Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
-
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
-
Какви са разликите между закуска, богата на въглехидрати, и закуска, богата на протеини и мазнини?
-
Какво е значението на протеините за костната плътност?
Освен това и аз прекарах дълги години от живота си да съм мила, добра, услужлива, никого да не засегна...

Аз съм го казвала многократно - нагласата има огромно значение, тя всъщност е водещото. Ако човек се възприема като жертва, поведението му също ще бъде такова и никога няма да постигне целите си. Ако непрекъснато се чувстваш ощетен, лишен, нещастен от това, че примерно не можеш да си хапваш всеки ден хляб/картофи/ориз и т.н., тогава наистина говорим за мъчение, но мъчение, в което сам се вкарваш. И ситуацията има решения, едното от които е да си помислиш хубаво какво точно искаш и защо го искаш. Тогава обикновено ти се изяснява и дали има смисъл да продължаваш, или трябва да направиш промяна. А другото решение е просто да осъзнаеш, че си възрастен човек, не дължиш отчет на никой, сам си носиш последствията от действията и можеш да си позволиш да ядеш когато и каквото искаш - последствията са за теб
Поне имам достъп до прясно месо и субпродукти. Яйца си купувам от една ферма и са страхотни. Една кора я унищожавам за седмица