Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои предложения за грим за новогодишната нощ?
Какви са някои съвети за грим за черно-бяла рокля?
Кои са някои от предложените продукти за грим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои предложения за грим за новогодишната нощ?
Някои предложения за грим за новогодишната нощ включват опушен черен грим, розов-сив грим, златно и черно с мигли с камъни, както и грим с акцент на златно. Освен това бяха споделени идеи за гримове в тъмни цветове като тъмно бордо/слива, маслено зелено, оловно синьо и акцент на синьо/зелено. Всички тези предложения са придружени от съвети за приложение на грим и използвани продукти.
-
Какви са някои съвети за грим за черно-бяла рокля?
-
Кои са някои от предложените продукти за грим?
-
Какви са някои от предложените техники за грим?
-
Какви са някои от предлаганите курсове за гримьори?

В нашия МОЛ напр.има Шанел,Кларанс,ЕЛ,Клиник,Ла прери и т.н.,но всеки път в магазина има не повече от 2-3-ма души,за разлика напр.в по-малките дрогерии,където се предлага Лореал,Максфактор и пр.Хубаво е да има за всеки по нещо,според възможностите
/
. В Пловдив от Леро-то и Прити шоп-а, дават по една торба с тестери на куриера от Speedy , който им носи стоката-приятелката му 2 години след като той вече не работи там още не ги е изпръскала
, а ние клиентите трябва да се помолим добре преди да получим 1 тестерче на парфюм Kenzo в сашенце, определено подходът ако им беше по-различен повече хора щяха да купуват
В щатите за подобна покупка отнасях още една торба с подаръци.
.
Казаха, че най-рано края на другата седмица ще я има отново. Но ми показаха някакви нови техни моливи - страшно ми харесаха 2 цвята
Единият е подобен на най-тъмния от въпросната палитра - много тъмно лилаво. Другият е каки цвят, което веднага ме грабна
Много рядко виждам моливи в такъв цвят. Като отида да си взема палитрата, ще си взема поне единия от моливите за проба 
и мисълта не се лее.