Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 241
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Аурелия вади снимката от стария си подпис ,дето нарушаваше съня ми,за да си спомня психаря.
thumbsup  Joy И други мога, но не ти препоръчвам, наистина.

# 211

Летящият старт с дизито малко се отложи, но ще си чакаме.
Други получиха подаръка за Нова Година.
Да им е честито!!!
Не се надайте сценарист и режисьор, които са правили КВФГ и са постигнали най-висок рейтинг, че ще си оставят нещата недоизпипани. Едже и Мелек взеха даже награда за друг сериал, който нямаше такъв рейтинг, но явно добре ги оценяват, където трябва.
Аз съм много впечатлена от туита на Едже, с който поздравява Енгин за филма.
Е, това е професионално.
Другото е за подминаване.

Под "Подаръка" да не би да имаш в предвид филма с Клио Голдсмит? Thinking
Ако имаш в предвид опита за танца на онзи бозав манекен с Фарах,лично мен не ме впечатли. Naughty Съжалявам девойката.Предполагам че и е било ужасно да я карат да танцува с някой, който две стъпки не може да изденси, въпреки многото часове упражнения, а стойката, и видът му е на човек глътнал бастун, и не знаещ накъде да се завърти! tooth tooth tooth

# 212

Тойгар Ъшъклъ, току-що туитна сериалите и филма на които е композирал и композира музиката.

"....."Bi Küçük Eylül Meselesi", "Kara Para Aşk".....", това касае нашата тема.

newsm51
Мариянче, благодаря!

# 213
Е, Тойгар поне нещичко индиректно потвърждава. Не се плаши май от санкции като останалите участници. Simple Smile

# 214
Забравих да ви пожелая много,много здраве на всички през 2014-та! Hug

# 215
 Hug Благодаря M-r D!
За много години, със здраве, щастие и много успехи!

# 216
  • Пловдив

Е, Тойгар поне нещичко индиректно потвърждава. Не се плаши май от санкции като останалите участници. Simple Smile

Даааа. Той и в интервюто с Лиана каза, че ще имат още обща работа с Енгин.

# 217
Честита Нова Година на всичкиTada

Пак сте заформили закачливо чатче по случай 2014-та, may be?

Мариянка, той Енгин не е расъл в гората. Снима филми, работи и живее сред хора. Да се изпусне някоя и друга дума за колега, не е престъпление. Пък и древните философи са казали, че истината се познава в сравнението.

Ами да, ще се изпуска. Фарах нали е партньорка на Енгин в новия му проект, така че си е съвсем по темата.  Снима момичето, не се щади, евалла.  Peace

Моли се да не изпаднат още на първи сезон, че голям майтап ще падне  Grinning

Къде ще падне тоя майтап?  newsm78
Да не бързаме да злорадстваме, а?
Защото много молби ще паднат тук - първо да има сериал с ЕА, после този сериал да се задържи, защото напоследък падат сума ти такива, и то с рейтингови актьори. Пресен пример - Небахат Чехре и Хазал Кая дори не успяха да изплуват сред войната за рейтинг. А както всички знаем, рейтингът се мери в Турция, а не в социалните мрежи, арабските тв канали и темите в бг мама.  Peace

# 218
Тойгар Ъшъклъ пише музиката за сериала с Къванч Татлъту, "Курт Сеит и Шура".
Дали ще може да работи и върху новия проект, "Черни пари, лъжовна любов". Два сериала наведнъж, и то дълго време, няма да е лесно.

И още нещо да попитам. В заглавието на филма с Енгин се промени една думичка, bir стана bi, какво значи? Ако сте го обсъждали, извинете, не съм разбрала.
bir - един, а bi?

# 219
Я малко зимно настроение. Simple Smile

Кажи "пингвин"! Wink))

# 220
  • Пловдив

Къде ще падне тоя майтап?  newsm78
Да не бързаме да злорадстваме, а?
Защото много молби ще паднат тук - първо да има сериал с ЕА, после този сериал да се задържи, защото напоследък падат сума ти такива, и то с рейтингови актьори. Пресен пример - Небахат Чехре и Хазал Кая дори не успяха да изплуват сред войната за рейтинг. А както всички знаем, рейтингът се мери в Турция, а не в социалните мрежи, арабските тв канали и темите в бг мама.  Peace

Рейтингът се мери в момента на онлайн гледането. Така, че понеже се гледа не само в Турция - турски зрители има по цял свят, а феновете също са онлайн по време на излъчването. И нашето гледане в момента на излъчване се отчита, в т.ч. от бг мама и е от значение.... Пример: Българските телевизии съобщават - тази вечер.... еди колко си зрители гледаха.... Има си начин на отчитане.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 01:38 от mariana51

# 221
Къде ще падне тоя майтап? 
При вас, разбира се. Ние тук пишем за Енгин... освен ако не ни доведете някой гост актьор.

# 222

Рейтинги, анкети... Кой каквото ще да си мери. Ние нашето сме си го НАМЕРИЛИ. Simple Smile))

# 223
  • AMS

Това е стара май, но споделям Party

# 224

Рейтингът се мери в момента на онлайн гледането. Така, че понеже се гледа не само в Турция - турски зрители има по цял свят, а феновете също са онлайн по време на излъчването. И нашето гледане в момента на излъчване се отчита, в т.ч. от бг мама и е от значение.... Пример: Българските телевизии съобщават - тази вечер.... еди колко си зрители гледаха.... Има си начин на отчитане.

Тц, не е баш така. Тук говорим за пийпълметрия.
Пийпълметрията е широко разпространена в цял свят практика за измерване на телевизионната аудитория. Тя представлява компютъризирана система, при която към тв приемниците на определен брой подбрани по определени критерии семейства се монтират специални устройства. Те показват кой канал колко време се гледа. Основните потребители на този вид продукт са самите телевизии и рекламните агенции.
Кликовете в нета и онлайн гледанията са друга бира и не са предмет на пийпълметрията.

При вас, разбира се. Ние тук пишем за Енгин... освен ако не ни доведете някой гост актьор.

Не знам към кои "вас" точно ме причисляваш?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт