Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 949
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За много години, момичета!
Бъдете все така креативни, все така лъчезарни, пълни с желание и устрем към красивото!!! bowuu  bouquet

Фокси-най-доброто от най-доброто си показала в миниатюрите!

Епона-браво за отделеното време и за красотата, която ни показа!

Ел- припомни ми сега за добрият стар син грим от преди! Hug
Само, че тук е с ново озвучаване! Hug Прекрасно! Peace

# 76
Здравейте, момичета, знам, че не е точно по темата, но искам да изкарам професионален курс за гримьор. Препоръчайте ми къде и също и каква е цената. Търсих в Гугъл и първият резултат, който ми показа, е на Профейс, изглежда обещаващо, но е страшно скъп по моите критерии - 3000 лв/20 дни и 1500 лв/10 дни. Така ли вървят наистина цените на тези курсове?
Не ти съветвам да ходиш на курс с група, избери някой хубав гримьор и се запиши на личен курс ако наистина искаш на нещо да се научиш. Ако искаш съвет за такъв гримьор пиши ми на лични. Ако просто ти трябва кетап (въпреки че на никой за работа не го иска) просто избери най евтиното.

Тя е точно за ФДТ  Peace

Интересно ми е - професионално кой я гримира и съветва  Peace
най вероятно никой, иначе не би МАЗАЛА фдт във всички посоки.
Пък и като я гледам как директно си го слага на четката, много се съмнявам че даже е чела нещо по въпроса.

# 77
За много години, момичета! Да сте здрави и щастливи!  Hug

Течен ФДТ и аз слагах директно върху стиплинга на РТ. "Слагах", защото стана един месец не съм ползвала подобен продукт. А този начин го видях от едно ютюб-гуру.  Simple Smile Не виждам причина защо да не се прави.

Ел, завидно добър грим като за 4 сутринта.  Simple Smile Това на Сефора глит(ч)ър ли е или сенки? Уж ги разглеждах наскоро, но това не съм го видяла.  Confused
Аз нямах никакви ярки цветове в новогодишния грим. Пак натурална гама с тъмно опушено и разни блясъци по средата на клепача.

# 78
  • Пловдив
За много години момичета!  baloni

Аз също се зачудих защо директно на четката поставя фдт ... , но явно и се получава грима в крайна сметка.

# 79
Чак сега погледнах клипа. Според мене четката е експертът, не стиплинг.

# 80
четката на клипчето ми се вижда лилава а не златна.
Просто не виждам с какво освен стиплинга ще може да си сложи Фдт ако все пак е лилава.

# 81
четката на клипчето ми се вижда лилава а не златна.
Просто не виждам с какво освен стиплинга ще може да си сложи Фдт ако все пак е лилава.

На мене ми се вижда златиста, на моменти има някакъв друг отенък. Стиплингът е розова. А и тази четка е доста по-голяма от стиплинга.

# 82
Така бях на НГ - по-семпло откъм грим, защото си бяхме вкъщи .... това на главата е само за снимката:)

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:13 от Ivvangeline

# 83
  • София
За много години хубавелки Simple Smile
Аз на НГ бях с лек грим - ванилата, леко опушена в края с зелено. Добре се получи Simple Smile

# 84
# 85
Аз вчера показах как се бях гримирал за НГ,но ме досрамя,че ще отнеса много критика и редактирах поста си Blush Peace
Но май ще се престраша за кратко - все пак да знам дали се справям поне малко или не Peace
Гримирам се понякога,но не така професионално като вас Peace

Скрит текст:

Снимката е с телефон и е сравнително от близо,не съм снимала специално от близо окото.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 16:25 от sparkling eyes

# 86
  • София
Най-накря да го видим това хубаво лице! (аватарчето)Hug

# 87
  • София
Аз вчера показах как се бях гримирал за НГ,но ме досрамя,че ще отнеса много критика и редактирах поста си Blush Peace
Но май ще се престраша за кратко - все пак да знам дали се справям поне малко или не Peace
Гримирам се понякога,но не така професионално като вас Peace

Скрит текст:
Чудна си! Hug
Само малко можеше да изрежеш снимката, за да се виждаш ти в по-близък план. Peace
А на теб какво по-професионално от това ти трябва?! Справила си се страхотно!
Страхотна прическа!

Лично аз, колкото повече снимки, клипчета и техники гледам и сменям, понякога забравям и това което съм можела и преди. ooooh! Crazy Но след време, пак се връщам към първоначалните си техники и похвати. То си е практика, просто. Учим се всеки ден. Peace

# 88
sparkling eyes, тук професионалисти рядко пишат и всеки се гримира колкото може и както на него му харесва.  Simple Smile
Критики понякога има - повечето са съвсем добронамерени и не бива да те плашат, а и не трябва да си ги слагаш на сърцето.
Аз съм сигурна, че си се справила много добре!

П.П. Познах Simple Smile
Много си красива и гримът ти е прекрасен!

# 89
  • Бургас
Честита Нова Година!
sparkling eyes , на мен гримът ти много ми хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт