НВ-ВМХ, част 71

• 38 426
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Сланината, сланината...Гала е в потрес Joy

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 10:13 от Луди Пеперуди

# 511
  • София
Пълна скръб е Мермерски, пълна скръб ... направо не мога да го слушам!
А гледай го, че и книгите си лансира  ooooh!

Леле, почват за Милко и сланината ...  Crazy

# 512
А гледай го, че и книгите си лансира  ooooh!
Леле, почват за Милко и сланината ...  Crazy
Shocked Точно си мислех, че би бил един интересен дебат между Мермески и Милко. Преди нали имаше Милко срещу Байкова Laughing

# 513
Не чух конкретни аргументи от Мермерски.
 Вика-Като сме млади-може,като сме стари-не /да ядем месо,сланина.../ А защо? Laughing Гала се опита да каже нещо,показва му статии,но явно видя,че няма смисъл,та се отказа.
Аз го хванах съвсем накрая ,де,но е ръсил лафове Grinning А,той продължава -детокс сега.

# 514
А гледай го, че и книгите си лансира  ooooh!
Леле, почват за Милко и сланината ...  Crazy
Shocked Точно си мислех, че би бил един интересен дебат между Мермески и Милко. Преди нали имаше Милко срещу Байкова Laughing

И с  потребители тук от темата,ще стане супер дискусия Wink

# 515
Определено!  Wink
Скоро нали имаше друг доктор при Гала / Гайадурски ли му беше името, забравих/ Та майка го слушала и едва ли не призна, че съм права и аз Simple Smile Та вечерта обсъждахме отново темата за ВМХ и тя като вмъкна, че било хубаво от време на време да се пости, че да се прочисти организма от мазнините. Броях до десет да не викна ooooh! Казах й да спре да слуша тоя и оня , както и да чете всяка статия из интернет. Дадох й от къде да чете и да следва прочетеното. Та в този ред на мисли, всеки излиза в медиите , надрънква ги някакви и в крайна сметка народът е затлъстял и болен Tired

# 516
  • SA
Хах, този Мермерски е голям любимец на майка ми, а май и изобщо сред по-възрастното население. Даже 2-3 негови книги си беше купила.  Simple Smile
Доколкото зная, не е лекар той, а агроном, или нещо подобно.
А по отношение на Аткинс - не е краткотрайна диета неговата теория. Напротив, режим на хранене си е, просто етапите, през които се минава в началото, имат за цел всеки да уточни индивидуалната си поносимост към въглехидрати и впоследствие да се придържа към това ниво до края на живота си.

# 517
mis_val  Hug Така е със зависимостите... Хората са ме гледали облещено като спомена, че и към храните има зависимост. Много се подценява този проблем и се отдава на лакомия.

# 518
Добро утро!
Споделям, че при мен напоследък се получава супер тъпо, защото спя и се храня на пресекулки. Храната ми, уж режимна, е ужасно малко, но пък нито имам сили, нито апетит за повече.
Вчера, например, беше половин свинска пържола, четвъртинка авокадо и малко лешници на крак. Та освен че нямам никаква енергия и килограмите ми са в застой, разбира се. От родилния дом ме изписаха на 57 и общо взето си стоя на тях  Confused. Та от днес пак ще се опитам да се вкарам в режим. Стартирам с ранна закуска (в 5! Simple Smile ) от стотина грама свинско филе на скара + 15 грама масло.

Асос, не ми харесваш
Родилка, сигурно и кърмиш, грижи се за себе си, че бебчето от теб зависи основно

потресаващо ...
И това е професор ...
По половин литър мляко на ден и остеопорозата се излекувала ...  ooooh! ooooh! ooooh!
Обезмаслено и хомогенизирано предполагам  Joy

Лошото е в случая комбинацията лекар+ТВ
Хората вярват
А такъв тип лъжи са убийствени в буквалния смисъл в дългосрочен план

А Гайдурски е любимец на веганките
Често пишат как си водят децата при него и им открива много слуз в тялото въпреки веге диетата

Снощи правих по повод един сладкиш
Основата от 100мл кокос, 200 грмарципан и 2бгбелтъци (печена или сурова)
Предполагам, че би станала чудесна  и режимна с режимния марципан по рецептата на Шоки
Отгоре се залива с 200гр разтопен тъмен шоколад, смесен с 2бг жълтъци и 300мл бита сметана

# 519

А Гайдурски е любимец на веганките
Често пишат как си водят децата при него и им открива много слуз в тялото въпреки веге диетата

Ох тази слуз и тези мераци за Чистота ooooh! Външна, чревна и всякаква. Имам чувството, че стига да можеха, някои хора щяха да си вадят органите и да ги перат в пералнята на 90 градуса. Натрупвания, шлаки, токсини, слуз, камъни в червата от яденето на месо Grinning, отрови в храната, необходимост от клизми...

wash

# 520
Хора, каква е тази слуз  Shocked

# 521
  • SA
Цитат
Натрупвания, шлаки, токсини, слуз, камъни в червата от яденето на месо Very Happy, отрови в храната, необходимост от клизми...

Да не споменаваме паразитите...  Mr. Green

# 522
Странно.......пак започнах да пия Вигантол, сега пък започнаха да ми се белят ходилата като изгорели от слънце.......Дали не ми идват много 4 капки? момичета, сега започвам и хомеопатично лечение заради депресията и постоянната тревожност. Но ,нали тези топчета са сладки.......много ли ще  се натоваря с въглехидрати от 20 топчета на ден  Embarassed

# 523
Гайдурков е прогледнал Wink В събота имаше негова статия в "24 часа", че сланината не повишава холестерола, а дори е полезна, и че холестеролът всъщност се повишава от тестено (дори беше подчертал, че и пълнозърнест хляб), сладко, мед. Човекът явно чете все пак.

alinnna, не знам за беленето, възможно е витамин Д да изважда наяве някакви липси, които имаш - нужда от други вещества. А хомеопатичните гранули са съвсем малки, не вярвам да има чак толкова много захар в тях.

# 524
За пречистванията, тъкмо исках да споделя с вас.
Скрит текст:
Аз в момента четох от един такъв сайт, за пречистванията, момичето е йога от много години, аз я помня от заниманията ни по йога (във вегетарианския си период практикувах). Изключително чаровно и позитивно момиче. Изглежда много красива, фина. Обаче прави най-различни пречиствания, на системите една по една, отделно е гладувала 3 месеца, през които е пила само сокове. Водела много активен живот през това време, спортувала. Добре, веганка е, йога, от какво ще се пречиства? Това не го разбирам. Толкова ли отровени сме всички, как изобщо живеем като не се пречистваме непрестанно... Този стремеж за "чистене" в някои случаи обхваща не само храната, но и мисли, емоции, което означава, че човек все едно е някакво сметище. Има "чиста" част и се опитва да я разраства, ама има и "мръсна" част, с която се бори. Не зная нейния случай такъв ли е, но аз съм била по отношение на себе си "чистеща" и това ми донесе много неврози и проблеми.

Мис вал, съгласна съм с теб за пристрастяванията - има такова към храна, понякога хората, лекувайки се от една зависимост, попадат в друга. И за много от тях добрия вариант е да се спрат на някоя по-безопасна, докато съберат сили да се излекуват съвсем.   bouquet

Like_Smoke, според йогите много храни я образуват, "вредните" - млечни, месо и т.н. Напр. стомаха се пречисва от слузта, като изпиеш на гладно 2 л. хладка вода със сол или сода и после я повърнеш. Аз съм го правела в продължение на месец.  Confused За останалите органи и системи си има други начини, добре, че не съм ги знаела...

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 12:40 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт