Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 52 028
  • 726
  •   4
Отговори
# 165
Благодая ви , момичета!   bouquet
А къде има Мак в Пловдив?
Няма. Peace Има само един в София.
Не се и учудвам, то тук (в Пловдив) какво ли има.....  ooooh!
Можеш да се обадиш по телефона в софийския Мас и да поръчаш нещата, които желаеш и с куриер ще ти ги изпратят на другия ден. Плаща се обаче предварително по тяхна сметка, което за мен е неудобство.  Hug

# 166
  • Бургас
Именно за това от МАК не поръчвам , макар ако имаш електронно банкиране не е кой знай какъв проблема. Но специално при тях искам да ги видя на живо и пробвам продуктите.

# 167
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Може да не съм много по темата. Имам едно питане. В козм.салон ми поставиха за НГ снопчета на миглите с някакво лепило на Стар Нейлс. Идеята беше да държат максимум седмица. После падали. И друг път са ми поставяли и с много мазен лосион /но друго лепило/ падаха веднага. Тези сега не мога да ги мръдна изобщо. Някой да е запознат как мога да ги махна в дом. условия?

Започват да падат в рамките на 7-10 дни, ако не ти е спешно свалянето не го прави, за да не увредиш своите мигли  Peace

Ако са поставени за НГ - би трябвало другата седмица да започнат да падат  Peace

Иначе - да - с мазен дегримьор, също можеш да сложиш вода да кипне и да постоиш над парата - като за инхалация или парна баня в домашни условия - разбира се с мазното на миглите  Peace Във водата може да добавиш "чай" или някакви успокояващи билки, напр. лайка  Blush

Аз бих изчакала - поне 1 снопче да падне само  Peace тогава и другите падат по-лесно  Peace

# 168
Момичета,с какви продукти се постига онзи порцеланов вид на лицето?

# 169
  • в 1001-та нощ
Моята "формула" - изглаждаща база,  (аз ползвах на Кларинс), тониращ продукт, матираща пудра и метеорити  Peace

# 170
Моята "формула" - изглаждаща база,  (аз ползвах на Кларинс), тониращ продукт, матираща пудра и метеорити  Peace
   Значи правилно съм се насочила Simple Smile

# 171
Можеш да се обадиш по телефона в софийския Мас и да поръчаш нещата, които желаеш и с куриер ще ти ги изпратят на другия ден. Плаща се обаче предварително по тяхна сметка, което за мен е неудобство.  Hug

Не на другия ден, а когато от счетоводството ги уведомят, че преводът е пристигнал. Не можели да пращат с наложен платеж. Да предупредя поръчващите, че банката, в която е сметката на Есте Лаудер България ЕООД (те продават МАС) взема 5 лева комисионна за внасяне на пари в сметка в тяхната банка.  Mr. Green Отделно и куриерът се заплаща, разбира се, и примерно една четка 217 излиза към 55 лева плюс разходки и опашки по банки.  Crazy Така че да поръчват по повече неща, за едно не си заслужава и да се запасят с търпение, защото не се знае кога ще си получат стоката.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 12:44 от Анонимен

# 172
# 173
Здравейте, момичета. Не съм писала в темата от доста време, но се включвам с един въпрос. Според Вас тази палитра подходяща ли е за зелени очи? От къде може да се купи?

# 174
  • Велико Търново
Палитрата е страхотна и ще ти отива много на прекрасните очи Flutter Hug
Няма  ли я в нашия МОЛ Thinking
Иначе,във ФЮ има доста голямо разнообразие,погледни там Peace

# 175
Можеш да се обадиш по телефона в софийския Мас и да поръчаш нещата, които желаеш и с куриер ще ти ги изпратят на другия ден. Плаща се обаче предварително по тяхна сметка, което за мен е неудобство.  Hug

Не на другия ден, а когато от счетоводството ги уведомят, че преводът е пристигнал. Не можели да пращат с наложен платеж. Да предупредя поръчващите, че банката, в която е сметката на Есте Лаудер България ЕООД (те продават МАС) взема 5 лева комисионна за внасяне на пари в сметка в тяхната банка.  Mr. Green Отделно и куриерът се заплаща, разбира се, и примерно една четка 217 излиза към 55 лева плюс разходки и опашки по банки.  Crazy Така че да поръчват по повече неща, за едно не си заслужава и да се запасят с търпение, защото не се знае кога ще си получат стоката.
To по-добре от Англия да поръчам тогава, но пък пак няма да мога да ги видя на живо. В София в кой мол беше магазина на Мас?
Алена, какви точно са ти продуктите? Може и на ЛС.

# 176
Палитрата е страхотна и ще ти отива много на прекрасните очи Flutter Hug
Няма  ли я в нашия МОЛ Thinking
Иначе,във ФЮ има доста голямо разнообразие,погледни там Peace
Blush Не съм проверявала в Мол-а. Не че сега ми е много далеч  Wink Благодаря, *Biskvitka*  Hug  bouquet

# 177
  • София
bubanka въобще не мисля така, само децата около мен ползват дрогерийна козметика, може би от всичките в компанията, а ние сме много + служителите на фирмата ни аз съм единствената която понякога купува дрогерийна козметика.
На банкета на фирмата видях момичетата да вадят от чантите си шанел, ИСЛ и други скъпи червила, някой от тях даже питах какво си купуват всичките ми отговориха че предпочитат да имат 3 червила но да са на хубави марки. А специално за Боби браун ако се продаваше в БГ нямаше и да погледна ЕЛ или други подобни.
Нямам представа дали и какво работиш и в какви среди се движиш, но определено не смятам, че нещата стоят така дори в Сф.
Движа се сред жени с добри професии и доходи. На "банкети" не им виждам червилата. Не питам защо и какви червила си купуват.
Аз лично не бих купила бяла или декоративна козметика, ако това би ми променило бюджета за месеца. Смесвам хай-енд с дрогерийно без никакво безпокойство. Безпокойство изпитвам, когато видя снимки на жени, които разказват за покупките или грима си на фона на отцедник за чинии (нямат миялна) или на фона на балатум и тапет на 30+ години. Безпокои ме, разликата в приоритетите ни, безпокои ме липсата на финансова култура, такива неща...
Като пиша горното, не искам да оставя никой с впечатление, че не се поддържам, не оставям значителни суми в магазините, не посещавам дерматолог или съм сдухана 40+ тьотка. Просто искам да кажа, че се опитвам да бъда разумна.

Относно Боби Браун - аз също харесвам декоративната козметика на фирмата. Имат щанд в Атика в Космос (молът на изхода от Солун за Халкидики). Консултантката е мила, говори английски и си върши работата с кеф. Препоръчвам като най-достъпно място за спокойно разглеждане и покупка  Simple Smile

Не подлежи на никакъв диспут фактът, че козметиката е най-достъпното от хай-енд брандовете и покупките ни правят щастливи. Дори фактът, че Нет-ът е залян от блогове за хай-енд козметика, ние постоянно пишем за нея, а рядко ще срещнеш блогърка или форумна потребителка, която снима поредната си чанта/риза/обувки/рокля/костюм от Шанел.

Лично аз мисля, че предлагането на козметика от всички класове в Бг е повече от отлично за покупателната способност. Търговските обекти са може би повече от разумното.

# 178
# 179
Я бързо си признайте кой се снима на фона на балатума, че ме мързи да ровя назад в темата.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт