Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 52 001
  • 726
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Аленка, не я пробвах, тъй като не беше налична. А и  бях чела добри отзиви за нея. Явно ще взема на МАС поне има доста доволни от нея.
Да, вземи си нея.
Аз нанасям гел линията МАК точно с четката, която си си взела на Инглот Peace. Изключително прецизна я!
Бяха я похвалила преди време.

# 211
  • Пловдив
  И аз трудно се справях с някои цветове, които се ронеха , те си  искат мокра четка или по-опитна ръка  и профи нанасяне според мен, добре ми се получаваше и винаги отнасях комплименти като се гримирам с нея, но ми костваше доста внимаване и поправки на основата по бузите....размених я.

Аз имам очната линия на Лореал -това ми е първата очна линия изобщо, никога не съм имала друга, четката ми е много удобна-за нанасяне и на тънка и на дебела линия. Но не съм критерий за сравнение, защото както казах това ми е единствената и не мисля да я сменям докато не свърши или изсъхне  Grinning

# 212
Не съм ползвала нищо на UD - само гледам, вкл. и Vice, но нещо не си купувам. Чета също, че почти без изключение се харесва Бейсик палитрата - а на снимки тъкмо тя ми се струва малко обикновена, безлична... Но пък при толкова хвалби може поне нея да купя.

# 213
  • в 1001-та нощ
Сподели какви сенки харесваш, като финиш, нанасяне, цветове и вярвам - ще се опитаме да те насочим правилно  Peace

Аз бях ужасена при първите опити с Вайс, около 6 месеца по-късно се престраших и направих великолепни гримове, сега рядко я ползвам - вече писах защо - не е грим за деня в офиса  Peace

# 214
Не съм ползвала нищо на UD - само гледам, вкл. и Vice, но нещо не си купувам. Чета също, че почти без изключение се харесва Бейсик палитрата - а на снимки тъкмо тя ми се струва малко обикновена, безлична... Но пък при толкова хвалби може поне нея да купя.
Купи я докато я има в Сефора за 50 лв. Peace Страшно добра е тази палитра. Истински универсална и елегантна. Става и за ден и за нощ, и за офис и за празненства. Прави много тъмен и много светъл грим. Може да се ползват цветовете и като хайлайтър, ако нямаш подръка други и е много компактна,  удобна и лека. Знаете аз имам много палитри и сенки, срамно много /доста използвам много рядко/, но тази я ползвам задължително всяка седмица по няколко дни и страшно си харесвам грима направен с нея. Едни от най-хубавите гримове тук във форума, които съм виждала /на Фокси, на Адри и на други мацки/ са направени именно с нея. Същото важи и за мои приятелки, които заведох да си я вземат. Като им направя сега комплимент за грима, ми казват с какво са и се смеят. За мен тя е много по-хубава от Нейкид.

# 215
Аглая  Бейсикс палитрата е като онзи перфектен чифт черни обувки, който повечето жени имат в гардероба си(или търсят). Тока не е нито абсурдно висок, нито скучно нисък. Добре изработени са, но не изглеждат показно скъпи, нито очевидно ефтини. Класически са, без да са бабешки. Елегантни са, но могат да се комбинират както със тежки вечерни тоалети, така и с ежедневни. Не са звездата на вечерта, но са перфектния детайл, на фона на който да изпъкне всичко останало.

# 216
Алена, ползвам основно палитри на Диор, имам и Герлен (похвалих любимата ми в темата за козметичните открития) - комбинирани са, но повечето им сенки са перлени. Като цветове повечето са по-ярки. За първи път във въпросната герленска палитра имаше по-кафяви, неутрални тонове. И взе, че ми хареса, даже сега предпочитам такива, въпреки че доскоро не харесвах нюд гримове.

Оттогава започнах да се заглеждам и по UD, разбира се, първо по Vice и подобни, защото с такива цветове сякаш съм свикнала, но пък все повече ми стават интересни Naked. Мисля да си купя тройката, като я пуснат в LF, много се замислям и за Бейсика. Нямам голям опит нито с нюдове, нито с матови сенки, но пък ми е интересно да опитам.

П.П. Виждам, че и MissNellie ми е писала подробно, благодаря! Ами ще се купува нещо на UD, ще видя кое по-напред.
densi, благодаря и на теб!

П.П.П. А нищо не пречи и Naked 3 да купя, и Бейсика - последната даже е на съвсем приемлива цена.

# 217
Чета чета за някаква вечерна палитра и се чудя що аз пък я нямам, е до като се върнах и видях че е Вайс палитрата на УД.
Ползвам си я по всяко време, вярно че не работя в офис а и винаги съм била откачена, що пък на 40 ще се променям Joy Аз много харесвам тази палитра въпреки блясъците  и уж тежките цветове, тя винаги ляга равно и не изпъкват бръчките както при другите бляскави палитри, може грима да е наситен съответно вечерен, може да го нанесеш леко и комбинираш с мат цветове от други палитри и става много красиво.

MissNellie страхотно сравнение с обувките, аз имам на Ателие палитра която точно по този начин приемам.

# 218
Може ли да се поръча от някъде от чужбина Бейсикса на тази цена? Толкова ме е яд, че когато излезе не си я купих , държах я в ръце, гледах и накрая се отказах, а сега съм пощуряла....

# 219

MissNellie страхотно сравнение с обувките, аз имам на Ателие палитра която точно по този начин приемам.

И аз като прочетох сравнението с обувките за Ателие се сетих.  Peace

За очната линия на Лореал. Много лесно се работи, хубаво черно, матова, четката става и за тънка и за всякаква линия, но на мене ми се размазва. Много странно, защото нямам мазен клепач и с никаква очна линия не ми се беше случвало, но тази всеки път като я сложа ми се размазва и това е.  Crossing Arms

# 220
mamaLina, и мен започва да ме е яд, след толкова похвали. Доскоро я имаше във ЛФ, сега погледнах - изчерпана Sad
Но все ще се намери някъде; ето, и Денси каза, че все още я има. И тя ли е лимитирана; при толкова харесване, дали няма шанс да си я произвеждат постоянно?

# 221
Здравейте, момичета! И аз от една година заглеждам палитрита на УД, но идея си нямам защо, всеки път се разколебавах. Но сега окончателно съм решила да си взема Naked 1 или 2 (зависи коя ще намерят по магазините) и май коментарите Ви ме убеждават и за Basics.
Днес поради това ми решение за покупка, исках да попитам за мнение, с кои четки най-добре нанасяте сенките. (Знам че въпросътми най-вероятно е за темата за четки, но защото видях, че обсъждате точно тези палитри и затова питам тук.. Peace )

# 222
  • в 1001-та нощ
...Нямам голям опит нито с нюдове, нито с матови сенки, но пък ми е интересно да опитам...

Аз също в един момент преминах на нюд и мат, съвсем неочаквано з амен на фона ан шарениите, които ползвах до тогава  Blush При мен беше принудително - работа на по-високо ниво, представително място, в началото се гримирах - почти с ефект без грим .... едва се откачих да се преместя - като място - да не съм под такова  "наблюдение", но интересът ми към тази посока се засили и започнах да експериментирам  Blush

Струва си да се пробва, като ти дойде вълната  Peace

Най-много харесвам кадифено-сатенен финиш - нещо средно между мат и перла, повече мат, но не тебеширено  Peace

В тази връзка - прекрасни са палитрите на Too Faced - имат сенки с разнообразни  финиши и всякакви цветове, не преобладава перлата, пигментирани са ..... е, не всички IPhone палитрата ми се видя много слаба, може би за деца  Peace

Ако тази вечер решиш, че искаш Бейсикс - аз утре ще ходя в мола на един детски ЧРД - мога да ти я взема, ако я има, на 30.12 имаше около 5 бр на касата, отзад може би още  Blush

Мога и да се обадя и да ти запазя до утре  Peace

# 223
mamaLina, и мен започва да ме е яд, след толкова похвали. Доскоро я имаше във ЛФ, сега погледнах - изчерпана Sad
Но все ще се намери някъде; ето, и Денси каза, че все още я има. И тя ли е лимитирана; при толкова харесване, дали няма шанс да си я произвеждат постоянно?

Не съм чула да е лимитирана, но и Нейкид 2 не е пък трудно се намира  Rolling Eyes
Аз от Бейсик-а въобще не съм в такъв възторг. За мен тя наистина е класическа палитра, с основни цветове, без които грима не може, но и само с тях не става  Crazy Не, че няма да се получи хубав грим, но ще е прекалено изчистен за моя вкус  Sunglasses Не съм я купувала, защото имам неутрални цветове из разни други палитри, които са ми достатъчни + Нейкид 2.
Но ако сега трябва да избирам първите си палитри на УД и това ще са ми основните сенки, бих взела нещо шарено от сорта на Вайс 2 и Бейск-а за допълване на грима  Peace
Аз Вайс нямам, чакам Вайс 2 и само въздишам по снимките й  Laughing Въобще няма да я ползвам само за вечерен грим  Whistling

В тази връзка - прекрасни са палитрите на Too Faced - имат сенки с разнообразни  финиши и всякакви цветове, не преобладава перлата, пигментирани са .....

Точно матова палитра на Ту Фейсд мисля да си взема  Peace По-нестандартна от тривиалната нюд палитра, но все пак и по-семпла  Flutter

# 224
  • София
Аглая  Бейсикс палитрата е като онзи перфектен чифт черни обувки, който повечето жени имат в гардероба си(или търсят). Тока не е нито абсурдно висок, нито скучно нисък. Добре изработени са, но не изглеждат показно скъпи, нито очевидно ефтини. Класически са, без да са бабешки. Елегантни са, но могат да се комбинират както със тежки вечерни тоалети, така и с ежедневни. Не са звездата на вечерта, но са перфектния детайл, на фона на който да изпъкне всичко останало.

Аз съм пред купуване и на двете, ако дадете и идея за такива обувки, каквито описа  Mr. Green Joy Майтапа настрана, имам доста палитрички и сенки в неутрални кафяви тонове и за това не обръщах внимание много на Бейсик-а, старая се да не трупам излишно  Thinking Бях видяла в Продавалник реплики на бейсик специално и доста им се чудих, по около 20лв бяха  Thinking Чудя се и на тройките т.н. Рейнбоу мисля, че бяха на Инглот, има нещо в кафявата гама, което също обмислям  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт