Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 945
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • USA, Steak State
Иначе за мен петролeно зелено е това-  

# 541
И аз имам и съм ползвала доста неща на Радиант и съм много доволна. Открих ги като марка преди 8-9 години. Имат едни много хубави моливи за опушен грим, с такъв накрайник. И хубави пудри и глосове.
И аз на този цвят Teal му казвам "петролен" Simple Smile Като че ли в Бг така се знае от повечето.

# 542
# 543
А я го напиши на български и виж какво ти излиза  Grinning Grinning Grinning

https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0 … =1366&bih=600

# 544
  • в 1001-та нощ
Вижда се, че имаме и петролено зелено, даже   Joy hahaha

# 545
Ето моят черен грим, блендиран с лилаво и синьо:)

Още:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 10:00 от Ivvangeline

# 546
  • София
Превеждам (от маймуница Mr. Green):
Явно Лореал са разбрали за интереса към техните сухи пресовани сенки в бурканче и са пуснали на пазара нови 6 цвята, за 3 от които Темпталия е писалатук. Laughing

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 09:26 от kopche

# 547
Копче, напълно съм съгласна  hahaha
Гледам, че Лореал са разбрали за интереса към техните сухи сенки в бурканче и са пуснали нови 6 цвята, за 3 от които ревюто на Темпталия тук. Laughing
Joy

# 548
  • София
Вече има и превод. Mr. Green

# 549
Еха, колко сте изписали вечерта  Grinning

Радиант и аз знам, че са профи варианта на Севънтийн. Чувала съм, че пудрите са им добри. Като ми привърши тази на Клиник (както съм я поткарала, няма да чакам много  Crazy) Може да погледна техните и да пробвам. Искам да им пробвам спиралите. Имат страхотни цветни варианти  Flutter
Но с ФДТ-те им не се спогодих. Купих един от този вид:

Няма такава гадост - помъчих го няколко пъти и го изхвърлих  Rolling Eyes След това пробвах този (без да го купувам, само си отсипах и се гримирах няколко пъти):

Той много ми хареса, но имаха супер странни цветове тогава (беше преди 2год.някъде) - супер жълти, или оранжеви, или бежови. Може да погледна сега дали не са пуснали някой по-човешки цвят  Crazy

Аз днес пак съм с палитрата на Шисейдо, но я пробвах по различен начин  Flutter

# 550
Ето го "оранжевото" ми червило на Радиант
Скрит текст:

# 551
Преди години съм ползвала точно цитирания за несполучлив от Веси ФДТ и ми беше ОК, но говорим за доста назад във времето, когато дори нямаше MAC в България  Laughing
Иначе съм имала няколко техни сенки (от единичките в кръглите кутийки) и бяха с добро качество.
И аз обаче съм особено мнение за гърците и често избягвам техни продукти заради предубеждения  Blush
По темата за teal-а виждам, че представата за цвят наистина е много субективна...За мен teal е точно цветът на пигмента Teal на MAC, а разкошните показани от Адри сенки на Инглот са петролено сини/зелени  Peace

# 552
Алена, моя снимка на грим с Лоранската палитра сега не мога да изровя, но тези дни ще спретна един да видиш какво имам предвид. Но пък днес използвах само лилавото за грим по предизвикателството.

Не знам защо, много странно, но това лилаво предизвикателство ме вдъхнови. Одеве пуснах трети вариант на Мис Нели.  Shocked Давайте и вие, за да не съм сама!  Peace

# 553
 и аз ще пусна на Мис Нели лилав грим, въпреки че май друга опция победи, като гледам горе;)
Нищо не казвате за "цръния" ми грим;)

# 554
  • Пловдив
  На мен Радиант ми харесват най-вече за това,че във всички магазини в които се продават в определени дни ходят техните гримьорки-можеш да отидеш абсолютно без грим и да те гримират от-до напълно безплатно, дори самите те си казват,че някои хора ходят, когато имат повод, тук в Пловдив няма условие за закупуване на продукт, във Варна условието е да се купи продукт на стойност поне 10лв. Аз съм ходила веднъж на такъв грим (тогава ми направиха опушен)  и смятам пак да отида преди да купя нещо, така хем ще пробвам продуктите, както си му е реда, хем гримьорите казват по някое друго грим трикче . Цените обаче на някои неща ми се виждат скъпи като за среден клас козметика, па макар и "професионална" . Иначе навсякъде обесняват, как говорителките на БНТ новините ги гримират с тази козметика , незнам дали е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт