Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 52 010
  • 726
  •   2
Отговори
# 345
И такъв ли има  Grinning

# 346
Ох това е доста сложна материя, ей така на прима виста.
Студени са лято (колкото страно и да звучи) и зима
Жена лято (изключително рядко срещано явление в БГ

Зима (най разпространения цветотип за БГ)

следващите два утре

# 347
Обсъдихте ли вече новите четки на РТ? Силиконовата изглежда интересна.

http://instagram.com/p/i2QQubLgXe/

# 348
  • Варна

Надявам се да не е с разрез с правилата на форума,но преди време при Гала гледах една мацка,която прави точно това.Анализ на цветовете според това какъв тип си-Пролет,Лято,Есен ,Зима кои цветове са подходящи за теб спорде типа ти и т.н
http://www.mybeautifuli.com/#!media/cjk1

# 349
Останаха пролет и есен, пролет като цветотип съм виждала в БГ само горе в планините при помаците.
Бяла кожа, понякога имаш усещане че чак прозрачна с естествен руж, косата им с цвета на слама, очите на българската пролет като кехлибарени, по принцип пролет може да има сини или светлозелени очи.
Есента си прилича със пролета, често ги бърка, само че ако имаш късмет да ги видиш заедно, пролет е нежна, свети някак отвътре, изглеждат много "чупливи". Есента е огън и той прозира от всякъде. Също имат кожа без особен подтон, по скоро слонова кост или шапманско, трудно хваща тен. При есента всичко е по ярко, вярно е че почти нямат естествен руж. очите най често са зелени или пъстри, срещат се и кафяви и това също често бърка цветотипа. Есената има повече керемиден цвят в цялото си същество за разлика от пролетта.
Не е лесно хич, много трудно се определя цветопип, пречи боядисаната коса а и други фактори.

# 350
Еййй,как ме зарибихте сега и мен да се чудя кой цветотип съм Crazy Пролет със сигурност не съм-това май ми стана ясно,ама после..........

# 351
Аз и преди не можех да се определя какъв тип съм, сега с тези сезони, съвсем се омотах  Mr. Green Нещо никъде не чух да комбинация от тъна коса и тъмни очи  Mr. Green

Аз тези дни пробвам нов начин на гримиране и май ми харесва повече. Не че резултата е особено по-различен, но става доста по-бързо  Grinning Преди започвах грима от светло към тъмно, а сега го правя от тъмно към светло  Sunglasses
Днес сефтосах Вайс 2  Heart Eyes Довечера дано да стигна да покажа. Имам и още една нова палитра - на Шисейдо и утре мисля да съм с нея  Heart Eyes

Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата, но искам да ви попитам за мнение за UD - коя Naked палитра да си поръчам 1, 2 или новата 3 ?  Rolling Eyes
И от кой сайт / досега не съм поръчвала от чужбина/ ?
Имам доста сенки на Диор, Шанел, Ланком , но повечето са travel сетове от летищата, доста блестящи в бежово кафявата гама или за черен опушен грим.
До преди няколко месеца преди да започна да ви чета не бях и чувала за Urban Decay , но сте доста зарибяващи , добре че  не съм от София Simple Smile
Аз лично много повече харесвам Нейкид 2  Peace Зависи какво предпочиташ. 1-цата е по-топла, 2-ката е по-студена. Аз харесвам повече студените цветове  Grinning 3-ката не ми е в "таргет групата", защото не си падам особено по розово  Crazy

# 352
Аз и преди не можех да се определя какъв тип съм, сега с тези сезони, съвсем се омотах  Mr. Green Нещо никъде не чух да комбинация от тъна коса и тъмни очи  Mr. Green

Аз тези дни пробвам нов начин на гримиране и май ми харесва повече. Не че резултата е особено по-различен, но става доста по-бързо  Grinning Преди започвах грима от светло към тъмно, а сега го правя от тъмно към светло  Sunglasses
Днес сефтосах Вайс 2  Heart Eyes Довечера дано да стигна да покажа. Имам и още една нова палитра - на Шисейдо и утре мисля да съм с нея  Heart Eyes

Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата, но искам да ви попитам за мнение за UD - коя Naked палитра да си поръчам 1, 2 или новата 3 ?  Rolling Eyes
И от кой сайт / досега не съм поръчвала от чужбина/ ?
Имам доста сенки на Диор, Шанел, Ланком , но повечето са travel сетове от летищата, доста блестящи в бежово кафявата гама или за черен опушен грим.
До преди няколко месеца преди да започна да ви чета не бях и чувала за Urban Decay , но сте доста зарибяващи , добре че  не съм от София Simple Smile
Аз лично много повече харесвам Нейкид 2  Peace Зависи какво предпочиташ. 1-цата е по-топла, 2-ката е по-студена. Аз харесвам повече студените цветове  Grinning 3-ката не ми е в "таргет групата", защото не си падам особено по розово  Crazy

Винаги се гримирам така. Започвам първо с тъмното. И то не защото знам кое кога се слага,а защото да мога да си ги оформя  и да реша през това време другият цвят какъв ще е hahaha

# 353
Aз съм точно зимен тип. Кожата ми е много бяла, понякога даже имам усещането, че изобщо няма пигмент в мен. Виждат ми се тотално всичките сини вени.

Между другото важи понякога и правилото за бижутата. Ако повече ви отива сребро или платина по-голям е шанса да сте студен типаж.

Тази жена надмина себе си просто Heart Eyes Любимият ми signature грим

# 354
  • София
Обсъдихте ли вече новите четки на РТ? Силиконовата изглежда интересна.

http://instagram.com/p/i2QQubLgXe/
Отваря се заглавна страница само. Сигурно само за регистрирани се вижда. Wink

# 355
Да, само ако имаш Инстаграм ги виждаш. Ето ги
Скрит текст:
Мен лично не ме кефят тези четки.

# 356
Ох, вените ми са сини, но нито злато, нито сребро ми отива. На другия тест с оранжевото и синьото също се провалям, и двете не ми отиват. Т.е. няма да съм и неутрален тип, на който всичко му отива.  Laughing

# 357
Moже да ти отива, но ти просто да не се възприемаш и за това така да си мислиш.

# 358
  • Австрия
Ако ви е интересно  Grinning 12 цветови (под)типа според годишните сезони на кратко  Wink

Пролет:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Лято:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Есен:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Зима:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 359
Аз май съм Дълбока есен.Така като гледам Thinking оСвен,ако не бъркам нещо.
п.с. м/у другото съм родена точна на есенното равноденствие.Дали има значение Thinking

Общи условия

Активация на акаунт