.

Мира, добре дошла! Стискам палци да гушкаш едно пухкаво бебе!

Ма верно много голяма бургаската група.  newsm78 Колко станахте вече?

# 85
Честита нова година wavey надявам се весело сте я посрещнали всички Hug
Мира, добре дошла и лека бременност
Даре, Шерлок много го харесвам, а и този филм изглежда приятен, романтичен, къде ги гледате тия филми, аз така и не се научих? Аз тия дни гледам и слушам само Мама миа, малката се влюби в Абба и само това се върти у нас Mr. Green

Бебе Тео яде, спи, поревава вечер, тати му го слага в слинга и го носи напред назад да се успокои, малка маймунка е Heart Eyes

# 86
Защо понякога мъжете са такива диванета #Cussing out

# 87
Пате, какво стана?  Hug А че са, са...

# 88
Защо понякога мъжете са такива диванета #Cussing out
ако някога разбереш,да ми кажеш!сериозно Simple Smile

# 89
Лази ми по нервите. Явно яко сме се изнервили покрай всичко, което ни е случва и за най- малкото ми подвиква, което ме вбесява. Явно се позаседяхме по-дълго в къщи покрай празниците, а не сме свикнали така. Луда работа. Дръпнах една прочувствена реч, наревах се и така Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт