Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 949
  • 726
  •   2
Отговори
# 420
Айдеее....юруш на Нейкидитеее  hahaha hahaha hahaha Шоколадче, мерси!   bouquet

# 421
Сигурни ли сте за лореалските сенки... Да нямат наистина някаква линия кремообразни, но в същите бурканченца? Моите, от тези посочените, не са кремообразни, а наистина много пресовани и мазнички - великолепни, имам чувството, че ще ми стигнат за 2 живота.
Поръчах си ги заедно с други неща от фрагрансдиректа, където бяха на промоция ... Даже май още важи
http://www.fragrancedirect.co.uk/loreal/loreal-colour-infallible … -35g/invt/0042537

Къде е лира и половина (3,75 лв), къде са 15 лв.... Яд ме е, че не си поръчах повече.

# 422
Сега се зачетох в описанието - наистина пише, че са хибрид между прахообразна и кремообразна структура, ама велико се е получило наистина;) и днес съм с тях...

# 423
  • София
Обожавам ги тези сенки на Л'Ореал  Heart Eyes
Събрах всички цветове и ги използвам всеки ден за работа, защото ми е най-лесно и бързо - мацвам с пръст по подвижния клепач и после само преливам в сгъвката със средния цвят от Нейед Бейсикс. Буквално за една минута съм готова с очите, а резултатът е много ефектен заради блясъка и плътността на сенките.

# 424
  • София
Благодаря за включването! Simple Smile
Значи, това били кремообразните сенки на Лореал?! Joy Joy Joy Joy

Отдъхнах си.
Имам си. Mr. Green

# 425
Сигурни ли сте за лореалските сенки... Да нямат наистина някаква линия кремообразни, но в същите бурканченца? Моите, от тези посочените, не са кремообразни, а наистина много пресовани и мазнички - великолепни, имам чувството, че ще ми стигнат за 2 живота.
Поръчах си ги заедно с други неща от фрагрансдиректа, където бяха на промоция ... Даже май още важи
http://www.fragrancedirect.co.uk/loreal/loreal-colour-infallible … -35g/invt/0042537

Къде е лира и половина (3,75 лв), къде са 15 лв.... Яд ме е, че не си поръчах повече.

Е, тя стандартната цена и там е 15лв. Просто при нас, няма кой да ги пусне на такава промоционална цена.

# 426
Ivvangeline , може ли да си изчистиш кутията ........

# 427
Да, и там излизат даже към 17 лв без намаление, но яките намаления им стоят от края на ноември ... Де такъв късмет тук...Wink
Позачистих кутията.

# 428
  • гр. София
Моля, моля.  Hug Hug Hug

# 429
  • Бургас
Предимно заради синия цвят - Make-Up Atelier Paris: Make Up Tutorial - Blue

# 430
Много готин цвят Heart Eyes На тези Ателие не им ли се намира и такова лилаво Grinning

# 431
На това ли му се казва кобалтово синьо? Имам 1-2 подобни цвята, но това е....Wink

# 432
Да, това е кобалтово синьо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А каква пигментация само!
Deadly_Vesi, онази единичка на Диор от миналата лятна колекция не може да пусне толкова цвят, ако ще и със светена вода да се намокри четката.
Нещо се замислям за малка палитра със сенки на Ателие...

# 433
Обожавам ги тези сенки на Л'Ореал  Heart Eyes

Нямахте си друга работа с тези сенки.   Twisted Evil Днес си взех сините (аз и синьо  Shocked) и някакви сребристи. Уж сребристи, но имат нещо розово и бежово. Аз имам burning black и едно розово, но не съм ги ползвала много отдавна. Помня, че нещо не се справях, по-точно посипвах си порядъчно долния клепач. Ще пробвам да правя синьо-кафевия грим на Ел.

# 434
Оф, ще трябва и аз да ги купувам, сребристите са отдавна в списъка. Графиня дьо Адри́, понеже сме с еднакъв цвят на очите, ти на кои си притежател?

Общи условия

Активация на акаунт