Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 341
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Трейлърът на  МСП не предизвика в мен никакви емоции и ентусиазъм.  Не видях разхвърляни платна в колибата на Текин, значи не е художник, както се писа. И   странностите на героя  не могат да бъдат обяснени с  ексцентричността  на един творец.Боядисва глинени човечета. Занимание за забавачница. Така, че по-скоро го вкарват  в образа на някой островен индианец, да не кажа бавноразвиващ. Гледала съм  шведско-гръцки филм, шведска туристка преживява летен роман с  овчар на един от островите. Само, че този овчар беше 100 - процентов мъж, докато поведението на Текин е повече от инфантилно. Сякаш не се усеща като  мъж и жената се опитва да задейства в него някакви хормони. Затова и романтиката е на ниво детска градина. Целувки по бузата, хвърчила, гонене и т.н. Жената е водеща в интригата. Текин е като пале до нея.
ЕА може да направи ролята, но не харесвам такива мъжки образи.
Фара  стои малко истерично в трейлъра, сякаш емоционално преиграва. Усмивката й не е хубава, няма мигли и затова  погледът й е  особен.  В трейлъра с КТ са я поукрасили и е по-добре.
Репликите в трейлъра са подвеждащи, извадени от контекста и нямам достатъчно фантазия за коментар.

# 196

Хаяско пак е сътворила красота.  Hug

Клио, благодаря за споделеното мнение. Simple Smile

Една от любимите ми снимки.   Heart Eyes Май всичко около него му е малко... Simple Smile)

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 23:49 от marytza

# 197
  • Пловдив

То красоти, то чудо.

# 198
Моли се да не изпаднат още на първи сезон, че голям майтап ще падне  Grinning

# 199
Ахам, Марианка. Simple Smile

И тази ми е една от любимите.  Heart Eyes

# 200
  • Пловдив

Да не забравяме, че Керем Дерен ни е обещал плакати....Вече е време да се появят.

# 201
Ще ги дочакаме. Живот и здраве. Много повече време чакахме и дочакахме каквото ни се иска. Simple Smile

Аз този "плакат" си го харесвам. Simple Smile) А последният, който направих преди да излязат трейлърите, е този:

Момичетата, които се забавляват с правенето на колажи, ще ме разберат - удоволствие е да си развихряш фантазията с героите на нашето момче. Simple Smile

# 202
Моли се да не изпаднат още на първи сезон, че голям майтап ще падне  Grinning
Няма проблем, дори и да изпадне сериала. Има доста подводни камъни.  Историята е ясна, издадена е книга. Факт е, обаче, че в трейлъра КТ е блестящ  царски офицер. Лично за мен,  тръпката е неговия образ. Вълк, с гаден, зъл характер, психар дори.

# 203
  • AMS
Е, хайде да е на късмет и успех за всички и най-вече за Енгин 2014-та!!! Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Летящият старт с дизито малко се отложи, но ще си чакаме.
Други получиха подаръка за Нова Година.
Да им е честито!!!
Не се надайте сценарист и режисьор, които са правили КВФГ и са постигнали най-висок рейтинг, че ще си оставят нещата недоизпипани. Едже и Мелек взеха даже награда за друг сериал, който нямаше такъв рейтинг, но явно добре ги оценяват, където трябва.
Аз съм много впечатлена от туита на Едже, с който поздравява Енгин за филма.
Е, това е професионално.
Другото е за подминаване.

И един колаж от днес, който много ми хареса.

# 204

А мен пък изобщо не ме вълнува ще ли го бъде филма на КТ или не. Simple Smile)) Да си вади хляба човекът както може. Simple Smile Но в трейлъра не харесах танца. Гледах го заради Фара. Тя изглежда така, сякаш я е страх онзи да не я ухапе, а той... от травмата ли, от що ли, нещо не докарва плавно стъпката.

# 205
  • Пловдив

Много внимание на актьори извън темата се отделя. Мнения и впечатления за изпълнители от други дизита - има си място за споделяне. Тук пишем за Енгин Акюрек.

# 206

Маришка,няма да се научиш да не ми крадеш снимките,но си намерих пак хубава,защото просто няма лоши.
Добре,че на някои хора им липсва фантазия,че кой знае какво още щях да чуя.Аурелия вади снимката от стария си подпис ,дето нарушаваше съня ми,за да си спомня психаря.

# 207
  • Пловдив

Тойгар Ъшъклъ, току-що туитна сериалите и филма на които е композирал и композира музиката.

"....."Bi Küçük Eylül Meselesi", "Kara Para Aşk".....", това касае нашата тема.

# 208

Много внимание на актьори извън темата се отделя. Мнения и впечатления за изпълнители от други дизита - има си място за споделяне. Тук пишем за Енгин Акюрек.

Мариянка, той Енгин не е расъл в гората. Снима филми, работи и живее сред хора. Да се изпусне някоя и друга дума за колега, не е престъпление. Пък и древните философи са казали, че истината се познава в сравнението.

# 209
Но в трейлъра не харесах танца. Гледах го заради Фара.
И аз не харесах промото, много старомодно с тоя валс. Да бяха дали една страстна целувка, гореща сцена, голия Къванч, та да заковат хората пред телевизорите.

Общи условия

Активация на акаунт