Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 994
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
П.С. да преговорим тези Ателие откъде могат да се закупят за България?

https://www.facebook.com/MakeUpAtelierBulgaria/info

Цветовете на сенките най-добре според мене се виждат на сайта на Хонг Конг. На моя монитор поне са едно към едно с цветовете на живо.
http://www.makeupatelier.hk/index.php?route=product/product& … mp;product_id=116

# 256
  • в 1001-та нощ
Да, но видях, че има и свободна  Peace
Как така свободна? А какъв й е ефекта на тази сива пудра? Simple Smile

Свободна - в смисъл - прахообразна, като брашно - насипно Simple Smile

Ето така:

Скрит текст:

А компактната е пресована, прахът е сбит и стои, като блокче шоколад - без да е мазно, по0скоро, като "тебешир"/ "креда" за шиене  Blush Peace

# 257
  • USA, Steak State
П.С. да преговорим тези Ателие откъде могат да се закупят за България?

https://www.facebook.com/MakeUpAtelierBulgaria/info

Цветовете на сенките най-добре според мене се виждат на сайта на Хонг Конг. На моя монитор поне са едно към едно с цветовете на живо.
http://www.makeupatelier.hk/index.php?route=product/product& … mp;product_id=116

Златна си!

# 258
Аленка, имам пресованата, но смятам следващия път да взема свободната.  Peace

Г-жа-та тези очни линии на Ателие с вода ли се смесват? Аз имам подобни такива на Laura Mercier сухи и тебиширени, но като се смесят с малко вода стават като каша подходяща за очна линия, която като изсъхне няма махане от окото.  Laughing

# 259
Но за какво се ползва тази пудра?

# 260
Аленка не са гел, пресовани са и се разреждат със вода. Неща като МНОГО пигментирани сенки.
аз гел на мен не слагам.

bebolinka82 нещо такова.

# 261

И аз към питането Embarassed

И с още един въпрос - каква е тази марка Inika Thinking

# 262
  • в 1001-та нощ
Беболинка 82  писа по-назад - затова реших да не повтарям - но прозрачна матираща и  озаряваща пудра, оптически дава ефект на свити пори и загладени бръчки - все едно има ФДТ (разбира се това е "илюзия"), но е прозрачна  Peace Блърва  Heart Eyes не се сещам коя дум да ползвам  Blush може би фотошопва  Blush

А според козметоложката действително подобрява състоянието на кожата и не дава брашнян ефект, въпреки странния цвят е успешна  Peace не пресушава сухата кожа, създавай комфорт  Peace

Мерси за отговора за очните линии, всички ли прахообразни се ползват така (когато са в палитра)  Rolling Eyes

# 263

И аз към питането Embarassed

И с още един въпрос - каква е тази марка Inika Thinking

прозрачна пудра за лице  Peace

Inika е натурална козметика: http://inikacosmetics.co.uk/

# 264
  • София
Докато разглеждах картинки на Бейск на УД, попаднах на този грим, обожавам такъв стил   Heart Eyes Потърсих и дубликати на някои цветове, но намерих само на МАК, което от финансова гледна точка май не е много умно  Laughing
Можете ли да ми препоръчате нещо много близко до първия и втория цвят
Скрит текст:

# 265
  • София
Аз много време се дърпах на Бейсикса, но в крайна сметка го придобих и съм много доволна. Това към момента е най-използваната ми палитра въобще  Peace
Почти нито един грим не правя без нея. Особено ми е полезна в комбинация с любимите ми кремообразни сенки на Лореал. Слагам тях на подвижния клепач и с бейсикса преливам, опушвам и хайлайтвам. Това ми е най-бързия и лесен грим, който правя почти всеки ден за работа в различни цветове.
Също и с коктейлната палитра на Шисейдо често комбинирам, защото и в нея липсват нужните ми матови нюанси за преливане и опушване.

# 266
Потърсих и дубликати на някои цветове, но намерих само на МАК, което от финансова гледна точка май не е много умно  Laughing
Можете ли да ми препоръчате нещо много близко до първия и втория цвят
Скрит текст:
Доколкото разбирам, търсиш по-бюджетен вариант на Basics и по-специално на тези два цвята. С уговорката, че не съм почитателка на "nude" грима, бих ти препоръчала палитрата Absolute Nude на Catrice и някоя от четворките на Essence - 07 Over the taupe или 12 Purple day (заради по-студеното бежово и кафяво), или дори 05 To die for, ако прецениш, че са подходящи за твоите очи, тен и желан грим; можеш да погледнеш и палетите-петици на Flormar, както и бежово-кафявата им четворка.  Grinning

# 267
  • София
Благодаря  Hug Имам една четворка на Катрис, много често я ползвам, но суочовете на Бейсик-а много ме грабнаха! Освен в Сефора, някъде другаде предлага ли се УД в БГ?  newsm78

И да попитам за грима в предния ми пост
Скрит текст:
, тъмният цвят в края на окото с каква четка и как /ако се сещате за клипче на  някой гримьор/ се нанася така "заострено"? Аз колкото и да се опитвам, дори и едното око да ми се получи, с другото не успявам и накрая трябва да ги направя и двете "заоблени"  Twisted Evil

# 268
вчера ходих до щанд на ГР, за да си взема от новите матови червила /02 и 20/, гледах матовите им единички, имаше много приятни нюд и тоуп цветове
друг приятен нюд матов вариант е палитрата на Гош:

Скрит текст:

като цветове палитрата на Гош на мен повече ми харесва от Бейсикс, но това вече е въпрос на вкус

# 269
вчера ходих до щанд на ГР, за да си взема от новите матови червила /02 и 20/

Бубс ще чакам отзиви за червилата  Flutter  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт