Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 946
  • 726
  •   2
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Ааааааа, не е така - човек добива опит с експериментите  bowuu И аз не обичамс пръсти, ако не става с четка - зарязвам продукта  Peace

Мерси, Ел  Hug и аз не виждам всичко -  Hug няма проблеми, по-скоро се чудих дали да си повторя питането - да не те обидя, ако си писала вече, но при всяко влизане - за това поглеждах и се надявах да не съм била и толкова разсеяна - да не видя  Heart Eyes

Аз днес ще пробвам онази Рири палитра на МАС, за която имахме приказка през декември   Peace все я отлагам за лъскавото, но й дойде реда  Blush

# 496
Тази сутрин бързах ужасно и се сетих да се намажа с пръсти с Лореалските бурканчета. Леле-мале! На какво се направих само! ooooh! #2gunfire Mr. Green
Момичета -имам си четки! Що се мажа с пръсти, да се чуди човек?! Joy hahaha ooooh! Crazy

Аз снощи се мазах със сините. С тази четка на Артдеко. По-малко хвърчат, отколкото с четка за коректор. За да е по-силен цветът (щото хич не е  Mr. Green), първо си намазах клепачите с каяла на Пупа. Супер стана, само не ми е ясно с какво се маха тази комбинация. С корселин може би.  Laughing

# 497
  • Sofia
Момичета, с какво се постига този ефект на клепача:

# 498
  • София
Аз снощи се мазах със сините. С тази четка на Артдеко. По-малко хвърчат, отколкото с четка за коректор. За да е по-силен цветът (щото хич не е  Mr. Green), първо си намазах клепачите с каяла на Пупа. Супер стана, само не ми е ясно с какво се маха тази комбинация. С корселин може би.  Laughing

Аз тези сенки (аз имам само кафевите, от размяна са ми) си ги нанасям обикновено с Инглотската четка 80HP  bouquet., понеже ги ползвах досега винаги като тъмният цвят в моите комбинации и винаги си се нанасят идеално Peace.
Досега на цял клепач не бях ги носила. Но се нанасят с всяка твърда четка. За да може да отнеме от пигмента в бурканчето.

# 499
  • в 1001-та нощ
Момичета, има нова любов  Flutter Crazy влюбчива ли съм, не знам  Confused ама връхлетя изневиделица, да му се неначудиш  Blush става въпрос за това:

RiRi Hearts MAC Veluxe Pearlfusion Shadow: Phresh Out

Бях крайни скептична и взех палитрата с големи задръжки, защото изглежда на големи ронещи се брокати, но не - самите сенки са със супер кремообразна текстура, мажат се - като Нейкид, но не остават намазана следа, а нещо като мат с повечко фини брокати, жестоко са го измислили майсторите от МАС  Peace

Няколко пъти съм изпитвала подобен възторг, сега може би и защото не очаквах - съвсем,  от всички цветове - само златния не ползвах, леки преливки, превъзходно  Hug С голямо внимание ще следя за подобни продукти на бранда - до сега винаги съм пренебрегвала продуктите за очи  Blush

Е, на снимките и 10% от ефектите не излизат, но   Mr. Green поне давам сигнал да се обърне внимание на продукта  Peace

И другото, което се престраших да пробвам е матово червило на ГР - има доста разлики спрямо тези на МАС  Peace На ГР стоят матово, но не кадифено, като наМАС, няма го онзи специфичен пухкав финиш, на ГР се мажат по-лесно и не стават на "парцали, като някои на МАС, мисля, че на снимката е излязло добре, при мен беше трайно - с него пих кафе то чаша и кока кола от бутилка - не се промени  Peace  изкарва часове  Peace

Тук снимката е от няколко сантиметра:

За сравнение с Ruby Woo - като финиш - то е някак точно, като кадифе  Blush

# 500
  • София
Аленка, чудно е ГР червилцето на снимката ти! Peace

# 501
  • USA, Steak State
Предимно заради синия цвят - Make-Up Atelier Paris: Make Up Tutorial - Blue

Тук гримьора работи със Waterproof Gel Colour Base

newsm20 На гримьорката!!!!!

Жесток кукленски грим!

Сега ме сърби да тествам подобна изгъзица върху момичетата.  Mr. Green
Дали вместо гела може да се сложат кремообразни сенки? И до колкото видях размаза по краищата очна линия...

Най- много ме интересува какво има на ръката като протектор, на което пише Ателие?

Да уточня, че мен хич ме няма в гримирането, ама приятелките ми съвсем.  Mr. Green Та са ми позовлили да експериемнтирам с тях, а и на мен ми е забавно.

# 502
  • в 1001-та нощ
Аленка, чудно е ГР червилцето на снимката ти! Peace

Очаквах да е по-кадифено, някак  Blush

# 503
Момичета, и аз се присъединявам към въпроса на cutesmallcat, не се гримирам и единствено този тип ''мокра'' или бляскава нюд сенка много ми допада, предварително благодаря на отзовалите се!

# 504
  • в 1001-та нощ
Преди време, наскоро - пак коментирахме темата и по тази причина - аз този път пропуснах, но ще опитам с търсачката да намеря "дискусията"  Peace

# 505
На мен не ми харесва този мокър ефект на клепача - като мазен клепач ми изглежда:)

# 506
  • София
На мен ми изглежда като някоя от MaC Paint Pot-базите. Thinking

# 507
Аз точно подобен ефект искам, но да не мазнее, а да е като стъкло, и аз не знам как да го обясня, пусто, като не разбирам от козметични терминологии Simple Smile Понеже, едни от малкото ми сенки които имам, са точно кремообразни, уж да постигна подобен ефект, ами те точно за 5 минути са се събрали на клепача  Rolling Eyes

# 508
Аз точно подобен ефект искам, но да не мазнее, а да е като стъкло, и аз не знам как да го обясня, пусто, като не разбирам от козметични терминологии Simple Smile Понеже, едни от малкото ми сенки които имам, са точно кремообразни, уж да постигна подобен ефект, ами те точно за 5 минути са се събрали на клепача  Rolling Eyes

Пробвай да полагаш база отдолу и не би трябвало да се събират  Peace

# 509
Хвърли ме в оркестъра ( отивам да търся какво е база) Embarassed Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт