Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 241
  • 729
  •   1
Отговори
# 225

Я па я! Simple Smile) Човек се учи, докато е жив. Simple Smile))

# 226
Момичета,с мерките съм много зле,но пък погледна ли в очите някого,все едно гледам в душата му.С течи чисти очи,Енгин не може да ме подведе.Всичко,което крие в душата си той го раздава с невероятния си талант на нас и затова вече три години неотлъчно следим всяка негова стъпка и търпеливо чакаме момента,когато отново ще го видим в нова още по-завладяваща роля и с онази своя магнетичност ще ни прикове пред екрана,а после тук в темата ще обсъждаме всеки детайл, ще плачем или ще изливаме възторга си.Нямам търпение да настъпи този култов момент,знам  че наближава.

Да не забравя да ви кажа лека нощи приятни сънища.А вие внимавайте с мерките,утре ще ви проверявам.

# 227
Момичета,с мерките съм много зле,но пък погледна ли в очите някого,все едно гледам в душата му.С течи чисти очи,Енгин не може да ме подведе.Всичко,което крие в душата си той го раздава с невероятния си талант на нас и затова вече три години неотлъчно следим всяка негова стъпка и търпеливо чакаме момента,когато отново ще го видим в нова още по-завладяваща роля и с онази своя магнетичност ще ни прикове пред екрана,а после тук в темата ще обсъждаме всеки детайл, ще плачем или ще изливаме възторга си.Нямам търпение да настъпи този култов момент,знам  че наближава.
Скрит текст:

Hug Абсолютно, Милка!
Единственият, който ме вълнува тук в тази тема е Енгин Акюрек!
Спокойна нощ и от мен.

# 228

Миле,  smile3531 Аз много внимавам в мерките, защото са ме учили: "С каквато мярка мерите, с такава ще ви отмерят" Simple Smile) Керимчо и той внимава... ей го - на... Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 02:11 от marytza

# 229
Аз много внимавам в мерките, защото са ме учили: "С каквато мярка мерите, с такава ще ви отмерят" Simple Smile) Керимчо и той внимава... ей го - на... Simple Smile

Ами не аз и не вие сме измислили "мерките и теглилките", нали така?  Peace
И на мен не са ми важни, но практиката показва, че тези, които продуцират сериалите, са им толкова важни, че даже ги прекратяват предсрочно.
Но да не слагаме рибата в тигана, докато е още в морето.
И да не иронизираме турския зрител, щото все още от него зависят и настоящите, и бъдещи и още по-бъдещи сериали.  Peace

# 230

Всеки си отговаря за думите. И за прочита също така. Simple Smile) Аз си внимавам... профилактично Wink)) по съвет на Булут. Щото много го харесвам - слушам го. Simple Smile))

# 231

Добро утро и успешен първи работен ден от новата година !

Остават 43 дена до премиерата на " Вi küçük Eylül Meselesi"

Чакаме обещаните плакати за филма, информация за новото дизи, името на партньорката на Енгин.

Дотогава теми за коментар -  много.

# 232
  • Пловдив

Здравейте момичета. Марта брои дните до премиерата на филма. Ние си чакаме новините. Успешен ден.

# 233
  • Бургас
Добро утро !
Добрата новина - тази делнична седмица е кратка.
Успешна и щедра нова работна година!:)

# 234
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

Нека бъде за всички вас, здрава, мирна и ползотворна!

Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 10:27 от dimana-nova

# 235
Привет, момичета!

# 236
Добро утро. Simple Smile

Да е усмихнат първия работен ден.

# 237
Все още ми е трудно да свикна с визията на Текин. Да видим какъв ще бъде и как ще приема образа му. Дали ще се случи магията отново.

# 238

Найс, а?
 newsm51

За много години, момичета!
Влизам в темата за Енгин Акюрек и що да видя? Обсъждане на трейлъра на КТ – „6 млн гледания”, „блестящ царски офицер”? Понеже Велияна го сложи в нашата тема, изгледах го, защото чета и гледам всичко, постнато при нас. Да, понякога ми служи и за сравнение.
Та, какво видях при КТ? Тоест, какво не видях? В рекламата обикновено се набляга на най-въздействащото от продукта. Не ми въздейства голият мизансцен – абсолютно неподходящ за един изискан виенски валс, който се характеризира с много пищност и приказност. С феерия.  Тук нямаше дворцов салон – имам чувството, че сцената е снимана в някой коридор, водещ към помещенията на прислугата или в някое вехто школо. Предполагам, че черният фон е нарочно търсен – за да изпъкне внушението на танцуващата двойка. Е, да но не им се е получило.  И двамата са доста дървени, той е като препариран, стойката му е с формата на буквата S , така танцува само човек без въображение и сърце. А актьор, който няма въображение и творчески плам, не го търси. Резултатът е нещо като гротеска. Няма душа, няма трепет. Просто две марионетки, които се въртят уморително/явно и за самите тях/ , без каквато и да било цел. Не видях вихър, очарование, финес, елегантност,  които да прокарат внушението за наличието на благородие. Защото това би трябвало да бъде задължителната цел, иначе какъв виенски валс?! Направи ми впечатление, че не показаха краката им – явно не са докарали стъпките…Тоест просто са изпълнили задължителните движения…А при това положение какво въздействие можем да очакваме? С други думи от тази сцена не ми се зави свят, а би трябвало.
И ако трябва да сравняваме трейлърите на МСП и КТ – то сравението е в полза на филма на Керем Дерен . Блестяща операторска работа, близки планове, колкото драматични, толкова и омекотени, галещи. Въздействието е магнетично, право в целта. Защото кадрите излъчват ЧУВСТВО…Оставям репликите настрана, за тези трейлъри не е необходима фабула, тя е просто фон, вторичен елемент, върху който ще се разгънат емоциите, търсена е някаква недоизказаност, пестеливост, която дава възможност за тълкувания и засилва тръпката.  Тоест трейлърите имаха център – човешката душа с нейните причудливости. В тая бездна е дълбал Керем Дерен, там е бъркал Енгин Акюрек… Но човек вади нещо само, ако го има…
А при Енгин Господ давал, давал, та се забравил…

# 239

И аз съм тотално очарована от нашия странник, Любов. Simple Smile) И смятам, че Фара в трейлърите е прекрасна като присъствие. Без значение гримирана или не. Тя просто излъчва невинността на дете, което открива за първи път света.

Като двойка са силно въздействащи. Дори в броените секунди на трейлърите успяват да ме убедят, че тези двама млади се обичат.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт