Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 499
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Е, това значи е моят парфюм - както се казва, и професионално ще ми пасне.

# 556
Тези дни обезателно ще мина да я подуша. И Аметистовата кожа, с машиното масло, и нея, за всеки случай.
Втория няма къде, освен в частна колекция. Той е от Приве линията на Армани. Peace

# 557
Ех, ще изпусна значи машинното масло Simple Smile

# 558
Парфюма е виолетков с много кожа. Никакво машинно масло не усещам аз. Труден парфюм е и не мога да ги сравня по никакъв начин с Ботегата освен думата кожа, ама той и Бандита е кожен. Whistling Whistling Whistling Mr. Green

# 559
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре, а Кели Калеш къде се нарежда сред тези кожи? Защото за мен той си мирише 100 % на кожа.

# 560
Добре, а Кели Калеш къде се нарежда сред тези кожи? Защото за мен той си мирише 100 % на кожа.
Той е като да те плесне през лицето кожена ръкавица за езда, ама ползвана. Laughing
През зимата този парфюм за мен е така известното сред дамите тук "драно говедо", а през лятото е прекрасен аромат на билки в кожена торбичка. Говоря за едт.

# 561
Не мога да направя никакъв паралел между Армани и Ботегата лежер.
 Мисля си, че с Ботега ще се харесате лесно. Различна е, красиви мъхове, влажна почва...

Да запитам, има ли някакъв шанс да се запозная с Chanel No 5 Elixir Sensuel в наш магазин Thinking

# 562
  • София
Хей привет! Изплувам от ужасен грип и 10-ти ден без никакъв парфюм. Сигурно скоро ще изгърмя нещо ужасно и нетърпимо след тези пости.

Станах разногледа от новия вид на форума. Ужасно консервативна съм и мразя промените в това отношение.

Разпознавам част от моите впечатления във всички мнения за Ботега, колкото и да са различни. Само ще добавя, че "Мила ми Венето", както вече ще го наричам, си е вариант на Аметистовата кожа - според самия парфюмер Мишел Алмаирак. Да кажем че е заменил машинното масло с йодна тинктура.
И някой беше споменал мириса на зелени орехи - един от най-лютите ветивери - на Аник Гутал - в началото има силна йодна миризма, която ми напомни ръце, намазани с кора от зелени орехи. Ето този http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Vetiver-2757.html

# 563
Аз винаги съм смятала, че зелените орехи са основна съставка и в Черната орхидея. В нея също усещам йод и внимавам къде пръскам, защото имам чувството, че ще почне да цапа. Веднъж един пациент беше дошъл, целият полят с Черна орхидея, помислих си, че това е идеалният парфюм за ходене при доктор  Simple Smile Хем мирише страхотно, хем не се разслоява толкова от общата атмосфера.

# 564
Парфюма е виолетков с много кожа. Никакво машинно масло не усещам аз. Труден парфюм е и не мога да ги сравня по никакъв начин с Ботегата освен думата кожа, ама той и Бандита е кожен. Whistling Whistling Whistling Mr. Green

Бандит ми е по-лесен за носене от Аметистовата кожа - тя направо ми изкъртва рецепторите  Crazy
като някой спомене кожа, пръскам Кабошар  Mr. Green

# 565
Знаете ли някой парфюм чист зюмбюл?

# 566
  • София
Аглая, има нещо в твоя стил на питане, което действа много събуждащо, и изисква отговор, някак не може да бъде подминато, и в резултат в темата става още по-интересно!  Grinning   И професионално свързан е този стил, доколкото разбирам.  Wink  Питай пак!  Grinning  Hug

idomeneus, бързо оздравяване! А това за йодната тинктура в Ботега - има я и нея, определено я има (формулирането на нещата си е изкуство, в което след това другите могат да разпознават своите преживявания, а аз днес не спирам да се възхищавам на словото под една или друга форма)!  Wink

Аз си търся пролетен аромат за влюбване (малко е рано за пролетта, но съм си дала време да си харесам нещо новичко  Heart Eyes ).

# 567
Цитат
Не знам как мирише La Tulipe Byredo, но лалетата миришат много красиво! Love  Иска ми се фин аромат на лалета, защото преди време открих лалета тук, но са някак твърде нерафинирани.

Благодаря ,Бижу Hug. Казваш красиво миришат лалетата,аз съм усещала една бледа, восъчна миризма ,но може да има различни сортове Thinking. Някои казват ,че не усещат миризмата на ириси ,аз явно съм така с лалетата.Като чета из фрагрантика, все по-вече се навивам за La Tulipe  (мисля си ,че ще идеалния пролетен парфюм),но ми се искаше и мнение на някой от нас. Къде в София продаваха Byredo?

# 568
Знаете ли някой парфюм чист зюмбюл?
Няма такъв. Доста хора издирват, ама нъцки!

Лалето на Байредо е един много хубав парфюм и става за насляпо. Продава се в Олфактив салон и е нежен, женствен и красив.

Жур Ермес е идеален за пролетно влюбване, ако ти отива.

# 569
  • Бургас
И аз издирвам чист зюмбюл , но уви както написа Денси - нъцки!

Общи условия

Активация на акаунт